کارشناس سئو کیست و چه وظایفی دارد؟

کارشناس سئو یا فردی که ما در ایران او را با عنوان شغلی سئوکار می شناسیم کسی است که وب سایت را برای موتورهای جستجو بهینه می سازد. این فرد وظیفه دارد تا تجربه کاربری را بهبود ببخشد و رتبه و رنکینگ سایت را افزایش دهد. وی نقش پررنگی در حوزه بازاریابی و مارکتینگ دارد. به دلیل اهمیت این موضوع در این نوشته از کارشناس سئو بیشتر خواهیم گفت. همراه ما بمانید.

کارشناس سئو کیست؟

می توانیم از سئو به عنوان یک هنر و از متخصص سئو به عنوان یک هنرمند یاد کنیم. دلیل آنست که در روزگار حال حاضر الگوریتم های مرتبط با موتورهای جستجو روز به روز در حال تغییر هستند. این مهم باعث می شود تا نتایج جستجو بهینه سازی شوند. از اینرو متخصصین سئو به عنوان هنرمند باید بتوانند خودشان را با تغییراتی که مدام در حال اتفاق است هماهنگ نمایند. آنها باید بتوانند بهترین نتایج را برای افرادی که حوزه مارکتینگ مشغول به فعالیت هستند به وجود آورند.

 دانش و مهارت های یک کارشناس در این حوزه

  • آشنایی و دانش در رابطه با مفاهیم سئو سایت
  • برخورداری از دانش لازم در رابطه با شناخت تمامی الگوریتم های مرتبط با موتورهای جستجو
  • دانش استفاده از تمامی ابزارآلات تخصصی مرتبط با سئو سایت. کارشناس سئو باید بتواند از ابزارهایی چون گوگل سرچ کنسول، گوگل ترند، گوگل آنالیتیکس و… استفاده کند.
  • کارشناس سئو باید بتواند بهترین و مطلوب ترین کلیدواژه ها را پیدا کند و از آنها به درستی استفاده نماید.
  • کارشناس سئو حرفه ای استراتژی های مناسبی را در رابطه با تولید محتوا به کار می گیرد. گفتنی است که وی در تمامی زمینه های سئو از جمله سئو داخلی، خارجی، تکنیکال و… بهترین استراتژی را به کار می برد.
  • وی با تمامی سیستم های مدیریت محتوا و برخی از زبان های برنامه نویسی آشنایی دارد.
  • او بهترین رسانه ها و شبکه های اجتماعی را می شناسد و از آنها استفاده می کند. شبکه هایی که او از آنها استفاده می کند در حوزه مارکتینگ بسیار موفق و قوی هستند.
  • کارشناس حرفه ای سئو مهارت مدیریت زمان دارد و ددلاین ها را بطور دقیق رعایت می کند.
مسئولیت های کارشناس سئو

 مسئولیت های کارشناس این زمینه

  • وی وظیفه دارد تا داده ها و نتایج را تجزیه تحلیل نموده، آزمون های خاصی را به انجام برساند و با اجرای فرآیندها و رویکردهای خاص وب سایت را بهینه سازی نماید به طوری که بیشترین بازدید را در موتورهای جستجو بدست آورد.
  • وی وظیفه دارد تا عملکردها را پیگیری نماید. کارایی وب سایت را تجزیه و تحلیل کند و با اجرای ایده های خلاقانه راندمان وب سایت را بهبود ببخشد.
  • صرفه جویی در بودجه و مدیریت هزینه ها نیز از دیگر وظایف کارشناس سئو می باشد. همچنین او وظیفه دارد تا هزینه های ماهیانه را برآورده کند.
  • کارشناس سئو باید بتواند صفحات فرود را بهینه سازی نموده و راندمان موتورهای جستجو را بهبود ببخشد.
  • او با کشف بهترین و مطلوب ترین کلید واژه ها به گسترش و بهینه سازی وب سایت کمک می کند.
  • یک سری توصیه ها در رابطه با بهینه سازی توسط موتورهای جستجوگر ارائه می شوند. کارشناس سئو باید بتواند در رابطه با آنها تحقیق نموده و آنها را پیاده سازی نماید.
  • کارشناس سئو باید به قدری حرفه ای باشد که بتواند استراتژی های مرتبط با ساخت لینک را توسعه نموده و پیاده سازی نماید.
  • کارشناس سئو لینک های تبلیغاتی رقبا را بررسی می کند.
  • وی باید بتواند کار تیمی انجام دهد. به عنوان مثال کار با تیم های سرمقاله ای و بازاریابی برای محتوا نویسی از وظایف کارشناس سئو می باشد.
  • کارشناس سئو باید دانش لازم در رابطه با تمامی زمینه های سئو را داشته باشد. وی باید بتواند در رابطه با طراحی وب سایت، محتوا نویسی، لینک دهی …. پیشنهاداتی ارائه دهد.

 

استراتژی سئو چیست و دلیل اهمیت وجود کارشناس سئو کدام است؟

سئو شاید ارزان قیمت نباشد. اما زمانی که آن را با سایر روش های بازاریابی مقایسه می کنیم می بینیم که این روش از نرخ بازگشت بسیار بالایی برخوردار است. در واقع افزایش نرخ تبدیل و فروش والاترین و بهترین اهدافی هستند که ما می توانیم آنها را برای سئو در نظر بگیریم.

استراتژی سئو عنوان یک دستورالعمل را دارد که به منظور انجام فرایند سئو و دست یابی به اهداف والای آن تدوین می گردد. در سوی دیگر مهم است بدانید که برای سئو نمی توان هیچ پایانی را در نظر گرفت. از اینرو برای هر کسب و کاری لازم است تا از یک استراتژی در این زمینه بهره مند باشد.

وجود یک کارشناس سئو اینجا اهمیت خودش را نمایش می دهد. کسب و کارها با استفاده از دانش و تجربه ی چنین فردی می توانند بهترین استراتژی های ممکن را به کار گرفته و بهترین نتایج را در موتورهای جستجو از آن خود کنند. کما اینکه یک کارشناس سئو حاذق و ماهر با تمامی فرایندها آشنایی دارد و موقعیت صحیح استفاده از آنها را نیز تشخیص می دهد.

به عنوان مثال کارشناسان مجرب آکادمی وندو با برخورداری از دانش و اطلاعات در این زمینه می توانند شرایط را برای ارتقا هرچه بهتر وب سایت شما در موتورهای جستجو فراهم آورند.

اهمیت وجود کارشناس سئو

اهمیت وجود کارشناس سئو

در حال حاضر هیچ گونه اطلاعات دقیقی در رابطه با نحوه عملکرد رتبه بندی سایت ها وجود ندارد. با این حال تعداد زیادی از فاکتورهای شناخته شده وجود دارند که در رابطه با این مهم اثرگذارند. لازم است بدانید که این متغیرها روز به روز در حال تغییر تحول هستند. از اینرو ما به عنوان صاحب کسب و کار زمان کافی و همچنین دانش کافی را در رابطه با این متغیرها و تاثیرات آنها نخواهیم داشت. در چنین شرایطی پیشنهاد این است که از یک کارشناس سئو کمک گرفته شود. وی هم از دانش این کار بهره مند است و هم زمان لازم برای رسیدگی به این امور را دارد. این از مهمترین دلایل استخدام کارشناس سئو می باشد.

سئو

مهمترین مراحل سئو

  • استفاده کردن از بهترین کلمات کلیدی: پیدا کردن یا انتخاب کلمات کلیدی از مهمترین سنگ بناهای استراتژی سئو می باشد. تنها کافی است تا نیاز کاربران را شناسایی کنید و بر اساس همان کلمات کلیدی را انتخاب نمایید. هر چه کلمات کلیدی هوشمندانه تر انتخاب شوند مخاطبان بهتر آن را پیدا خواهند کرد و این مهم به رتبه گرفتن سایت کمک می کند. یک کارشناس سئو خوب در این زمینه خبره است.
  • سئو تکنیکال: اصلاح ساختار ها از جمله وظایف سئو تکنیکال است. اصلاح ساختار سایت، اصلاح صفحات سایت، بهینه سازی آدرس وب سایت و لینک سازی ها از جمله کارهایی هستند که در بخش سئو تکنیکال به انجام می رسند. هر چه در این زمینه بیشتر کار شود وب سایت به شیوه بهتری بهینه می گردد.
  • تولید محتوا: یک جمله معروف وجود دارد که می گوید محتوا پادشاه است. این یعنی محتوا همه چیز است. یک محتوای خوب باعث می شود تا افراد و مخاطبین بیشتری به وب سایت جذب گردند. محتوا سازی در سئو اهمیت فراوانی دارد. یک محتوای خوب به قدر ارزشمند است که می تواند رقبا را حذف نماید. بهتر است تا انجام این مهم به یک کارشناس سئو حرفه ای سپرده شود.
  • ساختن لینک و فعالیت در شبکه های اجتماعی: تمامی کارهایی که توسط کارشناس سئو به انجام می رسند بدون فعالیت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بی ارزش خواهند بود. دلیل آنست که صاحبین کسب و کار و برندها توسط همین شبکه ها می توانند خودشان را به مخاطب معرفی کنند. لینک سازی نیز همین کارکرد را دارد. در واقع ما برندها و کسب و کارها را به واسطه ی همین روش ها می شناسیم. حال هر چه فعالیت در فضای مجازی بیشتر باشد و لینک سازی ها به درستی به انجام برسند بهتر است.

جمع بندی:

دانستیم که کارشناس سئو چه وظایفی دارد. حالا دیگر بدیهی است که استخدام چنین نیرویی و کمک گرفتن از دانش فنی او تا چه حد تاثیرگذار است و تا چه اندازه می تواند به موفقیت هر چه بیشتر کسب و کارها کمک نماید. همچنین گفتنی است که با مراجعه به وب سایت آکادمی وندو می توان آموزش سئو مقدماتی را فرا گرفت و با فرایند مشاوره سئو و خدمات مرتبط با آن آشناتر شد.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و آی‌تی‌رسان در تهیه آن نقشی نداشته است

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH