سمینار خبری هلو: هدف ما، تبدیل کسب و کار به تجارت و کاسب به تاجر است

Torfenegar 1

عصر امروز و در سمیناری خبری که در شرکت طرفه نگار و با حضور مدیران و تعدادی از خبرنگاران برگزار شد، سازنده نرم‌افزار هلو از برنامه‌های آتی و اپلیکیشن‌های جدید خود سخن گفت.

در ابتدای سمینار، مهندس ذوالفقاری، مدیر مسئول هلو ضمن تبریک روز خبرنگار در ارتباط با اهداف کلی شرکت متبوعش سخنانی را ایراد کرد و افزود: شرکت طرفه نگار بازار هدف خودش را از ابتدای فعالیت بر روی کسب و کارهای کوچک و متوسط قرار داده و فعالیت کرده است. در حال حاضر هلو در بازارهای بزرگ و کوچک، شرکت‌های تولیدی، اصناف، دولتی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علی‌رغم آنکه شرکت‌های زیادی در این حوزه کار می‌کنند اما هلو ۴۲ درصد سهم اصناف را داشته و در بین شرکت‌های کوچک هم بیشترین سهم را دارد.

سه عامل در این موفقیت نقش داشته است.

اولین دلیل، شبکه توزیع است که بیش از ۵۰۰ نمایندگی در سراسر کشور دارد.

دومین دلیل،‌ خدمات پشتیبانی گروه است با کمک شرکت توسعه که بزرگ‌ترین خدمات دهنده در کشور است.

سومین عامل هم نوآوری در محصولات ماست.

امروز می‌خواهیم درمورد محصول جدیدی صحبت کنیم به نام داشبورد مدیریتی. این نرم‌افزار با توجه به گوشی‌های هوشمندی که بسیار ترویج پیدا کرده است، می‌تواند گزارش‌ها را به صورت آنلاین به مدیران گزارش دهد.

پس از صحبت‌های کوتاه ذوالفقاری، مهندس قنبری، مدیر تولید هلو به تشریح بیشتر این برنامه‌های جدید پرداخت و گفت: من یک واژه، یک استراتژی و دو عملکرد را خدمت شما توضیح می‌دهم.

داشبورد مدیریت، نرم‌افزاری است که می‌تواند خلاصه‌ای از اطلاعات لحظه‌ای و مدیریت کسب و کار را خیلی سریع به کسی که مسئولیت آن اداره دارد، بدهد.

واژه اول تجارت است. در کسب و کارهای بزرگ، این تجارت دارای مفهوم مشخصی است. اما طرفه نگار که هدفش بازارهای کوچک است، به جای تجارت واژه کسب و کار و به جای تاجر، واژه کاسب را به کار برده است.

هدف ما، تبدیل کسب و کار به تجارت و کاسب به تاجر است. در تجارت چند مهارت مطرح است، مهارت‌های بازرگانی، حسابداری و مدیریت. طرفه‌نگار با عرضه نرم‌افزار هلو، توانست بازرگانی را از تجارت گرفته و در کسب و کار ساری کند.

همچنین حسابداری را به کسانی که علم حساب‌داری ندارند، به نحوی آموزش دهد که یک کاسب طوری کار کند که رفتارش مثل تاجر باشد.

مدیر کیست و مدیریت چیست؟ هر کسی در سطح یک کسب و کار کوچک مثل سوپر مارکت، کارواش، آرایشگاه و… هم باید مدیریت انجام دهد. در اینجا ما داشبورد مدیریت را تولید کردیم و خواستیم از این طریق، ابزارهایی که یک مدیر نیاز دارد به کسانی که در کسب و کارهای کوچک شاغل هستند، ساری کنیم و وی را به سمت مدیریت کسب و کارش ببریم.

داشبورد مدیریت، نرم‌افزاری است که می‌تواند خلاصه‌ای از اطلاعات لحظه‌ای و مدیریت کسب و کار را خیلی سریع به کسی که مسئولیت آن اداره دارد، بدهد. همچنین آن فرد را به سمت مدیریت کسب کار به صورت ناخواسته سوق دهد.

امکاناتی که این نرم‌افزار دارد، مشخص کردن فروش با تفکیک، به افراد است. همچنین می‌تواند بدهکارترین و بستانکارترین افراد را در آن سازمان مشخص کند. چک‌های سررسید شده را معلوم نماید (برای پاس شدن یا وصول شدن). موجودی بانک یا صندوقش را مشخص و اطلاعاتی از این طریق به آن کاسب یا مدیر کسب و کار بدهد.

از طریق داشبورد می‌توانیم بفهمیم که کارمان چه نوساناتی داشته و از طریق آن، کسب و کارمان را با فراز و فرودها هماهنگ کنیم.

سیاست طرفه نگار از ابتدا قیمت پایین با کیفیت مناسب بود. برای داشبورد مدیریت، قیمت ۱۲۰ هزار تومان را در نظر گرفتیم.

ما برند دیگری داریم که در واقع همان تاجر و تجارت را مدنظر دارد که اسپاد نامیده می‌شود. در اسپاد، به جایگاه تجارت بازمی‌گردیم و اطلاعات ریزتر با جزئیات بیشتری مدنظر است. داشبورد گزارشات مدیریتی اسپاد، مانند برنامه قبلی است اما گزارشات را دقیق‌تر و جزئی‌تر ارایه می‌دهد.

برنامه سوم، اپلیکیشن ثبت سفارش رستوران است. احتمالا در رستوران‌های زیادی دیده‌اید که گارسون با تبلت سفارش شما را دریافت کرده است. در این برنامه، از همان سبک نرم‌افزارها استفاده شده اما با چند ویژگی متفاوت؛ ما در بررسی‌ای که انجام دادیم، متوجه شدیم که خیلی از برنامه‌ها، رستوران را مانند فروشگاه می‌بیینند. در صورتی‌که در رستوران، شماره فاکتور وجود ندارد و بیشتر بحث این است که کدام میز، کدام سفارش را دارد. ما در اینجا سعی کردیم دیدگاه‌مان به اپلیکیشن عوض شود و کاربری این برنامه بسیار راحت باشد.

اپلیکیشن بعدی، نرم‌افزار ثبت فاکتور و پخش تحت اندروید است که قابلیت ثبت سفارش توسط ویزیتور برای فروشگاه‌ها، انبارها و… را از هر مکانی داراست.

آخرین برنامه، اپلیکیشن قوانین آپارتمان نشینی هلیا است. در آپارتمان نشینی، قوانین زیادی جاری است. ما در این مجموعه سعی کردیم کلیه قوانینی که مرتبط با ساختمان، قوانین شهری و آپارتمان نشینی است در یک برنامه قرار بدهیم که کل جامعه را مورد مخاطب قرار می‌دهد. با این نرم‌افزار می‌توانید تعریف اصطلاحات مختلف را بدانید و انواع کاربری‌ها در آن تعریف شده است، مثل کاربری مسکونی، تجاری، مسکونی و…
انواع قوانین شامل مجموعه قوانین تملک آپارتمان، مستاجر و موجر و….
توضیح اقداماتی که نیاز به کسب مجوز ندارد.
پس از این صحبت‌ها، نوبت به پرسش و پاسخ رسید که گزیده‌ای از آن را در ادامه می‌خوانید.

Torfenegar 2

مهندس صدیقیان، عضو هیات مدیره طرفه نگار درباره آپدیت نرم‌افزارها گفت: ما همه نرم‌افزارهایی که داریم،به صورت خودکار آپدیت می‌شوند. همچنین در ارتباط با محصولات‌شان افزود: برند هلو بیشتر بر روی کسب و کارهای کوچک تمرکز دارد. در کسب و کارهای متوسط، بیشتر از یک نرم‌افزاری چون هلو نیاز وجود دارد و به همین خاطر نرم‌افزار اسپاد طراحی شد.

برخی اصناف هستند که نیازی به نرم‌افزاری که فاکتور بخواهد را ندارند که برای آن ها برند هلیا به معنای شکوفه را گذاشتیم. در این نرم‌افزار، برنامه‌های بسیاری برای مشاغل همچون منشی‌ها، راننده تاکسی‌ها، ساخت و سازها و… را مدنظر قرار دادیم. هلیا که برای اطلاعات ساختمان عرضه کردیم، در واقع یک مکمل است که برای تشویق جهت دریافت سایر برنامه‌ها طراحی شده و رایگان است.

وی در ارتباط با قیمت داشبورد هلو گفت: سیاست طرفه نگار از ابتدا قیمت پایین با کیفیت مناسب بود. برای داشبورد مدیریت، قیمت ۱۲۰ هزار تومان را در نظر گرفتیم.

در بخشی دیگر، خانم دکتر میرزایی، یکی از اعضای هیات مدیره طرفه نگار گفت: هلو بیش از ۱۶۰ مدل شغلی مختلف را پوشش می‌دهد. در بخش فروش، پکیج‌هایی باندل شده که چندین نرم‌افزار مختلف در آن قرار گرفته است. ما یک سیستم امتیازدهی و وفاداری برای مشتریان قدیمی هم داریم که باعث می‌شود بهای نرم‌افزارها برای آن‌ها کم‌تر باشد.

ما از کانادا، آمریکا، رومانی و بسیاری از کشورهای دیگر پیشنهاداتی داشته و وارد مذاکرات شدیم که این پیشنهادات برای بازار هر دو طرف است.

ما در حدود ۴ تا ۵ هزار مصرف کننده خارجی هم داریم (فارسی زبان هستند). برنامه‌های هلیا و اسپاد قابل ترجمه برای سایر زبان‌ها نیز است. ما برنامه‌هایی برای برخی کشورهای دیگر داریم که در چند ماه آینده خبرهای خیلی خوبی را در این ارتباط خواهیم داد. دوست داریم در کشورهای همسایه، سهم بازاری همچون ایران داشته باشیم.

صدیقیان در ارتباط با مزایای هلو گفت: کم‌تر شغلی وجود دارد که نتواند از نرم‌افزار هلو استفاده کند. این مجوعه مشاغل در نرم‌افزار هلو وجود دارد و سعی می‌کنیم تا خدمات خوبی را ارایه بدهیم. شاید رقبای ما در یک صنف یا منطقه خاص توانسته باشند خوب عمل کنند اما در سراسر کشور و اصناف زیاد، نتوانستند به اندازه ما موفق باشند. ما حتی روزهای تعطیل به صورت کامل خدمات عرضه می‌کنیم و پاسخ‌گویی تلفنی به صورت دایمی وجود دارد. از نظر قیمتی هم کف بازار را داریم و هیچ شرکتی قیمتی پایین‌تر از ما را ارایه نمی‌کند. تنها شرکتی که تندیس حمایت حقوق از مصرف کننده را در حوزه آی‌تی کسب کرده، ما هستیم.

عضو هیات مدیره هلو در ارتباط با کپی رایت گفت: در این ارتباط قوانینی وجود دارد اما در مرحله اجرای آن کمی مشکل داریم. اگر بتوانیم جرایم سخت‌گیرانه‌ای را برای کپی رایت در نظر بگیریم، قوانین هم بهتر اجرا خواهد شد. در کنار آن بحث فرهنگ سازی نیز مطرح است و فرهنگ استفاده از بالا جاری نشده است.

دکتر میرزایی درباره اتفاقات پساتحریم گفت: در بحث توافقات هسته‌ای، شاید بسیاری از شرکت‌های ایرانی دچار نگرانی‌هایی جهت ورود رقبا شده باشند. یکی از نقاط بسیار متمایز ما، خدمات پس از فروش است. مثلا برند مطرحی چون اپل وارد ایران شود، برایش بسیار مهم است که چگونه خدمات به مشتریانش بدهد. پس آن‌ها به دنبال شرکت‌هایی می‌گردند که در این مبحث بسیار قوی باشند. شرکت‌هایی چون مایکروسافت، بزرگان هر صنف را در کشور مقصد پیدا می‌کنند و پیشنهاد می‌دهند.

ما خوشبختانه چون در دو سال اخیر در حوزه به‌روز رسانی و خدمات تلاش بسیاری کردیم، الان به جرات می‌توانم بگویم که هیچ چیزی از شرکت‌های بین المللی کم نداریم و حتی این مساله را به صورت یک فرصت برای خودمان می‌بینیم. ما از کانادا، آمریکا، رومانی و بسیاری از کشورهای دیگر پیشنهاداتی داشته و وارد مذاکرات شدیم که این پیشنهادات برای بازار هر دو طرف است. در چند ماه آینده، برای سیستم عامل iOS هم برنامه داریم و فعلا بر روی اندروید کار می‌کنیم.

7 در مورد “سمینار خبری هلو: هدف ما، تبدیل کسب و کار به تجارت و کاسب به تاجر است”

  1. من سالهاست هلو رو می شناسم
    همیشه هم بهترین بوده – حتمااین نرم افزار هم می تونه در همون حد موفق باشه

  2. افرین به شما ایرانی های خلاق و کار افرین که اقتصاد کشور را هرچند اندک بهبود میبخشین

  3. وقتی می بینیم هموطنان ما ، چطور توان ایرانی رو نشون میدن خوشحال میشیم. انشاله که موفق باشید

  4. حالم به هم خورد یه دونه نرم افزار مزخرف نوشتن با نام هلو چقدر بهش توجه میکنن اگر اینا ویندوز 10 رو ساخته بودن چیکار میکردن؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH