هنگام خرید یک گوشی گیمینگ به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

انتخاب بهترین گوشی برای بازی به تخصص بالایی نیاز ندارد، دانستن برخی نکات کمک می‌کند تا بتوانیم بهترین گوشی گیمینگ را بر اساس بودجه خودمان پیدا کنیم، در این مطلب به تمامی نکات برای پیدا کردن یک گوشی مناسب بازی، اشاره خواهیم کرد.

بازی‌های موبایلی طی چند سال اخیر به قدری رشد داشتند که حالا خود به عنوان صنعتی مجزا و مستقل از بازی‌های ویدیویی به شمار می‌روند. در سال گذشته صنعت بازی‌های موبایلی درآمدی حدود 13.2 میلیارد دلار برای استودیو‌های بازی‌سازی، آن هم تنها در آمریکای شمالی به همراه داشت و این درحالی است که در سال 2015 میزان این درآمد حدود 7.2 میلیارد دلار بود.

این رشد حدودا دو برابری به توسعه سخت افزاری تلفن‌های همراه و روی کار آمدن گوشی‌های گیمینگ وابسطه بوده و نشان دهنده علاقمندان بی‌شمار بازی‌های موبایلی در سراسر جهان است.

ما در آی‌تی‌رسان همواره سوالات زیادی در خصوص بهترین گوشی گیمینگ در بازه‌های قیمتی مختلف از جانب شما همراهان گرامی دریافت می‌کنیم، به همین دلیل تصمیم گرفتیم در مطلبی جامع، در خصوص تمامی نکاتی که باید برای خرید بهترین گوشی برای بازی با بودجه‌های مختلف در نظر گرفته شود، صحبت کنیم. اگر شما یکی از طرفداران بازی‌های موبایلی هستید و می‌خواهید یک گوشی مناسب بازی خریداری کنید، با ادامه این مطلب همراه ما باشید:

نوع تراشه پردازنده

پردازنده، قلب تپنده و موتور محرک تمامی گوشی‌های موبایل است. اما شما موقع خرید گوشی گیمینگ نباید تنها به نوع پردازنده توجه داشته باشید، موردی که بیش از پردازنده اهمیت دارد، تراشه اصلی گوشی است که در آن پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی وجود دارد. به عنوان مثال شما اسامی مانند اسنپدراگون 865 یا اگزینوس 2100 را به عنوان پردازنده تلفن همراه می‌شنوید، اما این اسامی پردازنده نیستند، بلکه چیپ‌ست یا تراشه اصلی یک تلفن همراه هستند که پردازنده اصلی و تراشه گرافیکی در آن وجود دارد.

نکته بسیار مهم آن است که پردازنده‌های داخل یک تراشه هرگز تغییر نمی‌کنند، به طور مثال تراشه اگزینوس 2100 همواره با 8 هسته‌ پردازشی Cortex (یک هسته Cortex-X1، سه هسته Cortex-A78، چهار هسته Cortex-A55 ) عرضه می‌شود، همچنین تراشه گرافیکی آن نیز همواره Mali-G78 MP14 است، به همین دلیل امکان ندارد اگزینوس 2100 با پردازنده‌های دیگر یا تراشه گرافیکی متفاوتی عرضه شود.

شما جهت خرید بهترین گوشی برای بازی باید به نوع تراشه اصلی آن که شامل پردازنده و تراشه گرافیکی می‌شود، توجه کنید. در حال حاضر چهار نوع تراشه اصلی در بازار وجود دارد، این تراشه‌ها شامل اسنپدراگون، اگزینوس، کایرین و مدیاتک است که احتمالا نام آن‌ها را شنیده‌اید.

پردازنده اصلی

قصد نداریم خیلی تخصصی صحبت کنیم، اما بهترین تراشه‌های بازار توسط شرکت کوالکام و با نام اسنپدراگون تولید می‌شوند که از پردازنده‌های Cortex بهره‌ می‌برند. این تراشه‌ها بازدهی بسیار بالایی دارند و به پردازنده‌های اصلی و گرافیکی قدرتمندی مجهز شده‌اند.

ده‌ها مدل از تراشه اسنپدراگون با قدرت و بازدهی‌های متفاوت وجود دارد که برای گوشی‌های پایین‌رده تا پرچمدار به کار می‌روند، به همین جهت صرفا هر تراشه اسنپدراگونی بهتر از دیگر تراشه‌های بازار نیست اما می‌توان این تراشه‌ها را بهتر از دیگر تراشه‌های همرده آن در بازار دانست. برای خرید یک گوشی مناسب بازی بهتر است مدلی را خریداری کنید که به تراشه اسنپدراگون مجهز شده است.

بهترین گوشی بازی

بعد از اسنپدراگون، تراشه‌های اگزینوس که شرکت سامسونگ برای گوشی‌های خود تولید می‌کند و تراشه‌های کایرین محصولات هوآوی در رده دوم قرار می‌گیرد. با قاطعیت نمی‌توان گفت کدام تراشه در مجموع قدرت بالاتری دارد اما به صورت نسبی، تراشه‌ها کایرین توانسته‌اند امتیازات بنچمارک بهتری نسبت به تراشه‌های اگزینوس کسب کنند.

سپس تراشه‌های شرکت مدیاتک را داریم که طی چند سال اخیر کیفیت آن‌ها به شدت افزایش پیدا کرده و حالا در بسیاری از مدل‌های میان‌رده شیائومی یا سامسونگ از آن تراشه‌ها استفاده می‌شود. مدیاتک تراشه‌های باکیفیت اما ارزان‌ قیمتی تولید می‌کند و تقریبا تمامی مدل‌های 5G اقتصادی در بازار از تراشه‌های مدیاتک بهره‌ می‌برند. تراشه‌های مدیاتک هنوز در ابتدای راه قرار دارند و به طور کامل امتحان خود را پس نداده‌اند.

حال سوال مهم آن است که برای خرید بهترین گوشی برای بازی ، به چه مشخصاتی از تراشه آن توجه کنیم؟

چند ویژگی کلی وجود دارد که نشان دهنده قدرت و بازدهی بالاتر تراشه‌هاست:

قدرت هسته پردازشی: در حال حاضر اکثر تراشه‌ها از 8 هسته پردازشی بهره می‌برند، سرعت هر هسته با گیگاهرتز تعیین می‌شود، هر چه شاخصه گیگاهرتز یک هسته پردازشی بیشتر باشد، یعنی قدرت آن بالاتر است، همچنین تعداد هر هسته پردازشی نیز اهمیت دارد. به طور مثال تراشه اسنپدراگون 860 از 8 هسته پردازشی به این شرح بهره می‌برد: یک هسته 2.96 گیگاهرتزی، 3 هسته 2.42 گیگاهرتزی و چهار هسته 1.78 گیگاهرتزی، تراشه اسنپدراگون 860 پردازنده‌های قدرتمندی دارد و برای گوشی های گیمینگ مناسب است. در این تراشه اگر تعداد پردازنده‌های 1.78 گیگاهرتزی کمتر و تعداد پردازنده‌های 2.96 گیگاهرتزی بیشتر بود، قدرت کلی تراشه نیز افزایش می‌یافت.

فناوری ساخت تراشه: معمولا در کنار نام تراشه اصلی، فناوری ساخت آن نیز درج می‌شود. در حاضر در گوشی‌های میان‌رده با کیفیت از تراشه‌هایی با فناوری ساخت 7 و 8 نانومتری استفاده می‎‌شود، در مدل‌های بالارده و پرچمدار نیز تراشه‌های 5 نانومتری به کار می‌رود.

*هر چه اندازه تراشه کوچک‌تر باشد، خبر از فناوری ساخت جدیدتر آن می‌دهد پس برای خرید بهترین گوشی برای بازی ، به سراغ گوشی‌هایی با تراشه کوچک‌تر از 8 نانومتر بروید.

تراشه گرافیکی: در تراشه‌های اسنپدراگون از پردازنده گرافیکی سری Adreno استفاده می‌شود که از پردازنده‌های گرافیکی Mali تراشه‌های اگزینوس بهتر هستند. اما به طور کلی هرچه سری تراشه گرافیکی بالاتر باشد، قدرت آن بیشتر است، مثلا در تراشه‌های اسنپدراگون تراشه گرافیکی Adreno 640 از تراشه Adreno 618 بهتر است. یا در تراشه‌های اگزینوس پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP12 از پردازنده Mali-G52 MC2 قدرت گرافیکی بالاتری دارد.

مقدار رم و نوع حافظه

در مورد مقدار رم نکته خاصی وجود ندارد، هرچه مقدار رم بیشتر باشد، برای اجرای بازی بهتر است. برخی گوشی های گیمینگ و گران قیمت از 12 گیگابایت رم بهره می‌برند اما به طور کلی از رم 8 گیگابایت در گوشی‌های پرچمدار و برخی مدل‌های بالارده استفاده می‌شود، مقدار رم 8 گیگابایت برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها در بهترین شرایط ایده‌آل است.

به غیر از آن اکثر میان‌رده‌های بازار با رم 6 گیگابایت عرضه شده‌اند که باز هم برای اجرای بازی‌های مختلف با بالاترین کیفیت مناسب هستند، تقریبا با رم 6 گیگابایت نیز مشکلی برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها نخواهید داشت و با این مقدار رم هم می‌توان یک گوشی مناسب برای بازی خریداری کرد.

بهترین گوشی بازی

می‌رسیم به رم 4 گیگابایت که در میان‌رده‌های معمولی و اقتصادی دیده می‌شود. با رم 4 گیگابایت نمی‌توانید بازی‌ها را با کیفیت بالا اجرا کنید اما باز هم تقریبا تمامی بازی‌ها با این مقدار رم و یک تراشه اصلی خوب قابل اجرا هستند. به طور کلی گوشی‌هایی که رم 4 دارند با سخت افزار متوسطی عرضه شده‌اند و بازی‌ها را با کیفیت متوسط اجرا می‌کنند.

برخی دیگر از میان‌رده‌های ارزان قیمت دارای رم 3 گیگابایت هستند و نمی‌توان به این دسته از گوشی‌ها لقب “مناسب بازی” داد. با رم 3 گیگابایت تقریبا نمی‌توانید بازی‌هایی مانند پابجی و فری‌فایر را اجرا کنید، در کل عناوین سنگین با پایین‌ترین گرافیک و فریم‌ریت قابل اجرا هستند که بهتر است از خیر آن‌ها بگذرید.

با رم 2 و یک گیگابایت تنها اجرای بازی‌های معمولی امکان پذیر است، با وجود آنکه در مدل‌های ارزان قیمت همزمان با مقدار رم پایین، قدرت پردازنده و تراشه گرافیکی نیز قابل توجه نیست، دیگر نمی‌توان بازی‌های سنگین را در این مدل‌ها اجرا کرد.

در مورد رم در کنار ظرفیت باید به نوع آن نیز توجه کنید، نوع رم در مدل‌های گیمینگ، پرچمدار و حتی میان‌رده‌های با کیفیت اهمیت زیادی دارد. هرچه نسخه رم شما بالاتر باشد، سرعت رم نیز افزایش پیدا می‌کند و مموری از قابلیت‌های بیشتری پشتیبانی خواهد کرد.

فناوری ساخت رم

جدیدترین فناوری‌های مربوط به رم LPDDR4، LPDDR4x و LPDDR5 هستند که جزو نسل چهار و پنجم تولید رم محسوب می‌شوند. در حال حاضر 6 یا 8 گیگابایت رم LPDDR4 برای اجرای بازی‌های سنگین مناسب است اما اگر سرعت بالاتری می‌خواهید باید گوشی‌هایی با رم LPDDR4x و LPDDR5 خریداری کنید.

بهترین گوشی بازی

رم LPDDR5 در بیشتر مدل‌های پرچمدار یا تعداد معدودی از بالارده‌ها استفاده شده که به عنوان مثال می‌توان به مدل‌های گلکسی زد فولد، گلکسی S21 اولترا، گلکسی S20 اولترا یا وان پلاس 8 پرو اشاره کرد. اما برخی مدل‌های بالارده و پرچمداران اقتصادی مانند شیائومی می 10 و ردمی K30 پرو نیز از این نوع رم بهره می‌برند.

*اگر به دنبال بهترین گوشی برای بازی می‌گردید، سعی کنید مدلی را خریداری کنید که حداقل به رم 6 گیگابایت از نوع LPDDR4x مجهز شده باشد.

اما برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها رم LPDDR4x نیز کاملا مناسب است، این نوع رم در گوشی‌هایی با دوربین 108 مگاپیکسلی با فیلم‌برداری 8K نیز استفاده می‌شود. این نوع رم در پرچمداران 2019 و 2020 و برخی میان‌رده‌های با کیفیت بازار مانند می 11 لایت 5G، پوکو X3 و ردمی نوت 9 5G نیز به کار رفته است. بسیاری از میان‌رده‌های معمولی بازار با رم LPDDR4 تولید شده‌‌اند، با این رم نیز می‌توان تمام بازی‌های سنگین را اجرا کرد.

فناوری ساخت حافظه اصلی

در مورد نوع حافظه اصلی هم شرایط به همین شکل است، هر چه نوع حافظه جدیدتر باشد، سرعت حافظه بالاتر است و در هنگام بازی، اطلاعات با سرعت بالاتری از حافظه خوانده می‌شوند. در حال حاضر از دو نوع حافظه eMMC و UFS در گوشی‌های همراه استفاده می‌شود. حافظه UFS از نوع حافظه فلش است و سرعت بالاتری نسبت به eMMC دارد.

اما حافظه UFS خود نسخه‌های مختلفی دارد، بیشترین حافظه استفاده شده در گوشی‌های فعلی بازار UFS 2.1 ،UFS 2.2 ،UFS 3.0 و UFS 3.1 هستند. حافظه UFS نسخه 2 در میان‌رده‌ها و حافظه UFS نسخه 3 در مدل‌های بالارده و پرچمدار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

*هر چقدر نوع حافظه شما جدیدتر باشد، سرعت گوشی به ویژه در زمان اجرای بازی افزایش پیدا می‌کند.

امتیاز بنچمارک

بنچمارک‌ها بهترین منبع برای بررسی دقیق سخت افزار تلفن همراه هستند. بنچمارک‌ها به طور دقیق ابعاد مختلف تلفن همراه را بررسی می‌کنند و در نهایت یک امتیاز به آن می‌دهند. با مقایسه امتیاز بنچمارک‌های مشهوری مانند انتوتو یا گیگ‌بنچ انواع گوشی‌های بازار، متوجه خواهید شد که چه گوشی‌هایی سخت افزار بهتری دارند و به طبع برای بازی بهتر هستند.

شما می‌توانید اپلیکیشن بنچمارک‌هایی مانند انتوتو، گیگ‌بنج و GFX را بر روی گوشی خود نصب کنید و ببینید که گوشی شما چه امتیازی به دست می‌آورد.

صفحه نمایش

در خصوص نمایشگر به جز کیفیت پنل، رزولوشن بالا و پشتیبانی از HDR که به رنگ‌بندی طبیعی تصاویر در صفحه نمایش کمک می‌کند. دو مورد بسیار خاص و ویژه برای گوشی های گیمینگ وجود دارد که دانستن آن‌ها موجب می‌شود بتوانید بهترین گوشی برای بازی را خریداری کنید.

دو موردی که قصد داریم در خصوص آن صحبت کنیم، نرخ تازه‌سازی صفحه و نرخ پاسخ‌دهی لمسی صفحه است. نرخ تازه‌سازی صفحه یا Refresh Rate به معنای مقدار تازه‌سازی‌هایی است که صفحه در یک ثانیه انجام می‌دهد، طبیعتا هرچه این مقدار بالاتر باشد، کیفیت اجرای بازی و نمایش افکت‌ها و جلو‌های بصری در صفحه بهتر رخ می‌دهد.

بهترین گوشی بازی

نرخ تازه‌سازی

در حال حاضر اکثر میان‌رده‌ها و مدل‌های ارزان قیمت دارای نرخ تازه‌سازی 60 هرتز هستند، اما از دو سال پیش مدل‌های پرچمدار و بالارده به نرخ تازه‌سازی 90 هرتز مجهز شدند، در گوشی‌های جدید نرخ تازه‌سازی 120 هرتز و 144 هرتز نیز دیده می‌شود. نرخ 144 هرتز مخصوص گوشی‌های پرچمدار گران قیمت و گیمینگ است، اما نرخ 120 هرتز در برخی مدل‌های میان‌رده و بالا‌رده مانند پوکو X3 یا گلکسی S20FE نیز وجود دارد.

*نرخ تازه‌سازی یا رفرش‌ریت بالا، به شدت بر روی عملکرد باتری تاثیر می‌گذارد و موجب می‌شود شارژ گوشی زودتر به پایان برسد.

در مورد نرخ تازه‌سازی صفحه باید توجه داشت که خود بازی‌ها هم باید از نرخ تازه‌سازی بالا پشتیبانی کنند. در حال حاضر بسیاری از بازی‌ها نهایتا از رفرش‌ریت 120 هرتز پشتیبانی می‌کنند و توانایی اجرای بازی در نرخ تازه‌سازی 144 هرتز را ندارند.

نرخ پاسخ‌دهی لمسی

اما ویژگی دیگر نرخ پاسخ‌دهی لمسی است که به زمان لمس انگشت شما بر روی صفحه و اجرا شدن دستور مورد نظر مربوط می‌شود، فرض کنید شما در یک بازی بتل رویال هستید و یکی دیگر از بازیکنان حاضر را می‌بینید، اگر شما و او دقیقا همزمان انگشت خود را بر روی صفحه بگذارید و به هم شلیک کنید، زمانی که نرخ لمسی صفحه شما بهتر باشد، عملکرد شلیک در گوشی شما چند میلی‌ثانیه زودتر رخ می‌دهد (در حالتی که سرعت اینترنت و پینگ برابر باشد) و سریع‌تر به او شلیک خواهید کرد.

*در حال حاضر برخی مدل‌های گیمینگ به نرخ تازه‌‌سازی صفحه 260 و 270 هرتز مجهز شده‌اند، این نرخ نیز هرچه بیشتر باشد، بهتر است.

بهترین گوشی بازی

فن و سیستم خنک کننده گوشی های گیمینگ

تنها در برخی مدل‌های ویژه گیمینگ از فن خنک‌کننده استفاده شد اما تعداد زیادی از مدل‌های پرچمدار و بالارده مخصوص بازی، دارای سیستم خنک کننده Liquid Cooling هستند که موجب می‌شود حرارت از پردازنده و تراشه گرافیکی به پشت گوشی حرکت کند. این سیستم وظیفه کاهش دمای تراشه اصلی را دارد.

*اگر دمای پردازنده کاهش پیدا کند، ثبات اجرای بازی در طولانی مدت نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

زمانی که به مدت یک ساعت و مداوم بازی می‌کنید، فشار فراوانی به پردازنده وارد شده و در نتیجه تراشه اصلی داغ می‌شود. این گرما منجر به کاهش بازدهی در لحظه و کاهش عمر پردازنده می‌شود. حتما متوجه شدید که بعد از یک ساعت بازی پشت گوشی داغ شده و لگ‌هایی در بازی مشاهده می‌شود، دلیل اصلی این اتفاق گرمای پردازنده است.

گیم لانچر رابط کاربری

شاید بخش عمده‌ای از قدرت عملکرد یک گوشی برای اجرای بازی به سخت افزار آن وابسطه باشد، اما نرم افزار نیز در این رابطه نقشی کلیدی را ایفا می‌کند. به دلیل محبوبیت بازی‌های موبایلی در حال حاضر اکثر شرکت‌های تولید کننده در رابط کاربری خود یک گیم‌لاچر اختصاصی ایجاد کرده‌اند که به اجرای هر چه بهتر بازی کمک می‌کند.

عملکرد گیم‌لانچر به نوع وظایفی که برای آن تعریف شده باز می‌گردد، به طور مثال اکثر گیم‌لانچر‌ها وظیفه دارند تا در هنگام اجرای بازی تمام برنامه‌های باز را ببندند تا ظرفیت رم به طور کامل در اختیار بازی قرار بگیرد، همچنین در گوشی‌های گیمینگ نرخ‌تازه‌سازی یا نرخ پاسخ‌دهی توسط گیم‌لانچر در هنگام بازی افزایش می‌یابد تا بازی با  کیفیت اجرا شود. شرکت‌های تولید کننده برای گوشی های گیمینگ گیم‌لانچبالاترینرهای بهینه شده می‌کنند که تاثیر بیشتری بر روی کیفیت اجرای بازی‌ها دارد.

به جز این موارد، گیم‌لانچر ابزارهایی مانند ضبط ویدیو از صفحه، گفتن اسکرین‌شات و امکان جابه‌جایی میان وای‌فای و اینترنت دیتا را در اختیار شما قرار می‌ده که قطعا در هنگام بازی به کارتان می‌آید.

کانکشن و ارتباطات

تعداد بسیاری از بازی‌های محبوب روز دنیا به صورت آنلاین اجرا می‌شوند، به این منظور علاوه بر داشتن یک خط اینترنت خوب، تلفن همراه‌تان باید به جدیدترین فناوری‌های ارتباطی مجهز باشد. اتصال 5G و وای‌فای 6 جدیدترین فناوری‌‎هایی هستند که معمولا در مدل‌های پرچمدار و گیمینگ دیده می‌شوند. اما تعدادی مدل میان‌رده نیز با فناوری نسل پنجم ارتباطات یعنی 5G عرضه شده‌اند که اگر به اینترنت 5G نیز دسترسی داشته باشید، تجربه شما از سرعت و ثبات اجرای بازی آنلاین چندین مرحله افزایش پیدا می‌کند.

اما اینترنت 5G هنوز در کشور ما فراگیر نشده، اما حداکثر تا چند سال آینده این اتفاق رخ می‌دهد و اگر قصد دارید مدلی را بخرید که تا چند سال از آن استفاده کنید بهتر است مجهز به 5G باشد، ضمن اینکه به طور کلی مدل‌های 5G دارای جدیدترین نسل پردازنده‌های موبایلی هستند و قدرت و بازدهی بسیار بالایی نسبت به مدل‌های هم رده 4G دارند.

از طرفی بیشتر مدل‌های بازار داری اتصال وای‌فای 5 هستد که سرعت بسیار بالایی دارد، اما اگر توانستید مدل‌هایی که به وای‌فای 6 تجهیز شده‌اند را خریداری کنید.

باتری گوشی های گیمینگ

آخرین موردی که به آن اشاره خواهیم کرد، باتری است. ظرفیت و نوع باتری به طور مستقیم بر روی کیفیت اجرای بازی‌ها تاثیر نمی‌گذارد اما اگر اهل بازی هستید باید مدلی را خریداری کنید که ظرفیت باتری 5 میلی‌آمپر به بالا داشته باشد.

پردازش سنگین تراشه اصلی، نرخ تازه‌سازی نمایشگر و اتصال به اینترنت از جمله کلیدی‌ترین مواردی هستند که در هنگام اجرای بازی مانند آب خودرن شارژتان را مصرف می‌کنند، بنابراین اگر می‌خواهید مدام صدای اعلان نزدیک شدن به پایان ظرفیت باتری را نشنوید، به ظرفیت باتری گوشی توجه کنید.

12 در مورد “هنگام خرید یک گوشی گیمینگ به چه نکاتی باید توجه کنیم؟”

  1. سلام من الان چند روزه فقط دارم تحقیق می‌کنم که برای گیم چه گوشی بخرم تو رنج قیمت ۷ تا ۸ ملیون
    و فقط به ردمی نوت ۱۲ رسیدم
    ولی خیلی دلم میخواست پوکو ایکس ۳ پرو بخرم ولی اول که دیگه نو و آکبندش پیدا نمیشه هه کار کرده هستند و مهم تر از همه پوکو سی پی یو میسوزونه و الان ۹۹٪ از افرادی‌ که خریدن به همین علت میخوان بفروشند
    حالا شما میشه یه گوشی تو این رده قیمتی به من پیشنهاد کنید که خرابه بازی های شوتینگ باشه مثله همون کالاف
    ممنون میشم جوابمو بدین با تشکر

    1. سعید صانعی

      سلام، ردمینوت 12 گوشی خوبی هست، البته ردمی نوت 12s یکم بهتره از نظر سخت افزاری، اگر تونستید اون مدل رو بخرید
      در مورد پوکو هم اطلاعاتی که دادید صحیح نیست، هم خودم تجربه کار با پوکو x3 رو دارم و ، اطرافیانم داشتن این گوشی رو، هیچکدوم به مشکل نخوردن

  2. سعیدرضا زنگی

    آیا گوشی ردمی نوت ۱۰ پرو برای بازی کالاف دیوتی موبایل جواب است؟؟
    لطفا راهنمایی کنید

  3. درود، خداقوت.لطفا 3مدل گوشی بهم پیشنهاد کنید ک برای اجرای بازی کال اف عالی باشه و گوشی مقاومی باشه سوسول نباشه اهل مد و یزره دوربین بهتر و… هم نیستم فقط گوشی خرکار باشه و بازیهارو مخصوصا کال اف رو راحت انجام بده تت دوسه سالم بیمه باشم.
    دوسه مدل زیر 6میلیون و دومدل زیر 5میلیون معرفی کنید لطفا به ترتیب اولویت بگین، طبق تحقیقاتم نوت9پرو و 8پرو و اوپو میگن خوبه. ممنون از راهنمایی شما

  4. ایا گوشی m62 _ a52 _ poco x3 برای گیمینگ بهتره کدوم گوشی از این ۳ از نظر گیمینگ بهترینه ؟ ممنون میشم جواب بدین

    1. سعید صانعی

      ببیند قدرت پوکو x3 بهتره و در بازی‌ها رو بهتر اجرا میکنه اما A52 پایداری بالاتری داره، خیلی دیر لگ میشه و داغ هم نمیکنه
      از طرفی m62 هم خیلی گوشی خوبیه، شخصا باهاش کار نکردم و اما بسیار قدرتمنده
      به طور کلی در این بازه قیمتی پیشنهاد اول من برای بازی پوکو x3 پرو هست، این مدف هم قیمت a52 بعدش هم m62 و بعدش a52
      با این وجود نقد و بررسی پوکو x3
      و نقد و بررسی گلکسی a52
      رو از لینک های بالا بخونید، در موردش کامل توضیح دادیم

  5. به نظرم بهترین پردازنده های مخصوص بازی برای کوالکام هست . اسنپدراگون هیچ داغ نمیکنه و راندمان بازی پایین نمیاد .

  6. میخوام یه گوشی واسه کال اف و پابجی بخرم . چه مدلیو پیشنهاد مکنید ؟ قیمتش مهم نیست فقط کم نیاره

  7. گوشیای گیمینگ اکثرا پردازنده های قویی دارن و توی بازی لگ نشون نمیدن و کلا کم نمیارن
    بنظرم واسه تمایز بینشون باید به باتری و صفحه نمایش توجه کرد….

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH