۲ اسمارتفون اخیرا شایعه شده شیائومی موفق به دریافت گواهینامه از آژانس رگولاتوری چینی TENAA شدهاند. این ۲ اسمارتفون شامل دومین نسل از گوشیهای تاشو شیائومی و اولین هندست کمپانی با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی هستند.
بر اساس اطلاعات مندرج در فهرست TENAA، شیائومی میکس فولد ۲ با شماره مدل 22061218C مجهز به ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت حافظه داخلی خواهد بود. تقریبا با اطمینان میتوان اعلام کرد که توان پردازشی این اسمارتفون از طریق تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ تامین خواهد شد. اطلاعات ثبت شده در فهرست 3C نشان میدهند که این اسمارتفون از فناوری شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی خواهد کرد. با اینحال ظرفیت باتری کماکان در هالهای از ابهام قرار دارد.
بر اساس اعلام یک افشاگر با شناسه Digital Chat Station هر ۲ نمایشگر داخلی و خارجی شیائومی میکس فولد ۲ از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی برخوردار بوده و نسبت ابعاد آنها نیز بهترتیب برابر با ۱۰.۳:۹ و ۲۱:۹ خواهد بود.
از سوی دیگر شیائومی ردمی K50S پرو از شماره مدل 22081212C برخوردار بوده و بر اساس اطلاعات فهرست با ۲ پیکرهبندی مختلف حافظه شامل ۸ گیگابایت رم + ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی یا ۱۲ گیگابایت رم + ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی روانه بازار خواهد شد. توان پردازشی این هندست نیز به احتمال فراوان از طریق تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ تامین خواهد شد. همچنین بر اساس اعلام Digital Chat Station، این اسمارتفون مجهز به سنسور دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی خواهد بود (بنابراین شیائومی برای تبدیل شدن به نخستین عرضهکننده اسمارتفون مجهز به دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی با موتورولا رقابت خواهد کرد).
گواهینامه TENAA برای اسمارتفونهای شیائومی میکس فولد ۲ (سمت چپ) و ردمی K50S پرو (سمت راست)
ردمی K50S پرو پیشتر تائیدیه 3C را نیز دریافت کرد. بر این اساس این اسمارتفون از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ واتی پشتیبانی نموده و باتری مورد استفاده در آن نیز احتمالا از ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی برخوردار خواهد بود. همچنین بر اساس شایعات نمایشگر این هندست از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی خواهد کرد.
ردمی K50S پرو احتمالا تحت عنوان شیائومی 12T پرو در بازارهای جهانی عرضه خواهد شد. همچنین کمپانی چینی احتمالا از مدلهای ردمی K50S و شیائومی 12T نیز رونمایی خواهد کرد؛ هندستهایی که توان پردازشی آنها احتمالا از طریق تراشه Dimensity ۸۱۰۰ مدیاتک تامین خواهد شد.






