مغز رباتیک گوگل نوشته‌های شما را به زبانی دیگر بازگو می‌کند!

استفاده از Google Translate برای ما ایرانی‌ها عذاب الیم است! یک جمله به او می‌دهی، و انتظار پاسخ داری، آن‌چنان متن شلم شوربایی تحویلت می‌دهد که بیا و ببین! فقط برای رمزگشایی آن یک ساعت وقت لازم است! البته سرویس ترجمه گوگل برای سایر زبان‌ها از جمله فرانسوی و اسپانیایی بهتر کار می‌کند، می‌پرسید دلیل آن چیست؟ واضح است؛ چون مشارکت مردم اسپانیولی زبان و فرانسوی زبان در اصلاح ترجمه‌های گوگل زیاد است و ساختار ترجمه‌های آن روز به روز به زبان آن‌ها نزدیک‌تر می‌شود. ظاهرا حالا غول جستجوی جهان یعنی گوگل تصمیم گرفته که م‍غ‍ز رباتیک جدید خود را وارد میدان کند، تا بل‍که بتواند از آن برای تبدیل ایمیل‌های متنی به ایمیل‌های صوتی و البته به زبانی دیگر استفاده کند.
امسال در کنفرانس بزرگ توسعه‌دهندگان که در ماه می برگزار شد، گوگل خیلی بی سر و صدا و آرام از یک نوآوری انقلابی پرده‌برداری کرد: مغز رباتیکی که همانند انسان توانایی بزرگ شدن و یادگیری را دارد! اولین وظیفه‌ای که به مغز رباتیک محول شده‌بود، ساماندهی و دسته‌بندی عکس‌های کاربر بود، اما حالا توانایی گفتن نوشته‌های شما به زبانی دیگر را نیز دارد!
این ترفند‌های جدید ترجمه صوتی نیز بخشی از سرویس Google Voice خواهند بود، یک سرویس تلفنی جذاب و مبتنی بر اینترنت، که متاسفانه سال‌هاست که توسط این غول جستجوی جهان مورد بی‌توجهی قرار گرفته‌ و کنار زده شده‌ است.
google-voice-transcription-voicemail-improvementsGoogle Voice در تمام این مدت مشغول تبدیل جملات کاربران به متن بوده‌ است، اما نکته مورد توجه در رابطه با فناوری جدید این است که تاکنون سرویسی به این بزرگی و هوشمندی برای تبدیل متن به صدا ارائه نشده‌ بود.
گوگل می‌گوید که اشتباهات این سرویس را با کمک علم مدرن و وسیع “شبکه‌های عصبی” تا 50 درصد کاهش داده که بسیار عالی‌ست! البته مغز رباتیک مورد نظر، این مهارت را آنی و بدون کمک بدست نیاورده، بلکه این مهارت حاصل آموزش‌های بسیار به این ربات و تست کردن آن است. یادتان باشد که ربات جدید گوگل همانند انسان توانایی یادگیری دارد، پس با آموزش روز به روز بهتر و داناتر خواهد شد!
سال‌هاست که کمپانی گوگل گزینه‌ای به کاربران داده که بتوانند از آن برای اصلاح نامه‌های صوتی خود و به اشتراک‌گذاری آن‌ها با گوگل به منظور ارتقاء سرویس تبدیل متن به گفتار استفاده کنند. بدون شک مغز رباتیک گوگل از این هزاران نمونه به عنوان کتابی برای یادگیری فنون جدید ترجمه و کاهش اشتباهات خود بهره‌ برده است. در نظر داشته‌ باشید که این فقط یک گام در مسیر شبکه‌های عصبی بوده که به موجب آن، این مغز رباتیک هرچه را که می‌بیند برای یادگیری خود استفاده می‌کند. گام بعدی این علم جالب چیست؟ مطمئنا به جز عده‌ای معدود از دانشمندان که در آزمایشگاه‌های سری مشغول به کارند، هیچ‌کس نمی‌داند!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH