بهترین مرورگر وب کدام است؟

اینترنت و وب گردی بدون مرورگرها معنا ندارد. هر کدام از مرورگرها هم طرفداران و منتقدان خود را دارند. برخی خیلی متعصبانه عاشق کروم بوده و از اینترنت اکسپلورر تنفر دارند و برخی هم بی طرفانه همیشه از فایر فاکس استفاده می‌کنند.

هر یک از مرور گرها جذابیت‌ها و نکات منحصر بفرد خود را دارد. اینترنت اکسپلورر در شتاب سخت‌افزاری گرافیکی بهترین است و تنها مرورگری است که دارای سرویس Tracking Protection بسیار قدرتمند است.

کروم از نظر دارا بودن فن‌آوری‌های نوین در صدر می‌ایستد و فایر فاکس هم به افزونه‌هایش معروف است.

اینطور نیست که بتوانید مرورگری کامل و پاسخگوی تمام نیازهایتان پیدا کنید. تنها باید آنچه بیشتر برایتان مهم است را بدانید و از طریق آن بهترین مرورگر را انتخاب کنید. شاید این مطلب بتواند به شما در انتخاب بهترین مرورگر کمک کند. در متن زیر شما با بهترین مرورگرهای موجود به ترتیب آشنا می‌شوید و کمی از ویژگی‌های آنها خواهید دانست.

کروم

338225-chrome

مزایا: پیشرو در پشتیبانی از HTML 5، سریع، جستجو از طریق صدا، پیشبینی سریع اسامی سایتها و لود آنها، افزونه‌های متنوع، سینک شدن، مجهز به فلش پلیر و PDF خوان، مجهز به بررسی کننده املای لغات

معایب: ویژگی امنیتی Do Not Track چندان کارایی ندارد، وجود ناسازگاری با برخی از سایتها، بهم ریختگی فونتها

توضیحات بیشتر: در لیست ما اولین جایگاه به گوگل کروم تعلق می‌گیرد. کروم به پیشرو بودن خود در زمینه طراحی، سرعت و عملکرد ادامه می‌دهد، اما با وجود پیشرفتهای روز افزون ایجاد شده در فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر و اپرا، محدوده جولان دادن این مرورگر در جایگاه اول، بنچمارکها و بکارگیری ویژگی‌های نوین و پشتیبانی از استاداردها تنگتر می‌شود. البته این بدان معنا نیست که بگوییم کروم در حال پیشرفت نیست. گوگل هم در چندین نسخه اخیر مرورگرش ویژگی‌های زیادی را به آن افزوده است، ویژگی‌هایی مثل جستجو از طریق صدا و برنامه‌های وب دسکتاپ. بعلاوه کروم هنوز هم از نظر سرعت و پشتیبانی از استانداردهای جدید برترین است. اگر امنیت برای شما از اهمیت زیادی برخوردار است و خیلی نگران آن هستید، کروم مروگر انتخابی شما نخواهد بود. اولین چیزی که پس از نصب این مرورگر می‌بینید صفحه لاگین به گوگل است و این یعنی جمع آوری دیتا.


 

فایرفاکس

420084-firefox

مزایا: رابط کاربری مینیمال و مرتب، عملکرد سریع، قابلیت ایجاد تغییرات، پشتیبانی خوب از HTML5، امنیت خوب، یکپارچه سازی شبکه‌های اجتماعی از طریق API، همگام سازی، PDF خوان، میزبان ابزار توسعه دهندگان.

معایب: نمره پایینتر در بنچمارک نسبت به رقبا، پشتیبانی کمتر از HTML 5 نسبت به رقبا، عدم پشتیبانی پیش فرض از فلش

توضیحات بیشتر: فایر فاکس با امکانات قابل تغییرش، طراحی جذاب و ذات اوپن سورسش هنوز هم مورد علاقه خیلی‌ها است. اخیرا هم سرعت آن افزایش داشته و مشکل استفاده بیش از حد از حافظه را هم بر طرف کرده است. موزیلا به تلاش برای نو‌آوری در سیستم عامل جدید خود نیز ادامه می‌دهد. یکی از ایراداتی که می‌توان به این مرورگر گرفت، عدم پشتیبانی فیس بوک از  Social API است. نسخه جدید این مرورگر، امنیت و سرعت را با بکارگیری استانداردهای (TLS (Transport Layer Security به طور پیش فرض و با بکارگیری SPDY 3.1  سریعتر برای HTTP ارتقا بخشیده است.


 

اینترنت اکسپلورر

420087-ie9

مزایا: نسخه اخیر نسبت به نسخه‌های پیشین سریعتر و سازگارتر است، رابط کاربری مرتب‌تر شده است‌، ویژگی‌های امنیتی عالی، پین کردن سایتهایی که بیشترین استفاده را دارند، بهترین شتاب سخت‌افزاری گرافیکی، پشتیبانی از WebGL .

معایب: عدم همگام سازی، عدم پشتیبانی از WebRTC، پشتیبانی از SPDY تنها در ویندوز 8.1، قابلیت نصب روی ویندوز 8.1 و 7

توضیحات بیشتر: نسخه اخیر اینترنت اکسپلورر با HTML5 نسبت به نسخه‌های قبلی خود سازگاری بیشتری دارد، زیباتر و سریعتر شده است و از WebGL و SPDY پشتیبانی می‌کند. برخی از توانایی منحصر بفرد این مرورگر را می‌توان پین کردن تبها و شتاب سخت‌افزاری معرفی کرد. بخش امنیتی آن مجهز به Do Not Track به طور پیشفرض و ویژگی قدرتمندتر Tracking Protection است.


 

مکستون

353966-maxthon

مزایا:تعداد زیادی ویژگی‌های بسیار خوب برای مرور وب، عملکرد سریع، دو موتور رندر (Webkit , Trident)

برای سازگاری بیشتر، پشتیبانی خوب از استانداردهای جدید وب، همگام سازی تب‌ها، رمزهای عبور و دیگر موارد با کلاود. پشتیبانی پیش فرض از Do Not Track.

معایب: قابلیت انعطاف پایین تب‌ها نسبت به دیگر مرورگرها، بیش از حد بودن ویژگی‌ها برای برخی از کاربران.

توضیحات بیشتر: مرورگری که اخیرا به دلیل همگام سازی بسیار خوب آنلاین و خدمات ذخیره سازی با نام Cloud Browser شناخته می‌شود. این مرورگر را افراد بسیار کمی استفاده می‌کنند، اما باید گفت که از نظر عملکرد مکستون یک مرورگر خوب و با پشتیبانی عالی از HTML5 است. اگر دوست دارید از یک صفحه وب عکس بگیرید، ویدئویی را دانلود کنید، یا بخواهید برای استفاده در شبف نور صفحه را متناسب با نور محیط تغییر دهید، مکستون را دانلود کنید. با وجود استفاده از موتورهای رندر دو مرورگر اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم، سازگاری با سایتها تضمین شده است. آخرین نسخه این مرورگر بعلاوه دارای شتاب سخت‌افزاری نیز است.

 


 

اپرا

338224-opera

مزایا: طراحی شیک و مینیمال، مود Off-road، صفحه شروع مفید، عملکرد سریع و سازگاری خوب، ارائه کمک بیشتر نسبت به دیگر مرورگرها، پشتیبانی از حرکات دست برای نویگیشن.

معایب: نبود نوار بوک مارک، نوآوری‌ها و ویژگی‌های کمتر نسخه جدید نسبت به نسخه پیشین.

توضیحات بیشتر: مانند دیگر مرورگرهای موجود، اپرا هم سریع است، از HTML5 پشتیبانی می‌کند و از نظر رابط کاربری هم چیزی کم ندارد. اخیرا هم مجهز به HTML5 getUserMedia شده است که امکان دسترسی صفحات وب به وبکم را می‌دهد. مود Off-road اپرا سرعت وب را در مواقع لزوم افزایش می‌دهد. با وجود پشتیبانی پیشفرض از BitTorrent و کلاینتهای ایمیل و البته موتور رندر کروم، اپرا به پای مرورگری مثل گوگل کروم نمی‌رسد.

 

12 در مورد “بهترین مرورگر وب کدام است؟”

  1. با همشون کار کردم ولی وب گردی با مکستون و امکاناتی که داره یه چیز دیگه اس ده ساله دارم ازش استفاده میکنم از وقتی که اسمش myie2 بود هر بار خواستم مرورگرمو عوض کنم به ماه نکشیده دوباره برگشتم سراغ همین ، حتما تجربه اش کنید پشیمون نمیشید

  2. از همون اول که اینترنتم وصل شد با سلطان فایرفاکس بودم می مونم چهً………..ًگفته کروم بهتره

  3. در حال حاظر چه بر روی pc و چه بر روی اسمارت فون ها فایرفوکس پادشاهی می کنه !
    ولی من خودم روی pc کروم رو دوست دارم و استفاده می کنم.

      1. سرعتشون تفاوتی محسوسی نداره، ولی کارایی فایرفاکس خیلی بیشتره! خصوصا برای کد نویس ها

        در ضمن تو نمایش همه زبان های کدنویسی (مثلا html و css) عالی عمل میکنه!!!!

      2. راستی اینم بگم فایرفاکس تو اندروید جالب نیست و کروم تو اندروید خیلی بهتره
        ولی فایرفاکس تو pc عالیه!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH