اعطای 122 میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کارهای حوزه فناوری

امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست آنلاین رویداد سامانه جامع تسهیلات وجوه اداره شده این وزارت با نام توان آفرین اعلام کرد که تاکنون 122 میلیارد تومان تسهیلات به بیش از 250 کسب و کار حوزه فناوری اعطا شده است.

به نقل از مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات، ناظمی در این نشست با تاکید بر آنکه در سامانه توان آفرین به صورت هدفمند و جامع به فعالان حوزه فاوا تسهیلات ارائه می‌شود، گفت: با استفاده از منابعی نظیر صندوق کارآفرینی امید به حوزه‌های مکمل فناوری اطلاعات که بازیگر اصلی حوزه فناوری نیستند اما برای ارایه خدمات خود از IT بهره‌می‌برند، تسهیلاتی ارایه داده‌ایم.

ناظمی ادامه داد: سازمان فناوری اطلاعات به طور منظم فهرست شرکت‌هایی که وام وجوه اداره شده را دریافت کرده‌اند، منتشر می‌کند. این فهرست در درگاه شفافیت سازمان در تسهیلات مصوبه سامانه توان آفرین موجود است.

در ادامه این نشست، شهره ناصری، معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی فناوری اطلاعات به ارایه گزارشی از عملکرد وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات پرداخت.

بر اساس گفته‌ها ناصری، تاکنون بیش از 122 میلیارد تومان به 262 کسب و کار مختلف در حوزه‌های محتوای دیجیتال، بازی‌های موبایلی، اپلیکیشن، وام کرونا، بوم‌واره و… تخصیص داده شده است. بیشترین سهم تسهیلات پرداختی متعلق به وام بوم‌واره با سهم 19 میلیارد و 379 میلیون تومان است همچنین در بازه زمانی فروردین تا مهر 99، مبلغ 17 میلیارد و 380 میلیون تومان برای وام کرونا تخصیص داده شد. بازی‌های موبایلی نیز کمترین میزان وام را دریافت کرده‌اند.

دریافت کنندگان این وام در حوزه‌های آسیب دیده مانند خدمات تور و گردشگری، پلتفرم ارائه خدمات در محل، پلتفرم تحویل غذا در محل و تولیدکنندگان نرم‌افزاری فعالیت داشتند.

در این نشست، فرهاد سنجری، مدیرکل دفتر همکاری‌های فراسازمانی ارتباط با صنعت و دانشگاه با اشاره به تبیین اهداف سامانه توان آفرین ذکر کرد: از اهداف اصلی راه‌اندازی این سامانه می‌توان به تسریع فرایند اعطای وام و سهولت در تامین وثایق اشاره کرد.

وی در خصوص نحوه دریافت تسهیلات تاکید کرد: در حال حاضر اعطای وام تا سقف 500 میلیون تومان با اخذ یک چک ظهرنویسی شده توسط دو ضامن امکان‌پذیر است. از مزایای این طرح می‌توان به اعطای تسهیلات ظرف مدت حداکثر 30 روز، نرخ بهره ترجیحی 5 درصد برای شرکت‌های نوپا و 9 درصد برای شرکت‌های غیرنوپا و همچنین بازپرداخت 36 ماهه اشاره کرد.

2 دیدگاه دربارهٔ «اعطای 122 میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کارهای حوزه فناوری»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
TCH