افزایش دو تا سه برابری عمر باتری‌ گوشی‌های هوشمند در آینده!

battery

محققان در دانشگاه استنفرد، موفق به کشف نسل بعدی باتری‌های لیتیوم یونی کنونی شدند. به جای این که همانند باتری‌های لیتیوم یونی کنونی، قدرت زیادی به هدر برود، این نسل جدید از یک لایه شیلد کربنی در مقیاس نانو که عمر باتری را افزایش می‌دهد، استفاده می‌کند. یکی از این محققان که که به عنوان پروفسور در دانشگاه استنفرد فعالیت می‌کند، می‌گوید که این باتری برای کاربران گوشی‌های هوشمند ۲ تا ۳ برابر عمر باتری کنونی را به همراه خواهد داشت.
انتظار این که به زودی این نوع باتری را ببینید، نداشته باشید چرا که کارهای مهندسی و تکنیکی زیادی باقی مانده است. یکی از مشکلات پیش رو سایز باتری است که باید در داخل یک گوشی هوشمند جای بگیرد.
باتری‌های امروزی ۳ بخش دارند: الکترولیت که الکترون‌ها را تولید می‌کند، آنود که این الکترون‌ها را تخلیه می‌کند و کاتود که وظیفه دریافت الکترون‌ها را به عهده دارد. کار سخت محققان، این است که لیتیوم را در آنود جای دهند که بازدهی و قدرت بیش‌تری را برای سلول‌های باتری به همراه خواهد داشت.
لیتیوم برای به کارگیری در آنود محدودیت‌های زیادی دارد. بسیاری از مهندسان جستجو را رها کرده‌اند ولی محققان راهی را برای حفاظت از لیتیوم در برابر مشکلاتی که تاکنون آن را مبتلا ساخته، یافته‌اند. حال فقط باید امید داشت این تحقیق به افزایش قابل توجه عمر باتری گوشی هوشمند آینده شما منجر شود.

2 در مورد “افزایش دو تا سه برابری عمر باتری‌ گوشی‌های هوشمند در آینده!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH