مقایسه مارکت‌های ایرانی اندروید: کدام‌یک بهترین است؟

android-iranian-market

مسدود شدن پلی‌استور برای ایرانی‌ها فرصت مناسبی را ایجاد کرد تا توسعه‌دهندگان به ساخت مارکت‌های ایرانی بپردازند، “بازار” اولین و محبوب‌ترین مارکت ایرانی که طی یک پروژه دانشجویی ساخته‌ شد هم‌اکنون یکی از برترین مارکت‌های اندروید در دنیا محسوب می‌شود و برطبق آخرین ارزش‌گذاری شرکت‌های اینترنتی این برنامه 29میلیون‌دلار ارزش‌ دارد و پس از دیجی‌کالا باارزش‌ترین شرکت اینترنتی ایران است. موفقیت کافه‌بازار باعث شد تا توسعه‌دهندگان دیگر نیز به ساخت مارکت‌های اندرویدی بپردازند که ایران‌اپس، پلازا، مایکت و… از دیگر نمونه‌های ایرانی پلی‌استور محسوب می‌شوند.

کافه‌بازار: اولین و قدیمی‌ترین مارکت ایرانی اندروید که تعداد کاربران بسیار بیشتری از دیگر مارکت‌های اندرویدی دارد.

bazaarlogo

ایران‌اپس: مارکتی که در ابتدا تنها برای اسمارت‌فون‌های سامسونگ در دسترس بود اما پس از دریافت یک به‌روزرسانی کامل برای تمامی تلفن‌های‌ همراه در دسترس قرار گرفت.

iranapps logo

مایکت: مارکتی با سابقه که اخیرا توانسته نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند.

myket logo

پارس‌هاپ: کامل‌ترین مارکت ایرانی و دارای رابط‌کاربری بسیار زیبا و جذاب که سازنده آن شرکت نام‌آشنای ایده پرداز ژوبین است.

parshub logo

کندو: مارکتی که در ابتدا قرار بود جایگزینی برای کافه‌بازار و پلی‌استور باشد اما ضعف سرورها و طراحی بسیار بد باعث شد امروزه نامی از آن شنیده نشود و تقریبا کم‌کاربرترین مارکت اندرویدی در ایران به‌حساب می‌آید.

Candologo

پلازا: پلازا در ابتدا بسیار پرقدرت ظاهر شد. این مارکت روزانه تعداد بسیار زیادی برنامه را به دیتابیس خود اضافه می‌کرد اما پس از مدتی سرعت به‌روزرسانی برنامه‌ها کاهش یافت و دیگر شاهد قدرت گذشته نبودیم.

plazza logo

اپینیک: نا‌آشناترین مارکت اندرویدی که در سال 1392 شروع به‌فعالیت کرده است، این برنامه‌به‌دلیل عدم تبلیغات هنوز نتوانسته نظر کاربران را به‌خود جلب کند. البته وضیت دسته‌بندی‌ها در اپینیک اصلا مناسب نیست و شما معمولا برای یافتن برنامه مورد نیاز خود به‌ زحمت زیادی احتیاج دارید.

apiniclogo

در این مقایسه فاکتورهای مختلفی در نظر گرفته‌شده است که در هریک بهترین و بدترین مارکت انتخاب شده است، البته رتبه‌های دوم و سوم هر بخش نیز انتخاب شده‌است.

بهترین رابط کاربری

سادگی، تنوع رنگ‌ها و محیط کاربر‌پسند تمامی چیزی است که شما به‌خوبی می‌توانید آن‌را در پارس‌هاب بیابید. جدا از طراحی رنگارنگ و زیبا در پارس‌هاب دسته‌بندی بازی‌ها و برنامه‌ها کاملا متمایز است و شما به‌راحتی می‌توانید برنامه مورد‌نظر خود را بیابید.

androidmarket-iran-tarahi

رتبه‌های بعدی: پلازا – کافه‌بازار

بدترین رابط کاربری: محیطی خوفناک و تیره، آیکون‌هایی بی‌کیفیت و چیدمان بد تمام آن‌چیزی است که شما با نصب کندو به تلفن‌همراه خود می‌بخشید.

تعداد اپلیکیشن‌ها

بهتر است به یک واقعیت اشاره کنم و آن این است که هیچ‌کدام از مارکت‌های ایرانی از لحاظ تعداد برنامه‌ها به پلی‌استور نمی‌رسند، البته قابل درک است چون معمولا شرکت‌های بزرگ و کوچک تولید‌کننده، برنامه‌های خود را در این مارکت قرار می‌دهند اما در میان ایرانی‌ها:

androidmarket-iran-teedadApp

کافه‌بازار بدون شک بیشترین تعداد برنامه در مارکت‌ها را در خود جای داده است، این مارکت از لحاظ تعداد برنامه‌های ایرانی بی‌رقیب است و هیچ مارکت دیگری به گرد پای آن نمی‌رسد.

رتبه‌های بعدی: مایکت – پارس‌هاب

بدترین از لحاظ تعدد اپلیکیشن‌ها: باز هم کندو در صدربدترین‌ها قرار می‌گیرد، اگر شما به‌دنبال یک برنامه غیر معروف در این مارکت باشید بدون شک با شکست مواجه می‌شوید.

بهترین برنامه از لحاظ سرعت سرور

androidmarket-iran-SpeedTest

لازم به ذکر است جهت انجام این مقایسه به‌مدت یک‌هفته اقدام به دانلود از چند مارکت کردم که نتایج تجربی به‌صورت زیر است:

1- ایران‌اپس 2- کافه‌بازار 3- مایکت 4- پارس‌هاب 5- پلازا 6- کندو 7- اپینیک

به‌روزرسانی اپلیکیشن‌ها

به‌روزبودن اپلیکیشن‌های یک مارکت از مهم‌ترین فاکتورها در رده‌بندی آن‌هاست. روزانه هزاران برنامه منتشر می‌شوند و یا به‌روزرسانی دریافت می‌کنند، مهم‌ترین وظیفه یک مارکت این‌است که آن‌ها را در کوتاه‌ترین زمان در اختیار کاربران قرار دهد.

androidmarket-iran-Update

ایران‌اپس در زمینه به‌روزرسانی بسیار عالی عمل‌ می‌کند و اگر برای اپلیکیشنی به‌روز‌رسانی منتشر شود، معمولا ایران‌اپس اولین مارکت ایرانی است که آن‌را در اختیار شما می‌گذارد. در رتبه بعدی مارکت‌ایرانی پارس‌هاب قرار دارد و با اختلاف کمی بعد از آن مایکت در رتبه سوم جای می‌گیرد.

بدترین‌ مارکت در زمینه دریافت به‌روزرسانی: کافه‌بازار، بله شک نداشته‌باشید تنوع زیاد برنامه‌های بازار موجب این شده‌ است تا کاربران این مارکت به‌روز‌رسانی ها را بسیار دیرتر از سایر مارکت‌ها دریافت کنند.

جمع‌بندی

اگر از کاربرانی هستید که سرعت سرور و به‌روز بودن برنامه‌ها برایتان اهمیت زیادی دارد بهتر است سراغ مارکت‌هایی مثل ایران‌اپس و یا مایکت بروید، اگر زیبایی برایتان حایز اهمیت است سراغ پارس‌هاب را بگیرید و اگر همه این‌ها را تاحدودی در کنار هم می‌خواهید، بازار و یا پلازا برایتان گزینه مناسبی است. البته اپینیک و کندو نیز برای امتحان کردن بد نیستند، هرچند فکر نکنم بتوانید آن‌ها را زیاد تحمل کنید!

78 در مورد “مقایسه مارکت‌های ایرانی اندروید: کدام‌یک بهترین است؟”

  1. ارشد مدیریت فناوری

    سلام لپ تاپ ایرانی هم ظاهراً زده شده

    البته من الان خودم از لپ تاپ ایرانی جی ال ایکس که هم تبلت و هم لپ تاپ هست استفاده می کنم واسه کد نویسی هم خوبه
    خودم به شخصه دنبال محصول ایرانی هستم دیدم رم هم زدن
    گوشی جی ال ایکس و لپ تاپ جی ال ایکس
    آن شاء الله محصولات بعدی ایرانی بیاد حتما استفاده می کنم
    لینوکس ایرانی و اندروید ایرانی

    ما برنامه نویسان ایرانی هیچ کم از برنامه نویسان کشورهای که ما را تحریم کرده آمد نداریم فقط باید باور داشته باشیم که از هم حمایت کنیم

    1
    2
  2. بهترین مارکت هم برای توسعه دهنده ها و هم کاربران، مایکت، سرعت خوب ، رابط کاربری عالی ، رعایت حال توسعه دهنده ، پشتیبانی عالی

    3
    17
  3. سلام بله،منم بانظردوستانی که مخالف کافه بازارهستند،موافقم,وشخصاازمایکت،ایران اپس وپارس هاب که ناموسن شاخ بازارای خارجی وایرانیه،چراکه خیلی ازبرنامه هاوبازی های پولی رو،اونجارایگان میتونی دان کنی،بروزرسانی دقیقاهم زمان باگوگل وفقط با یک/چهارم از نت میتونی اپدیت کنی???تاحالاکه اینجوری بوده،بااجازه

    2
    18
  4. کافه بازار بی ارزش ترین مارکت هست. عدم رعایت حقوق توسعه دهندگان مهم ترین بخش مارکت ها هست، کافه بازار کوچک ترین ارزشی برای توسعه دهندگانش قائل نیست.

    6
    13
    1. من یک توسعه دهنده هستم. تازه کارم اولین برنامم در کافه بازار انتشار دادم باید بگم بازار بسیار عالی هست هرچند سخت گیری های زیادی داره ولی بلاخره موفق به اخذ تاییده انتشار شدم بعدش برنامم در مایکت انتشار دادم باید در مورد پنل توسعه دهندگان مایکت بگم فرق چندانی با بازار داره و برای یک درخواست انتشار ۳ساعت زمان برد چون روان نبود حالا به عنوان یک توسعه موندم با کدوم از اپ مارکت های اندرویدی کار کنم ایران اپس؛ چهارخونه؛کندو؛یا در اخر پارس هاب چون تعریف زیادی ازش کردید از نظر جذب کاربر و پنل توسعه دهندگان چطورن فعلا در دسته بندی خودم
      بازار مقام اول مایکت مقام دوم و مقام سوم هنوز مشخص نیست شما بگید کدوم ایران اپس یا پارس هاب که بتونم طرح همکاری باهاشون شروع کنم

      5
      8
  5. هیچکدومش به درد نمیخوره من از همین الان برای اومدن فارسروید لحطه شماری میکنم
    اگه بدونین فارسروید بزرگترین و بروز ترین سایت دانلود بازی و برنامه هست و قراره به زودی اپ این سایت ساخته بشه و جای همشونو بگیره

    3
    19
  6. چرت ترین چیزی که فقط تو کافه بازار دیدم اینه که برنامه رو انتشار میدی تایید میکنن بعد یه ایراد کوچیک داره بنامه ایراد رفع میکنی درخواست بروز رسانی میدی ۲۰ تا ایراد ازت میگیرن و بسته جدید و رد میکنن در صورتی که هیچ تغیری تو برنامه ایجاد نکردی . درک نمیکنم اگر برنامه نیاز به این تغیرات بود چرا در لحظه اول تایید کردن .

    11
  7. بنده حاظرم ۱۰۰تومن سالیانه بدم و فقط در کافه بازار برنامه بفرستم.در واقع بازار بهترین جا برای توسعه دهندگان تازه کار هستش،مثل ایران اپس و مایکت نیست که یک ماه وقتتو صرف ساخت یه برنامه کنی آخرش ثبت نکنن

    15
    2

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH