شرکت علوم و صنعت هوافضای چین (CASIC) از سریعترین سیستم حمل و نقل زمینی در جهان رونمایی کرد. این فناوری به پروژهای که ایلان ماسک چند ماه به دنبال انجام آن است، شباهت دارد.
پروژه هایپرلوپ ایلان ماسک که تقریبا در مراحل نهایی خود قرار گرفته است، نوع جدیدی از حمل و نقل تندرو و سریع بوده که میتواند مسافران را در زمان کوتاهی به مقصد برساند.
در این فناوری، تونلهایی طراحی شده که در آن، این قطارهای پرسرعت بتوانند حرکت کنند. البته پروژه چینی هنوز به طور کامل اجرایی نشده و ناتمام مانده است. این شبکه ترابری میتواند با سرعت حدود 1000 کیلومتر در ساعت حرکت کند، که به نوبه خود بسیار بالا است. بنابراین، این سیستم به سریعترین سیستم حمل و نقل زمینی در جهان شهرت یافته است.
شرکت علوم و صنعت هوافضای چین سعی کرد که برای آزمایشات این پروژه، یک مرکز آزمایشی در شهر داتونگ، استان شانشی چین بسازد. تجهیزات موردنیاز این پروژه، لوله 2 کیلومتری و سایر وسایل که شامل آهنربای ابررسانا، سیستم امنیتی و سیستم قدرت الکتریکی هستند که قطار بتواند در آن حرکت کند.
چین با چندبار آزمایش، موفق شد سرعت این ترابری را به 50 کیلومتر در ساعت برساند، همچنین با این سرعت، قطار 210 متر مسافت را طی کرد. این شرکت خاطرنشان کرد که این پروژه هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و چندین سال زمان نیاز دارد تا بتواند نهایی شود. ولی تا چند سال دیگر میتوان سرعت آن را تا 1000 کیلومتر در ساعت نیز افزایش داد.