چرا ۲۰۱۷ سال بزرگی برای اسمارت‌‌فون‌ها خواهد بود؟!

در سال ۲۰۱۶ اسمارت‌فون‌های زیادی روانه بازار شدند. بر خلاف تولید اسمارت‌‌فون‌های باکیفیت، سال ۲۰۱۶ شاهد نوآوری ویژه‌ای نبود. ال‌جی سعی کرد که گوشی ماژولار را فراگیر کند و سامسونگ نیز استفاده از اسکنر عنبیه را رواج داد. اما بجز اینها، باید بگوییم که سال ۲۰۱۶ سالی بود که بیشتر شاهد بهبود تکنولوژی‌های پیشین بودیم. ولی شاید سال ۲۰۱۷ اینگونه نباشد و شاهد نوآوری‌های بیشتری باشیم و احتمالا اسمارت‌فون‌های ۲۰۱۷ خاص‌تر باشند.

آیفون احتمالا خلاقیت بیشتری خواهد داشت

سازندگان زیادی از آیفون تقلید می‌کنند. به عنوان مثال، حذف جک هدفون به اندروید نیز سرایت کرده است. مثال دیگر رنگ Jet Black است که سامسونگ بلافاصله بعد از آن رنگ Black Pearl را عرضه کرد. اپل اعلام کرده که هر سه سال تغییرات اساسی در آیفون ایجاد می‌کند. بدین ترتیب، باید انتظار داشته باشیم که آیفون ۲۰۱۷ نوآوری‌های زیادی در خود داشته باشد.

اسمارت‌فون‌های 2017

واقعیت مجازی

گوگل پلتفرم واقعیت مجازی خود را با نام Daydream معرفی کرده است. Daydream به محصولات گوگل محدود نیست و محصولات دیگر نیز می‌توانند خود را با این پلتفرم سازگار کنند.

اما سوال اساسی این است که آیا عموم مردم از واقعیت مجازی استقبال می‌کنند یا خیر؟ برای استفاده از واقعیت مجازی موبایلی، شما باید یک اسمارت‌فون پریمیوم و ترجیحا پرچمدار و یک هدست واقعیت مجازی بخرید. نتیجه چه خواهد بود؟ نیمی از کاربران حس تهوع خواهند داشت. بنابراین لازم است که این تکنولوژی تکامل بیشتری یافته و کیفیت نمایشگرهای موبایل افزایش یابد (حداقل به QHD برسد). از آنجایی که واقعیت مجازی می‌تواند همانند معدن طلا باشد، احتمالا سازندگان با شدت بیشتری به توسعه آن روی خواهند آورد.

چند پارادوکس

ما دو پارادوکس در دنیای اسمارت‌فون داریم. اولین مورد مرتبط با نمایشگر است. ما نیاز به نمایشگر بزرگتری داریم تا بتوانیم به راحتی بازی کرده و ویدئو تماشا کنیم. اما مشکل آنجاست که هرچه اسمارت‌فون بزرگتر باشد، حمل و نقل آن دشوار خواهد بود. لنوو، سامسونگ و دیگر سازندگان در حال کار بر روی نمایشگرهای منعطف هستند. احتمال می‌رود که گوشی‌های خم‌شدنی امسال روانه بازار شوند. سامسونگ تایید کرده که گوشی خم‌شدنی خود را در سال ۲۰۱۷ روانه بازار می‌کند.

اسمارت‌فون‌های 2017

دومین پارادوکس مرتبط با اندازه باتری است. باتری نمی‌تواند بیش از اندازه بزرگ باشد چون مشکلاتی برای طراحی ایجاد می‌کند. اگر زیادی کوچک باشد، عملا نمی‌توان بسیاری از کارها را با آن انجام داد. عمر باتری یکی از مسائل مهم دنیای تکنولوزی بوده و تا بحال راه حل‌های زیادی برای آن پیشنهاد شده که هیچ‌کدام عملی نشده است.

5 در مورد “چرا ۲۰۱۷ سال بزرگی برای اسمارت‌‌فون‌ها خواهد بود؟!”

  1. سال ۲۰۱۷ ایفون های اپل همه رو با نواوریهاش متعجب میکنه و سال ۲۰۱۸ گلکسی S9 اونا رو کپی میکنه

    1. فعلن اپل که تبدیل به کپی کار از روی اندروید شده و دوران نواوریش با رفتن استیو جابز از بین رفت!!

  2. ۲۰۱۷ سالی نیست که دهنمون باز بمونه اما اواخر ۲۰۱۸ همچین اتفاقی میفته..
    اونموقع نسل جدید باتریها و صفحه نمایش ها به بازار میان که اوج تکامل اسمارت فونها رو میتونیم راحت با قیمت منطقی حس کنیم..

  3. به نظر من یا اونقد هیجانی میشه که همه دهانشون باز بمونه
    یا اونقد مسخره که هیچکی رغبت نکنه گوشی بگیره

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید