سه در چهار! (مقایسه سه تبلت چهار هسته‌ای)

اگر گفتید ابتدای هر مقاله چه می‌گویند؟ مقدمه! اما من خیلی بی‌مقدمه می‌خواهم بروم سراغ مطلب جنجالی خودمان که همان مقایسه سه تبلت قدرتمند حال حاضر دنیاست که به شخصه فکر نمی‌کنم تا به حال در کنار یکدیگر مقایسه شده باشند. اگر شما هم مانند من به دنیای تبلت‌ها علاقه دارید، حتما این مقاله را تا به انتها دنبال کنید که مقایسه هیجان انگیزی را برایتان ترتیب داده‌ایم.

بازیگرها که هستند؟
برای این مقایسه کلی گشتیم تا سه دستگاه متناسب پیدا کردیم، متناسب به این معنا که از لحاظ قدرت، ظاهر و ادعا تقریبا در یک سطح قرار داشتند و هنگامی‌که برای وزن کشی بر روی باسکول آی‌تی رسان قرار گرفتند، داوران آن‌ها را برای رقابت در یک وزن گذاشتند. البته تبلتی چون نکسوس ۷ گوگل هم خودش را می‌خواست به این مسابقه برساند اما به دلیل ریز بودن جثه و قدرت کمترش، تصمیم گرفتیم تا از این کارزار کنارش بگذاریم و به سراغ سه قهرمان دیگر خودمان برویم. فقط در این بین جای تبلت جدید سونی خالی ماند که با ورودش می‌توانست گرمای مسابقه را دو چندان کند، اما هرچه منتظر ماندیم ویزایش نرسید و مجبور شدیم با سه غول دیگر دنیای تبلت‌ها این کارزار را شروع کنیم، پس این شما و سه تبلت چهار هسته‌ای سامسونگ گلکسی نوت 10.1، ایسوس ترنسفورمر اینفینیتی و هواوی مدیا پد 10!

کمی مبارزان را بیشتر بشناسید

در ابتدا از مبارزان دعوت کردیم تا بر روی صندلی داغ ما بنشینند تا از نزدیک با آن‌ها بیشتر آشنا شویم.

تبلت نخست: Samsung Galaxy Note 10.1

ظاهرا سامسونگ خیلی از گوشی گلکسی نوت خود رضایت داشته که حال تلاش کرده تا یک تبلت 10.1 اینچی را با این نام عرضه کند. نوت10.1 تنها مبارز ما بود که نمایشگر اچ‌دی داشت اما تجهیز به قلمی با نام S-Pen و امکانات رنگارنگ نرم‌افزاری که سامسونگ با توجه به تجربه ارزشمندش در بازار تلفن همراه و به خصوص اندروید در دل آن گنجانده، سبب شده تا این مدل چهار هسته‌ای یکی از بهترین‌های بازار باشد.

تبلت دوم: Asus Transformer Infinity 700

امکانات و توانایی‌های این تبلت همچون اسمش طول و دراز است! اگر مجله الکترونیکی آی‌تی رسان را مطالعه کرده باشید، یک بررسی کامل از این محصول جدید و توانای ایسوس برای شما در آن آورده‌ایم. ظاهرا ایسوس پس از شاهکاری که به همراه گوگل و تحت عنوان نکسوس ۷ تولید کرد، به قدری به خود اطمینان دارد که تمرکز زیادی بر تولید تبلت‌ها گذاشته و چندی پیش با معرفی پد فون ۲ به خوبی این موضوع را اثبات کرد. اینفینیتی با تجهیز به یک نمایشگر فول اچ‌دی، پردازنده قدرتمند ۴ هسته‌ای و بدنه مستحکم فلزی، از مدل‌هایی است که نمی‌توان به سادگی از کنارش عبور کرد.

تبلت سوم: Huawei MediaPad 10 FHD

شاید برخی با خود بگویند تبلت هواوی در این میان چکار می‌کند؟ اما اگر کمی با مشخصات این دستگاه آشنا شوید، به احتمال زیاد سوال خود را پس خواهید گرفت! نام هواوی شاید بیشتر از آنکه در دنیای تلفن همراه و تبلت شناخته شده باشد، در صنعت مخابراتی مطرح است اما ظاهرا هواوی به دنبال تکرار موفقیت‌های خود در بازار موبایل و تبلت نیز است. MediaPad 10 با امکانات بالای خود، نشان خواهد داد که این برند مطرح چینی تا چه حد در مواجهه با رقبای قدرتمند خود موفق خواهد بود.

قوانین مبارزه
داورهای ما برای آنکه این نبرد به صورت پایاپای و استفاده از حداکثر توانایی مبارزان برگزار شود، ده مرحله گوناگون را انتخاب کردند و برای هر بخش ۱۰ امتیاز نیز در نظر گرفتند تا ببینیم کدام مبارز امتیاز بالاتری را کسب خواهد کرد. از آنجایی هم که ما با تبلت‌ها بسیار صمیمی هستیم، آن‌ها را با نام‌های سامسونگ، ایسوس و هواوی صدا می‌کنیم! پس با آی‌تی رسان و ۱۰ مرحله مبارزه جذاب و نفس‌گیر همراه باشید.

راند اول: طراحی
باید قبول کرد که تبلت‌ها در ظاهر کلی خودشان، شباهت بیشتری در مقایسه با گوشی‌های موبایل به یکدیگر دارند و همین امر کمی قضاوت را دشوار می‌کند. به همین خاطر و برای آنکه بشود قضاوت درستی در بین ظاهر تبلت‌ها داشت، به هر سه مدل گفتم که بهترین تیپ خودشان را بزنند و سپس همگی را در دست گرفتم و به سراغ چند نفر با شرایط سنی، جنسی و سلیقه‌ای متفاوت آمدم و از آن‌ها خواستم تنها به ظاهر تبلت امتیاز بدهند. یعنی به امکانات، وزن، جنس بدنه و… کاری نداشته باشند و فقط بگویند از نظر ظاهر و طراحی کدام را می‌پسندند. در این بین رقابت بیشتر بین ایسوس و سامسونگ در جریان بود و کسی چندان روی خوشی به ظاهر ساده هواوی نشان نمی‌داد، اما یک نفر که خودش تبلت هم داشت، به جای‌گیری مناسب کلیدها در هواوی اشاره کرد که از دو تبلت دیگر بهتر است (به دلیل قرار گیری در سمت چپ)، خلاصه پس از کلی پرس و جو به این نتیجه رسیدیم که سامسونگ به خاطر طراحی گرد و خوش دست و بدنه‌ای که از دست لیز نمی‌خورد، حایز امتیاز ۹ می‌شود. ایسوس به دلیل باریکی، حاشیه دور نمایشگر پهن و سادگی همراه با شیکی نیز به عدد ۹ می‌رسد و هواوی با عدد ۷ در انتهای صف می‌ایستد! البته این تنها مرحله نخست مبارزه ما است، پس سفت بنشینید که بخش‌های مهم بعدی در راه هستند!

جمع امتیازات در پایان راند اول
ایسوس: 9
سامسونگ: 9
هواوی: 7

راند دوم: جنس و وزن بدنه
از آنجایی که ابعاد تبلت‌ها بسیار نزدیک به هم هستند، به سراغ وزن آن‌ها رفتیم، زیرا مسئله وزن در این محصولات بسیار مهم است و به خصوص در استفاده‌های طولانی مدت، وزن کمتر برتری خودش را نشان می‌دهد. تبلت سامسونگ با ۶۰۰ گرم، لقب سنگین وزن‌ترین را به خود گرفت و جالب اینجاست که در بدنه آن بیشترین استفاده از پلاستیک (در مقایسه با رقبا صورت گرفته)، پس از سامسونگ ایسوس با اختلاف تنها ۲ گرمی می‌ایستد. اما اگر توجه کوتاهی به بدنه فلزی با آلومینیوم پرداخت شده و بسیار شکیل آن داشته باشید، همین وزن را هم بسیار رژیمی خواهید دانست. لقب مگس وزن را هم تبلت هواوی با عدد ۵۸۰ گرم از آن خود ساخت. سطح پشتی مدیا پد هم از آلومینیوم یک دست و شکیلی ساخته شده که علیرغم سادگی نمی‌توان ایراد خاصی بر آن گرفت. پس با این حساب، داوران ما به محصول هواوی عدد ۹، ایسوس ۹ و سامسونگ ۷ را اعطا کردند.

جمع امتیازات در پایان راند دوم
ایسوس: 18
سامسونگ: 16
هواوی: 16

راند سوم: نمایشگر
خوشبختانه ابعاد همه نمایشگرها ۱۰ اینچی است و مشکل خاصی در مقایسه آن‌ها نداریم. البته مدل‌های ایسوس و سامسونگ 0.1 اینچ بزرگ‌تر هستند که در عمل چندان مشخص نیست. فناوری‌های ساخت اما کمی تفاوت دارند. برای سامسونگ از فناوری PLS TFT، در هواوی از IPS LCD و در ایسوس از +Super IPS استفاده شده است. اما موردی که کمی اوضاع را برای سامسونگ سخت‌تر می‌کند، استفاده از وضوح تصویر Full HD در دو محصول دیگر است. حال برای آنکه نخواهیم از روی تئوری قضاوت کنیم، بر روی هر سه مبارز تصاویر یکسانی ریختیم، سپس نور آن‌ها را در بالاترین حد قرار داده و از مهمان ویژه‌ای به نام Canon 550D دعوت کردیم که از چهره خندان آن‌ها مشغول عکاسی شود تا بلکه در کنار یکدیگر، داوران بتوانند قضاوت بهتری انجام دهند.
۴ تصویر را بر روی تبلت‌ها ریختیم و از روبه‌رو و زاویه کناری عکاسی کردیم، در حالت رو به رو کیفیت عکس‌ها، رنگ‌ها و حتی جزئیات بسیار شبیه به یکدیگر بودند و واقعا نمی‌شد یکی را برتر از سایرین دانست، اما در زاویه کنار چطور؟ در اینجا یکی از تبلت‌ها کاملا برتر عمل کرد و دو مبارز دیگر دچار رنگ پریدگی شدند (احتمالا از ترس!). حالا حدس بزنید کدام تبلت از همه بهتر عمل کرده بود؟ ایسوس؟ سامسونگ؟ خیر! تبلت هواوی که در همان ابتدا گفتیم آن را دست کم نگیرید بهترین عملکرد را داشت. در تصاویر زیر درستی این ادعا مشهود است. ایسوس در بالا، هواوی در وسط و سامسونگ در پایین قرار دارند.

البته بایستی در کل کیفیت تصاویر هر سه مدل را بسیار خوب توصیف کرد اما برای زاویه دید بهتر، ما نمره هواوی را ۱۰ دادیم و به ایسوس نمره ۹ (به خاطر نمایشگر فول اچ‌دی) و به سامسونگ ۸ اعطا شد.

جمع امتیازات در پایان راند سوم
ایسوس: 27
سامسونگ: 24
هواوی: 26

راند چهارم: اثر انگشت!
شاید با خود بگویید عجب راند مسخره‌ای! آخر اثر انگشت هم شد محلی برای مبارزه؟ اما در پاسخ می‌گوییم اتفاقا یکی از نکات مهم در استفاده تبلت‌ها همین مورد است، جایی که اثر لک و کثیفی انگشتان شما سبب می‌شود تا همیشه دستمال به دست، مشغول تمیز کردن نمایشگر بزرگ خود باشید.
برای مبارزه برابر، در ابتدا نمایشگر همه سه تبلت را کاملا تمیز کردیم و در سه مرحله با انشگتان خود برای آن‌ها یادگاری گذاشتیم. با نگاه کردن به نمایشگرها، سامسونگ در همان لحظه نخست حذف شد! استعداد بسیار بالا در جذب اثر انگشت، آن هم نه فقط بر روی نمایشگر بلکه حتی بر روی بدنه (به دلیل پلاستیکی بودن) نشان داد که دستمال صاحبان سامسونگ همیشه باید در جیبشان باشد! رقابت بین هواوی و ایسوس در این بین بسیار تنگاتنگ بود، اما سرانجام داوران رای به برتری ایسوس اما با اختلاف بسیار کم دادند. ایسوس با بهره‌گیری از فناوری Olephobic Coating به خوبی در مقابل لک و کثیفی مقاومت می‌کند، اگرچه عملکرد هواوی هم در این زمینه خوب است.
سرانجام در این بخش ایسوس امتیاز ۱۰، هواوی ۹ و سامسونگ ۷ را دریافت کردند.

جمع امتیازات در پایان راند چهارم
ایسوس: 37
سامسونگ: 31
هواوی: 35

راند پنجم: مالتی مدیا
به طور حتم بسیاری علاقه دارند تا بر روی تبلت خودشان به تماشای فیلم و کلیپ بنشینند و چه چیزی بهتر از یک نمایشگر فول اچ‌دی با اسپیکرهای توانمند؟ حال منظور ما کدام مدل بود؟ اجازه دهید در عمل و رینگ مبارزه بدانیم کدام یک! در این مرحله یک کلیپ نزدیک به چهار دقیقه‌ای با کیفیت 1080p را انتخاب کردیم و بر روی هر سه مبارز ریختیم و در یک حرکت انتحاری نور نمایشگر و صدای اسپیکر را نیز تا انتها افزایش دادیم. در چندین مرحله از بررسی، شامل مشاهده تکی تبلت‌ها و همچنین مقایسه گروهی آن‌ها، داوران به نتایجی دست یافتند. هر سه مبارز کیفیت پخش بسیار خوب و روانی دارند و از نظر کیفیت پخش رنگ‌ها تفاوت آن چنانی ندارند (با اینکه مدل سامسونگ HD هم بود). اما در پخش صدا تفاوت‌ها آشکار است. دو اسپیکر هواوی در پشت تعبیه شده، برای سامسونگ در جلو و تک بلندگوی ایسوس نیز در عقب قرار دارد. در این بین ایسوس نسبت به دو مدل دیگر صدای ضعیف‌تری داشت، به نحوی که حتی در آخرین حد صدا، گاهی احساس می‌کردید که همچنان به ولوم بیشتری نیاز دارید، اما دریغ از صدا! هواوی و سامسونگ اسپیکرهای توانایی داشتند و نکته جالب تعبیه اسپیکرهای هواوی در پشت است که علیرغم این موضوع همچنان کیفیت و بلندی آن قابل تقدیر است. تقریبا می‌توان در حالت برابر، بلندگوهای هواوی را کمی برتر دانست، اگرچه به شخصه محل تعبیه بلندگوهای سامسونگ را بیشتر می‌پسندم زیرا برای استفاده تک نفره مناسب‌تر است. در پایان این مرحله امتیازات این چنین تقسیم شدند: هواوی ۱۰ امتیاز، سامسونگ ۹ امتیاز و ایسوس ۷ امتیاز.

جمع امتیازات در پایان راند پنجم
ایسوس: ۴۴
سامسونگ: ۴۰
هواوی: ۴۵

راند ششم: اینترفیس
قبول دارید که تا اینجای کار، هواوی نقش شگفتی آفرین را داشته است؟ مدلی که در پایان پنج راند مبارزه ما در مقام نخست و بالاتر از دو رقیب قدر و مطرح خویش ایستاده اما در ادامه، مبارزه چگونه پیش خواهد رفت؟
هر سه تبلت از اندروید بستنی حصیری استفاده می‌کنند و بدین خاطر کار داوران در مقایسه اینترفیس (رابط کاربری) آن‌ها ساده‌تر بود. در اینجا قصد نداریم که رابط هر مدل را به تفصیل شرح دهیم، زیرا هم وقت گیر است و هم ما حوصله نداریم! (چه رک!) اما با چند ساعتی که با هر مبارز سر و کله زدیم، به وضوح دیدیم که سامسونگ در این بخش یک سر و گردن بالاتر از سایر رقبا می‌ایستد، در واقع پوسته تاچ ویز به قدری امکانات و سهولت را به صورت پیش فرض در اختیار کاربر قرار می‌دهد، که به جز دیده تحسین هیچ کار دیگری را نمی‌توان انجام داد. هواوی اما بر خلاف نوبت‌های قبلی، کمی ما را سورپرایز (فعل معکوس!) نمود! به خصوص اینکه هر چی گشتیم خبری از کلید وارد شدن به صفحه اپلیکیشن‌ها نیافتیم! باور می‌کنید؟! ظاهرا مجبورید که تمام برنامه‌های خود را در صفحات اصلی بریزید، جایی که دستگاه اجازه داشتن بیشتر از ۶ صفحه را هم به شما نمی‌دهد. خب شاید بگویید ما می‌خواهیم بیشتر از ۶ صفحه برنامه داشته باشیم (که البته با توجه به جای‌گیری تعداد زیاد آیکون در هر صفحه خیلی کم پیش می‌آید) و حال چکار کنیم؟ ما هم شانه‌های خود را بالا می‌اندازیم و می‌گوییم از خود هواوی بپرسید! ایسوس هم در این مرحله بینابین قرار دارد، نه زیبایی و کاربر پسندی سامسونگ و نه عملکرد عجیب و غریب هواوی!
پس رای داوران اینگونه صادر شد: سامسونگ ۱۰، ایسوس ۸ و هواوی ۶

جمع امتیازات در پایان راند ششم
ایسوس: 52
سامسونگ: 5۰
هواوی: 51

راند هفتم: سخت افزار
مسابقه به مراحل نفس گیری رسیده و هر سه مبارز شانه به شانه یکدیگر و با اختلاف اندک به پیش می‌آیند و حال به بخشی می‌رسیم که بسیاری منتظرش بودند یعنی مقایسه سخت‌افزاری. البته اگر از روی کاغذ بخواهیم قضاوت کنیم، بایستی عملکرد ایسوس بهتر باشد اما این بدان معنا نیست که در عمل نیز اینگونه باشد. ایسوس از چیپست تگرا ۳ با فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتزی برای هر هسته استفاده می‌کند. سامسونگ هم از Exynos 4412‌ با فرکانس 1.4 گیگاهرتز بهره ‌می‌گیرد. در مورد هواوی روایات بسیار بود و هر سایتی برای خودش یک مشخصاتی را درج کرده بود! به همین خاطر وارد سایت اصلی خود هواوی شدیم و اطلاعات دقیق را از آنجا به دست آوردیم و متوجه شدیم این تبلت از چهار هسته Cortex A9 با حداکثر فرکانس 1.4 گیگاهرتز بهره می‌برد. البته بر خلاف برتری فرکانس ایسوس، در حافظه جانبی سامسونگ و هواوی با ۲ گیگابایت در مقابل ۱ گیگابایت ایسوس، برتری محسوسی دارند.
اجازه بدهید وارد آزمون‌های طاقت فرسای خود شویم تا ببینیم کدام مبارز عملکرد بهتری دارد.

اول از همه بنچمارک پی برای محاسبه عدد پی را برگزیدیم که عدد کمتر نشان از برتر بودن دارد. نمودار زیر به خوبی نشان می‌دهد کدام مبارز بهترین عملکرد را دارد.

پس از این مرحله به آزمون دوست داشتنی quadrant professional می‌رسیم که در چهار مرحله مختلف مبارزان را به چالش می‌کشد. نمودارها به خوبی گویای این عملکرد هستند که البته در اینجا عدد بیشتر نشان از قدرت بالاتر دارد.

آزمون سوم را با برنامه اسمارت بنچ آغاز کردیم که عملکرد واحد گرافیکی و پردازنده را با یکدیگر می‌سنجد.

آخرین مرحله نبرد را به برنامه AnTuTu اختصاص دادیم که با انجام یک سری آزمون‌های مختلف بر روی تمام قسمت‌های تبلت، امتیازی را اعطا می‌کند.

اگر به نتایج مبارزات نگاهی بیاندازید، متوجه می‌شوید که نمی‌توان دستگاهی را به طور مطلق برتر قلمداد کرد، در برخی جاها همچون بنچمارک پی و AnTuTu ایسوس اول است، در قسمتی چون ورودی-خروجی سامسونگ مقام نخست را کسب می‌کند و در عنوانی چون حافظه هواوی در رتبه برتر می‌ایستد. اما با توجه به جمیع جهات و امتیازات به دست آمده، داوران ما رتبه نخست را به ایسوس دادند که امتیاز ۱۰ است، پس از آن هم سامسونگ با ۹ و هواوی با ۸ امتیاز قرار گرفتند.

جمع امتیازات در پایان راند هفتم
ایسوس: 62
سامسونگ: 59
هواوی: 59

راند هشتم: دوربین
اگر به عدد مگاپیکسل دوربین مبارزان بخواهیم توجه کنیم، هواوی و ایسوس از عدد ۸ و سامسونگ از ۵ مگاپیکسل استفاده می‌کنند. پس حداقل در ارقام سامسونگ عقب‌تر از دو رقیب دیگرش است. البته برای آنکه هیچ حرف و حدیثی نباشد، تبلت‌ها را بغل کردیم و رفتیم در چندین حالت مختلف با آن‌ها مشغول عکاسی شدیم تا ببینیم که در میدان عمل چه می‌کنند.

در تصویر نخست به سراغ امتحان نحوه فوکوس و نشان دادن طبیعی رنگ رفتیم. هر سه مبارز برای فوکوس عملکرد مناسبی دارند، اما در نشان دادن رنگ چطور؟ می‌توان گفت عکسی که ایسوس گرفته دارای رنگ‌های گرمتری بوده و زیباتر به نظر می‌رسد اما اشباع زیاد رنگ سبب شده تا از حقیقت فاصله بگیرد، در مقابل هواوی تصویری که ارایه داده، بسیار به حقیقت نزدیک است و می‌توان گفت هر آن چیزی که بوده را نشان داده است. سامسونگ هم یک سفیدی بیش از حد در تصویرش دیده می‌شود، اما این سفیدی به میزانی نیست که آن را آزار دهنده بدانیم.

ایسوس
هواوی
سامسونگ

در امتحان دوم تصمیم گرفتیم تا میزان بالانس نوری را بسنجیم، به همین خاطر عکس را با پس زمینه روشن گرفتیم. بهترین تعادل را در این بین ایسوس برقرار کرده و سامسونگ علیرغم توازن خوب، کمی نویز در عکس گرفته شده آن به چشم می‌خورد اما هواوی بر خلاف بخش قبلی چندان موفق عمل نکرده است و نتوانسته توازن مناسبی میان روشنایی زیاد پشت و آبجکت‌های جلویی برقرار کند و همین امر سبب روشنی بیش از اندازه در پشت و پر رنگ شدن آبجکت‌ها شده است.

ایسوس
هواوی
سامسونگ

در تصویر سوم یک منظره کاملا عادی در روشنایی روز را انتخاب کردیم، جایی که آسمان نیز دیده می‌شد و برگ‌های درخت در سایه قرار می‌گرفت. ایسوس همچنان اصرار بر اشباعی رنگ‌ها دارد، سامسونگ با آنکه کیفیت خوبی در نشان دادن تصاویر دارد، اما همان پرده سفید بر روی تصاویر را به میزان کمی کشیده و هواوی رنگ‌ها را به خوبی نشان می‌دهد، اگرچه کمی در تفکیک میان روشنایی و تیرگی اغراق دارد!

ایسوس
هواوی
سامسونگ

در تصویر آخر، تمام لامپ‌ها را در هنگام شب خاموش کردیم و در دل تاریکی به سراغ عکاسی رفتیم تا ببینیم که تک فلاش LED چکار می‌کند. در این بخش می‌توان تبلت هواوی را با اقتدار برنده اعلام کرد! تصویر حتی بهتر از آن چیزی بود که انتظارش را داشتیم، فوکوس عالی و پر سرعت، نویز پایین و روشنایی یکنواخت، نشان داد که هواوی حرف‌های زیادی در تاریکی دارد! ایسوس با آنکه کیفیت رنگ مناسبی داشت، اما از عدم تشخیص در فوکوس مناسب رنج می‌برد و در کناره‌های تصویر نیز نویز زیاد از حدی مشاهده می‌شد. برای سامسونگ شرایط کمی عجیب بود، با آنکه عملکرد فوکوس و کیفیت رنگ مناسب بود اما یک هاله مشکی دور تمام عکس‌ها به وجود می‌آمد که ناشی از اختلاف زمانی نادرست (البته بسیار کم) در هنگام بسته شدن شاتر و روشن شدن فلاش است.

ایسوس
هواوی
سامسونگ

در پایان این مرحله نمی‌توان گفت که مبارزان بدون نقص عمل کردند اما داوران رای به امتیاز ۹ برای هواوی، ۸ به ایسوس و ۷ برای سامسونگ دادند.

جمع امتیازات در پایان راند هشتم
ایسوس: 70
سامسونگ: 66
هواوی: 68

راند نهم: باتری
بی‌تردید باتری یکی از بخش‌های بسیار مهم در تبلت‌ها است که میزان زنده ماندن آن‌ها را در مبارزات طاقت فرسا معین می‌کند. به همین خاطر داوران تصمیم گرفتند این قسمت را جدی بگیرند و به نرم‌افزارها و حدس و گمان اکتفا نکنند. برای تبلت ایسوس که عدد مشخصی در اینترنت پیدا نکردیم، اما سامسونگ از یک باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپری و هواوی از یک نمونه ۶۶۰۰ میلی‌آمپری استفاده می‌کند.
برای آنکه شرایط برای این مبارزه نفس‌گیر یکسان باشد، تبلت‌ها را تا خرخره شارژ کردیم! سپس نور نمایشگر را تا انتها افزایش داده و تنظیم کردیم که هیچ‌گاه نمایشگر آن‌ها خاموش نشود. سپس برای آنکه به مبارزان خیلی هم خوش نگذرد! ابتدا ده دقیقه کلیپ فول اچ‌دی با بیشترین حجم صدا را به صورت هم‌زمان پخش کردیم (سر درد گرفتم!) و در ادامه چندین برنامه گرافیکی را نیز در شرایط برابر بر روی آن‌ها اجرا نمودیم. تمام این مراحل در طی یک ساعت صورت پذیرفت و سپس به سراغ مبارزان رفتیم تا ببینیم چقدر از نفس آ‌ن‌ها در این شرایط سخت باقی مانده است.
نتایج بسیار نزدیک به هم بود، سامسونگ ۸۵، ایسوس ۸۶ و هواوی ۸۷ درصد از توانشان باقی مانده بود و این یعنی تبلت هواوی با اختلاف کمی در صدر ایستاد. به همین خاطر نمره ۱۰ به آن تعلق گرفت. ایسوس با ۹ و سامسونگ با ۸ امتیاز در رتبه‌های بعدی ایستادند، اگرچه بایستی اذعان کرد که فاصله بسیار کم است.

جمع امتیازات در پایان راند نهم
ایسوس: 79
سامسونگ: 74
هواوی: 78

راند دهم: امکانات
اگر بخواهیم امکانات ارتباطی را برای این بخش ملاک قرار دهیم، به نقطه روشنی نخواهیم رسید زیرا همگی از امکانات بسیار کاملی بهره می‌برند، برای همین کمی بیشتر دقیق شدیم. هواوی و ایسوس از بلوتوث نسخه ۳ استفاده می‌کردند در صورتی‌که سامسونگ مجهز به نسخه چهارم بود. ظرفیت حافظه برای ایسوس دو مدل ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی، در سامسونگ ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی و در هواوی ۸، ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی بود. هر سه مدل نیز از کارت حافظه تا ۳۲ گیگابایت پشتیبانی می‌کردند. در تبلت‌هایی که ما داشتیم، هواوی و ایسوس با صفحه کلیدهای فلزی و بسیار زیبایی همراه بودند و از آنجایی‌که سامسونگ تنهایی به مبارزه آمده بود، نتوانستیم که داک‌ها را به مقایسه بگذاریم، فقط به منظور خالی نبودن عریضه، یک عکس یادگاری با آن‌ها انداختیم! البته به دلیل آنکه سامسونگ مجردی به این مبارزه آمده بود، در این عکس شرکتش ندادیم!

تقریبا امکانات دیگر سه تبلت شباهت بسیاری به هم دارند اما در این بین، برگ برنده اصلی را سامسونگ و در دقایق پایانی رو کرد! قلم S Pen چیزی است که در دو مبارز دیگر دیده نمی‌شود و به واسطه امکانات خوبی که بر روی آن تعبیه شده و در دل تبلت جای گرفته، سامسونگ را یک پله بالاتر از دو مبارز دیگر نشاند. هر سه مبارز قابلیت استفاده از سیم‌کارت را نیز دارند که در نمونه‌های مورد بررسی، تبلت سامسونگ و هواوی چنین امکانی را داشتند اما ایسوس نمونه وای‌فای بود.
با احتساب این شرایط، داوران نمره ۱۰ را برای سامسونگ در نظر گرفتند و به دو مبارز دیگر نمره ۸ دادند.

جمع امتیازات در پایان راند دهم
ایسوس: 87
سامسونگ: 84
هواوی: 86

قصه ما به سر رسید…!
امیدواریم این ۱۰ مرحله مبارزه نفس‌گیر و پایاپای شما را هم مانند ما به هیجان آورده باشد. امتیازات پایانی نشان داد که اختلاف مبارزان به حدی نیست که بتوان یک تبلت را با اقتدار در صدر قرار داد و از دیگری به عنوان یک بازنده یاد کرد، ولی امتیاز داوران ایسوس را به مدال طلا رساند، تبلتی که به واسطه توانایی بالای سازنده و استفاده از تجربیاتی که تا پیش از ساخت Infinity به دست آورده، با یک تلفیق مناسب بین کارایی و طراحی، توانسته تا تبلت بسیار خوبی را وارد بازار کند.
مقام دوم هم با اختلاف کمی نصیب هواوی شد، برندی که شاید هنوز بسیاری با آن نا آشنا باشند و در ابتدای این مقایسه به راحتی آن را بازنده فرض می‌کردند. ولی امتیاز بسیار خوب این تبلت و همچنین برتر بودن در بسیاری از راندهای مبارزه، به خوبی این امر را ثابت کرد که هواوی با قدرت وارد بازار تبلت‌ها شده است و به راحتی دست از سر رقبای بزرگی چون ایسوس و سامسونگ بر نخواهد داشت.
سامسونگ نیز با اندک اختلافی به رتبه سوم رسید، رتبه‌ای که نمی‌توان آن را نشانه ضعیف بودن دانست زیرا اختلاف کمتر از آن است که بخواهیم خرده زیادی به نوت 10.1 بگیریم. سامسونگ در طول سالیان اخیر ثابت کرده که با استمرار فعالیت‌ها و سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف حوزه آی‌تی، همیشه قله را نشانه گرفته و سعی دارد تا با ابتکارات زیاد و محصولات متنوع، به این هدف هم نایل شود.
در پایان امیدواریم که این نبرد توانسته باشد تا اطلاعات خوبی را برای شما فراهم آورده و راهنمای خوبی در خریدتان باشد. برای آنکه ثابت هم کنیم این مبارزه به خوشی و سلامت به اتمام رسیده، تصویر تبلت‌ها در حالی‌که مشغول گل دادن به یکدیگر بودن را برایتان به عنوان حسن ختام این مقاله گذاشتیم!

[polldaddy poll=6630369]

[divide style=”2″]

راستی، اگر فناوری اطلاعات در زندگی‌تون اهمیت زیادی داره، پیشنهاد می‌کنم تولبار آی‌تی را حتما نصب کنید: [نصب تولبار]

همچنین می‌توانید نخستین شماره از مجله الکترونیکی آی‌تی‌رسان را به طور مستقیم و رایگان از لینک زیر دریافت کنید.

 [download id=”15″]

325 در مورد “سه در چهار! (مقایسه سه تبلت چهار هسته‌ای)”

  1. سلام بر اقای گلکار ! من یه تبلت خوب (اندرویدی ) میخوام قابلیت مکالکه و sms هم داشته باشه و دوربین جلوش 720p مکالمه تصویری داشته باشه نمایشگر خوب و پردازنده قوی داشته باشه …………به این نتیجه رسیده بودم که نکسوس 7 گوگل نسخه سیم خور3g بگیرم که دیدم مکالمه و اس ام اس نداره آیا گزینه دیگری هم هست ؟

  2. اگر گوشی خود را بتوانید به گوگل پلی بشناسانید به طور خودکار اگر بازی دیتای مناسب برای تبلت شما داشته باشد ان را نصب می کند و اگر دیتای مناسب برای تبلت نباشد به شما اخطار می دهد و از نصب جلو گیری می نماید.

  3. با سلام
    من این تبلت رو یک ماهه گرفتم
    خیلی ازش راضیم
    در ضمن بیشتر بازی هایی را که دوستان می گن اجرا نمی کنه توسط گوگل پلی دانلود و بدون مشکل بازی کرده ام
    مثلا بازی های ساب وی سرفرز, رئال فوتبال
    مشکل اصلی دوستان در این است که فایل دیتاهای نا مناسب را برای این تبلت نصب می کنند
    ا

  4. همه چیز رو گفتین الا قیمت…
    لطفا قیمت سه تبلت بالایی و نکسوس 7 و 10 رو هم اعلام کنید…ممنون

  5. سلام آقای گل کار اگه لطف کنیید و جواب سوال من رو بدید ممنون می شوم

    من می خواستم بدونم از کجای تبلت هووای می تونم بفهمم که رام 2 گیگابایت هست یا 1 گیگابایت؟

    منتظر پاسخ شما هستم

    باتشکر

    1. پیمان گل‌کار

      در تنظیمات و گزینه Apps، تب Run را اجرا کنید، در پایین نوشته که چقدر تبلت شما رم دارد!

  6. دوستان توجه کنن این تبلت از پردازنده جدیدی استفاده می کنه که ساخت خود شرکت هوای هستش به خاطر همین دیتای بازی hd هنوز خیلی کم وجود داره پس هر کس که برای بازی hd میخواد بخره بره ایسوس یا سامسونک بخره

  7. سلام
    من یک تبلت huawei 10 FHD خریدم ، حتی نمی تونه یک بازی HD رو اجرا کنه ، یعنی یه صفحه سیاه رنگ می یاد ، لطفا اطلاع رسانی کنیذ چون که هرکی این تبلت رو بخره اشتباه کرده ، من که حسابی پشیمونم

  8. آقای علی چرا الکی برای این تبلت بد میگید
    ساب وی سافر به راحتی و چندین بازی دیگه که من روی این تبلت دارم نصب میشه و هم کلی هم باهاش بازی میکنم
    لطف کنین تبلیغ برند های دیگه رو نکنید
    هیچ ایرادی هم نداره این تبلت هیچ کاری رو بدون پاسخ نمیزاره
    البته شما اگه نکسوس دوست داری برو اونا بخر
    برای این تبلت بد نگو

    1. من هم مدیاپد 10 رو دارم ولی بازی ساب وی سافر رو خیلی بد اجرا میکنه،یعنی اصلا روون اجرا نمیکنه.برای شما هم این مشکل رو داره؟ یا فقط برای من اینجوریه!!

  9. سلام آقای گل کار.با عرض پوزش.تو رو خدا به این سوالم جواب بدین خیلی برام حیاتی هست.ایا واقعا تبلت هواوی برای انجام بازی های HD مناسب هست(مثل gta:victy-fifa12-moswanted-….)؟

    1. پیمان گل‌کار

      طبق مشخصاتی که داره بایستی مناسب باشه و هیچ کمبودی در این زمینه نباید داشته باشه

  10. دوستان این تبلت هوآوی فقط کیفیت صفحه داره….بازی ساب وی سرف روش نصب نمیشه که یه بازیه 30مگیه….فکر میکنم تبلتی که این دوستان ازش صحبت میکنن یه مدل دیگس…چون این مدل هوآوی رو که من متاسفانه دو تا ازش خریدم هیچ کدومش راضی کننده نیست…در حالی که قبلش نکسوس داشتم حداقل 2 برابر این سرعت داشت ….هرکسی هم که میگه هوآوی هوآوی مطمئن باشید یا با هوآوی کار نکرده یا با نکسوس ….البته گوشی های هوآوی خوبند…..

  11. سلام خدمت دوستان…این تبلت هوآوی اصلا برای بازی مناسب نیست بازی فیفا…پس2012….حتی نرم افزار سای جیک رو هم فرس کلوز میده…. که با آپدیت هم حل نشد….من نمیدونم چرا همه میگن خوبه…فکر میکنم با نکسوس 7 کار نکردن…

    1. سلام شما احتمالا یاد دارید نرم افزار یا بازی نصب کنید چون من به راحتی sygic رو روش نصب و اجرا کردم اگر هم شک دارید می تونید به سایت تبلت شاپ رفته وبازی هایی رو که روش امتحان کردن رو ببینید مثل most wanted و …

  12. سلام اقای گل کار.ابتدا عذر خواهی میکنم ار بابت سوال های متداولم. یک سوال از حضورتون داشتم.ایا تبلت شرکت هووای که شما با اون تست های این مبارزه رو انجام دادید به تبلت هایی که در ایران با پردازنده 1.2 و رم 1 عرضه میشه از لحاظ کارایی خیلی تفاوت دارند یا نه؟اگر جوابمو بدید خیلی ممنون میشم اخه من قصد دارم این تبلتو هفته دیگه دارم واسه همین دوست ندارم پولم رو بیهوده خرج کنم.

  13. سلام من تبلت هواوی رو دارم ولی حس میکنم به اندازه کافی دستگاه از قدرت cpu استفاده نمیکنه،مثلا تو بازی subway surfers گوشی من که اکسپریا سولا هست به نظرم روونتر از این تبلت که 4 هسته اییه اجرا میکنه،میشه راهنماییم کنید!!ممکنه با اپدیت نرم افزاری درست بشه؟ مرسی

  14. سلام خدمت شما اقای گل کار.اول تشکر میکنم از اینکه زخمت کشیدین و این مبارزه ها رو با تمام جزئیات برگزار و گزارش کردین.یه سوال از خدمتتون داشتم و اینکه من خیلی از تبلت (هو ای و) خوش اومده میخواستم ببینم بنظرتون خریدنش نسبت به امکاناتش و قیمتش بصرفه هست؟ایا تو این رنج قیمت تبلت بهتری وجود داره؟

  15. آقای گلکار سلام
    مدل 2 گیگا بایتی اصلا وارد نشده شما چطور باهاش کار کردین و تست انجام دادین؟
    راجع به آپدیت هم فک میکنم اشتباه میکنید 4.1 کم نیست ؟
    cpu=4core

    1. پیمان گل‌کار

      تبلتی که در اختیار ما بود، نسخه جهانی آن بود که هنوز هواوی نمونه ایران را وارد بازار نکرده بود.
      همه چیز برای یک آپگرید به قدرت سخت‌افزاری بر نمی‌گرده بلکه سیاست‌های شرکت‌ها نقش خیلی مهمی در این بخش بازی می‌کند. وگرنه یک تبلت دو هسته‌ای هم می‌تونه به احتمال فراوان اندروید ۵ بگیره! اما ببینید چند درصد از گوشی‌های فعلی این به روز رسانی را دریافت خواهند کرد

  16. و آیا نمونه ی 1.4 گیگاهرتز با رم 2 هم در ایران عرضه میشود؟ و آیا این نمونه که دارای رم 1 هست و با وجود نقصی که در مورد نرم افزارش گفتید که اپلیکیشن ندارد اصلا ارزش خرید را دارد یا نه,خواهشن جواب من را بدهید سر دوراهی گیر کردم.با تشکر فراوان و موفقیت روز افزون برای شما

    1. پیمان گل‌کار

      با رم ۲ گیگابایت برای ایران عرضه نمی‌شود. اون نقص هم موردی نیست که براتون مشکل ایجاد کنه و تا به حال کسی در این بخش دچار مشکل نشده

  17. با عررض سلام و تشکر فراوان خدمت شما آقای گل کار,آقای گل کار مدیا پد مورد آزمایش شما در مقایسه نمونه 1.4 گیگاهرتز با رم 2 بوده یا 1.2 گیگاهرتز با رم 1 و اگه نمونه اول بوده از نظر سرعت چقدر با نمونه های عرضه شده در ایران متفاوت است

    1. پیمان گل‌کار

      نمونه مورد آزمایش ما رم ۲ گیگابایتی داشت و کمی از دستگاه موجود در ایران قوی تر است اما این تفاوت طوری نیست که خیلی محسوس باشد

    1. پیمان گل‌کار

      در اینترنت سرج کنید نرم‌افزارهای بسیار زیادی وجود دارند. من خودم از All That Recorder استفاده می‌کنم

      1. سلام.هوای از آپدیت اندروید پشتیبانی میکنه؟به نظرشما آپدیت شدن اندروید برای کسی که میخواد سالها یک تبلت رو داشته باشه مهمه یا خیلی تاثیری توی امکانات تبلت نداره؟واینکه قابلیت 3g الان تو ایران کاربرد داره؟چون شنیدم با وای فای همه جا نمیشه رفت اینترنت و داشتن اینترنت برام خیلی مهمه.برام عجیبه با تبلتهایی که فقط وای فای دارن چطوری میشه رفت اینترنت؟!ممنون

        1. پیمان گل‌کار

          فکر نمی‌کنم این تبلت آپدیت جدیدی دریافت کند، نهایت تا 4.1! البته آن قدرها که بسیاری فکر می‌کنند این آپدیت مهم نیست و در حال حاضر بیشترین آمار دستگاه‌های اندرویدی همچنان برای نسخه 2.3 است!
          3G فقط نسل سوم نیست و از GPRS و EDGE‌ هم پشتیبانی می‌کند که شامل سیم کارت‌های ایرانسل و همراه اول نیز می‌شود.
          با تبلت‌های وای فای هم از طریق اینترنت بی‌سیم می‌شود به اینترنت وصل شد! حتی می‌توانید از طریق اتصال بی‌سیم از گوشی خودتون نیز وارد نت شوید

  18. سلام
    چرا وقتی با این تبلت صدا ضبط میکنم صدا زیاد بلند نیست؟
    بقلش که داد بزنی هم وقتی پخشش میکنی مثل یه صدای معمولی جلو میکنه
    من توی دانشگاه صدا های استادام رو که ضبط میکنم صداشون کم برای دوباره گوش دادن
    لطفا کمکم کنید

    1. پیمان گل‌کار

      نمی‌دونم کدام تبلت را می‌گویید اما از نرم‌افزارهای دیگری جهت ضبط صدا استفاده کنید

  19. سلام-این نرم افزار go task manager رو نصب کردم برای منم رم رو 1 نشون نمیده چرا پس به اسم 1 می فروشنش؟
    وقتی میخام 15 دقیقه وب گردی کنم درصد رم روی 70-80 میره و پشت تبلتم داغ میشه آیا طبیعیه؟
    یا مثلا وقتی بازی subway-surfers رو 10 دقیقه بازی میکنم رم روی 80-90 درصد میره و پشتشم داغ میشه آیا طبیعیه؟
    لطفا جوبم رو بدین دارم کم کم نگران میشم؟

  20. سلام آقا پیمان یه تبلت ک امکاناتش نسبتا خوب باشه و قیمتش مناسب باشه رو بم پیشنهاد کنید ب غیر از تبلت های ایرانی

  21. با تشکر از مقایسه زیبا و جذابتان : مسابقه همه چیز داشت جز مقایسه قیمت ، قیمت که حرف اول و اخر را می زند.

    1. ببخشید فرق هوای 10 با 7 lite چیه؟از لحاظ سخت افزاری خیلی باهم فرق دارن یا مثل همن؟چون من 7 ابنچی دوست دارم و برام سیم کارت خور بودنش هم به خاطر اتصال به اینترنت مهمه سرعت سیستم و اینکه برام تا سالها کارکنه هم خیلی مهمه.میخواستم بدونم شما هوای 7 رو پیشنهاد میکنید؟اگر نه 7 اینچی که این ویژگی ها رو داشته باشه و قیمتش هم نهایتا تا یک و نیم بره میشناسید؟البته از برند سامسونگ خوشم نمیاد.ممنون که سریع جواب میدید.

      1. پیمان گل‌کار

        تبلت ۱۰ اینچی با ۷ اینچی هواوی تفاوت‌های زیادی دارند و نمونه ۷ اینچی قدرت چندانی نداره و در واقع اصلا قابل قیاس با مدیا پد ۱۰ نیست! در ۷ اینچی‌های خرید نکسوس ۷ را به شما توصیه می‌کنم

  22. سلام
    یه سوال
    مدیاپد سی پی یو رو ۱.۲
    ورم رو یک نشون میده
    با antutu چک کردم
    ولی تو سایت سازنده ۱.۴ و ۲
    زده چجوریه؟؟؟؟؟؟
    لطفا جواب دهید…

    1. پیمان گل‌کار

      این مشخصات برای ایران در نظر گرفته شده و با نمونه‌ای که در سایت هست کمی متفاوت است

  23. با سلام و تشکر از زحماتتون.
    من قصد خرید هوای دارم اما تو بازار نتونستم مدل 16 و یا 32 گیگ پیدا کنم:
    1 – آیا امکان ارتقاء حافظه در نمایندگی ها (الآن یا در آینده) وجود داره؟
    2 – آیا پردازش اطلاعات از روی حافظه جانبی و یا هارد اکسترنال با هارد اصلی تفاوت داره؟ مثلا میشه از روی هارد اکسترنال به راحتی فیلم دید و بازی کرد؟
    3 – میشه عکس و فیلم مستقیما روی حافظه جانبی ذخیره بشند؟

    1. پیمان گل‌کار

      ۱- خیر! حافظه داخلی ارتقا پیدا نمی‌کنه و در بازار ایران مدل ۸ گیگابایت موجود هست
      ۲- از روی هارد اکسترنال می‌شه فیلم دید اما بازی باید بر روی هارد داخلی تبلت نصب بشه
      ۳- امکانش هست

  24. سلام اون برنامه رو الان نصبش کردم کل رم =783
    و اشغال شده =555
    پس رم رو که 1 نشون نمیده؟
    به نظرتون ایراد داره؟

    1. پیمان گل‌کار

      تبلت شما سیم کارت خور است و به همین دلیل امکان دارد بخشی از رم به صورت پیش فرض در اختیار این بخش قرار گرفته و اصلا نشان داده نشود! برای اطمینان از صحت این امر با بخش خدمات پارس مایکروتل هم یک تماسی بگیرید و این موضوع را جویا شوید

  25. با سلام بله مدیا پد را می گویم
    پس چرا 768 زده؟ به جز نرم افزار های خودشم هیچی روش نیس و تازه زده 250 mg خالیه
    آیا ایراد داره؟

    1. پیمان گل‌کار

      یک سری فایل‌های سیستمی همیشه باز هستند
      نگران اون عدد هم نباشید! رم تبلت شما ۱ گیگابایت است

  26. سلام مقدار رم این تبلت چنده ؟
    برا من که زده 768
    خیلی هم رم این تبلت در گیره در صورتی که به جز نرم افزار های خودش چیزی دیگه روش نیست
    لطفا کمکم کنید آیا تبلتم ایراد داره؟

  27. دوستان محترم یکی از مهمترین معیارهای مقایسه، نسبت قیمت به کارایی دستگاه است و با توجه به بازار قیمت استثنایی هوآوی نسبت به دو دستگاه دیگر باعث میشود که نمره 10 را دریافت کند درحالی که دیگر رقیبانش نمره ای بهتر از 7 نخواهند گرفت پس میتوان گفت:
    هوآوی:96
    ایسوس:94
    سامسونگ:91

    با تشکر

  28. باتری های یون -لیتیوم و پلیمر لیتیوم احتیاج به شارژ اولیه 8 ساعته دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    1. پیمان گل‌کار

      خیر! این مورد برای باتری‌های قدیمی صادق بود که هنوز بسیاری (حتی فروشندگان) فکر می‌کنند چنین چیزی باید انجام بشه

  29. سلام
    تبلت هواوی مدل های مختلفی داره؟؟؟؟؟؟
    توسایت شرکت سازنده زده 4g ساپورت میکنه اما رو جعبه زده wifi+3g
    و یکی هم اینکه این تبلت ژیروسکوپ داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطف کنید زود جواب بدین آقای گل کار

    1. پیمان گل‌کار

      مدل‌های نسل چهارم یا LTE تنها در برخی کشورها کاربرد دارند و برای ما حتی 3G هم مفهوم ملموسی ندارد!
      این تبلت ژیروسکوپ دارد

  30. سلام.خیلی مقایسه تاثیر گذاری بود.من قبل از دیدن این مقایسه هواوی رو انتخاب کرده بودم ولی هنوز یکم تردید داشتم که با دیدن این مقایسه برطرف شد.الانم سفارش دادم.
    باتشکر

  31. ممنون از پاسخت آخه این شرکت فعالیتش تو حوزه ict بوده نه تبلت و گوشی
    در ضمن برای دانلود گیم دیتای بازی ها کدوم سری رو باید دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون اگه زود پاسخ بدی!!!!!!!!!!!!!!

  32. سلام
    می خواستم بدونم تبلت های هواوی کیفیت دارند یا مثل بقیه اجناس چینی زود از کار می افتند
    لطفا زود جواب بدهید

  33. سلام من در اصفهانم آیا جایی هست که بتوان tf700 رو گیر اورد؟
    هر جا و هر سایتی که رفتم نداشتن…

  34. سلام با تشکر از پاسخ دادن سوالم مدیا پد 10 بهتر است یا tf300?
    از ده نمره به مدیا پد و tf300 چند میدین؟

  35. سلام آیا این مطلب صحت دارد؟
    تبلت هواوی ۹۰ درصد بازی های hd (مثل fifa12 )روش نصب نمیشه یا کم میاره یا عکس عکس میشه یا از بازی میپره بیرون(نظرات یکی از کاربران بود)

  36. سلام جناب گل کار
    اولا تشکر از بررسی بسیار جالبتون فقط یه مشکل تو بررسیتون بود اونم اینکه شما هواوی با رم 2 گیگ رو بررسی فرمودید اما اونی که تو ایرانه رمش 1گیگه

  37. سلام این تبلت هواوی ۹۰ درصد بازی های hd (مثل fifa12 )روش نصب نمیشه یا کم میاره یا عکس عکس میشه یا از بازی میپره بیرون میخواستم بدونم بخاطر ایراد نرم افزاریه یا سخت افزاری ?????? البته اسفالت ۷ روش نصب شد

  38. با سلام خدمت آقای گل کار ببخشید این جمع امتیازات رو دوباره چک کنید امتیاز هواوی 87 میشه لطفا چک شود در نتیجه ایسوس و هواوی در رده اول قرار میگیرن با تشکر از وب خوبتون

    1. پیمان گل‌کار

      امتیازات درست هست، در مرحله دوم به اشتباه جمع شده بود و اینطور به نظر می‌رسید
      ممنون از تیزبینی شما دوست عزیز

  39. من سه هفته ای هست تبلت هوآوی گرفتم. به نظر من مقایسه بالا کاملا صحیح و منصفانه است.تبلت هوآوی خیلی عالیه و هیچی کم نداره.اما یک نکته که در مقایسه بالا فراموش شده بحث قیمته.باید فاکتور قیمت هم به مقایسه اضافه بشه.این کار را معمولا سایتهای معتبر در مقلیسه بین برندها انجام می دهند.در این صورت هوآوی با قیمت حدود 1.300.000 تومان در مقابل ایسوس 2.000.000 تومانی و سامسونگ 1.900.000 تومانی قطعا مقام اول رو میاره.یعنی ارزش در برابر قیمت هوآوی بسیار بالاست.ضمن اینکه گارانتیش کاملا مشابه سامسونگ و برتر از ایسوسه.

    1. پیمان گل‌کار

      حرف شما درست است اما زمانی که ما این بررسی را انجام دادیم، تبلت وارد بازار نشده بود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH