کمپانی مدیاتک با معرفی تراشه MT2621 بهطور رسمی وارد دنیای اینترنت اشیا میشود. این تراشه به منظور فعال کردن پوشش گسترده، نرمافزار بازار متقابل با عملکرد انتقال شبکه و تماس تلفنی تولید شده است و در محصولاتی مانند ردیابهای هوشمند، گجتهای پوشیدنی و اینترنت اشیا بهکار گرفته خواهد شد.
به سبب برخورداری از ویژگی dual-mode، این تراشه در هر دو حالت NB-IoT R14 و GSM/GPRS قادر به برقراری اتصال است. ضمن آنکه تراشه موردنظر از یک سیمکارت پشتیبانی میکند. ماژول پهنای باند این تراشه از تمام باندهای بسیار کم، کم و متوسط که توسط 3GPP Rel-14 تعریف شده باشند پشتیبانی خواهد کرد؛ به این معنی که یک طراحی واحد میتواند در بازارهای جهانی با زمان توسعه و هزینههای کمتر مورد توجه قرار گیرد.
در بخش مشخصات فنی، این تراشه دارای یک واحد پردازش مرکزی (CPU) از نسل هفتم و مبتنی بر معماری آرم است که با فرکانس 26 مگاهرتز فعالیت میکند. بهعلاوه، مدیاتک در این تراشه حافظههایی با ظرفیت 160 کیلوبایت و 4 مگابایت جاسازی کرده است. تراشه MT2621 از نرمافزارهای مبتنی بر هسته لینوکس پشتیبانی کرده که توسط LCM و رابط AMP صدا و تصویر و البته اتصال بلوتوث نسخه 4.2 همراهی میشود.
خبر خوبی بود مرسی
چقدر جالب
مدیاتک خیلی عالیه همیشه تو ساخت چیپست هاش از همه جلو تر بوده
اینترنت اشیا مثلا ب چه درد میخور
مدیاتک خیلی عالیه