بررسی فبلت دیمو سارینا: غریبه آشنا!

Dimo Sarina Review

دیمو غریبه آشنای دنیای اسمارت فون هاست! چرا که در خارج از این مرزها حرف چندانی برای گرفتن ندارد و نامی از آن به گوش نمی‌رسد اما در داخل این مرز و بوم برای خود جایگاهی والا دارد. اگر نگاهی به محصولات این کمپانی بیندازید، هر از چند گاهی نام‌هایی ایرانی را می‌بینید که بر روی گجت‌های متفاوت نقش بسته و هر یک به نوبه خود حرف‌هایی را برای گفتن دارند. شاید هم نقطه مشترک میان این مدل‌ها، قیمت‌شان باشد چرا که همگی در عین حال که پرچمدارنما هستند، خوش‌بختانه قیمتی شبیه پرچمدارها ندارند! چندی پیش مدلی غول پیکر همچون سارینا همراه با هیئت همراهش وارد آزمایشگاه آی‌تی‌رسان شدند و ما نیز تصمیم گرفتیم تا سری هم به این مدل ساخت داخل بزنیم. اگر شما هم مثل ما می‌خواهید بدانید که دست پخت یک کمپانی داخلی همچون دیمو چگونه است، با ما و بررسی فبلت سارینا همراه باشید.

طراحی

وقتی برای نخستین بار به سارینا می‌نگرید، مربع‌های کوچکی را در قاب پشت دستگاه می‌بینید که زیبایی خاصی را به آن بخشیده است خصوصا اگر از زوایا و در مقابل نور به سارینا نگاه کنید. چنین طرحی را پیش‌تر در جی پرو و نکسوس 4 از ال‌جی نیز دیده بودیم. در مرکز این نقش و نگارهای زیبا، نام دیمو می‌درخشد و بالاتر از آن، شاهد دوربین و فلاش سارینا هستیم. در پایین‌ترین بخش پشتی دستگاه نیز تک اسپیکر آن خود نمایی می‌کند.

Dimo Sarina Review (5) Dimo Sarina Review (6)

حال بیایید نگاهی نیز به بخش جلویی دستگاه داشته باشیم. مطابق معمول بیشتر این قسمت به نمایشگر اختصاص یافته که حاشیه‌های اطراف آن در حد نرمال خودش هست و نه آن‌قدر زیاد که به جانش غر بزنیم و نه آنقدر باریک که از دیدنش در پوست خود نگنجیم!

Dimo Sarina Review (18)

زیر نمایشگر 3 کلید لمسی جای خوش کرده‌اند که هم رنگ با بدنه هستند و تا هنگامی که دستی به سر و روی آن‌ها نکشید و بک لایت مشغول چشمک زدن به شما نباشد، متوجه آن‌ها نخواهید شد. در بالای نمایشگر نیز دوربین دوم به همراه سنسورهای امروزی موجود در اسمارت فون‌ها، به چشم می‌خورند.

Dimo Sarina Review (11)

در سمت راست کلیدهای یکپارچه صدا در بالاترین بخش ممکن قرار گرفته‌اند و کلید پاور نیز در زیر آن‌ها جای گرفته که در مجموع محل خوبی برای قرارگیری به حساب می‌آید. بخش زیرین دستگاه پورت میکرو USB را در خود جای داده تا بخش بالایی مشغول پذیرایی از جک 3.5 میلی‌متری هدفون باشد و به همین دلیل سمت چپ سارینا بدون هیچ کلید و پورتی رها شده است.

Dimo Sarina Review (7) Dimo Sarina Review (8) Dimo Sarina Review (9)

قاب پشتی دستگاه به راحتی جدا می‌شود و شما با باتری غول آسا، درگاه کارت حافظه و سیم کارت‌های این مدل نیز رو به رو می‌شوید.

با توجه به سایز 6.4 اینچی صفحه نمایش، سارینا در رده فبلت‌های غول پیکر قرار می‌گیرد و تقریبا کار با یک دست غیر ممکن است. به طور کلی سارینا طراحی خوبی داشته و وزن آن نسبت به سایز بدنه‌اش قابل قبول است.

نمایشگر

دیمو تصمیم گرفته تا نمایشگر 6.4 اینچی فبلت سارینای خود را به پنل IPS مجهز کند. با توجه به استفاده از این پنل، انتظار داشتیم که در نگاه از زوایا شاهد رنگ پریدگی نباشیم که همین‌طور هم شد و سارینا از این آزمایش سرافراز بیرون آمد. میزان روزلوشون Full HD برای چنین نمایشگر بزرگی موجب شده تا چگالی پیکسلی آن پا را از 340 پیکسل در هر اینچ فراتر بگذارد که با توجه به سایز نمایشگر، میزان قابل قبولی هم است. صفحه خیلی خوب به تماس دست پاسخ می‌دهد و مشکل خاصی از این بابت نخواهید داشت، حتی اگر در زیر نور آفتاب نیز مدت زمان زیادی را با گجت خود کار می‌کنید، سارینا ‌می‌تواند تا حد زیادی محصول مورد نظر شما باشد چرا که در زیر نور مستقیم آفتاب هم گرچه علاقه خاصی به نمایش آن سوی خیابان دارد، اما عملکرد خوبی را از خود نشان می‌دهد. از آنجایی که گجتی با این سایز صفحه را در اطراف خود نیافتیم، تصمیم گرفتیم که میزان نور نمایشگر را تا انتها بالا ببریم و بگذاریم خود سارینا در گوشه‌ای دنج با شما صحبت کند.

Dimo Sarina Review (15) Dimo Sarina Review (16)

سخت افزار

سارینا به پردازنده چهار هسته‌ای مدیاتک MTK6589T مجهز شده و میزان فرکانس هریک از این هسته‌ها بر روی 1.5 گیگاهرتز تنظیم شده است. دیمو میزان رم سارینا را 2 گیگابایت در نظر گرفته که مقدار معقولی به نظر می‌رسد و در انجام کارها دست شما را در حنا نخواهد گذاشت. برای آنکه بدانیم از لحاظ سخت افزاری دیمو در چه جایگاهی قرار می‌گیرد، آن را وارد آزمایش‌های سخت و طاقت فرسای خودمان کردیم.

در ابتدا از بنچمارک پی بهره گرفتیم که عدد نه چندان جالب 348 به آن تعلق گرفت.

Dimo Sarina Review (13)

سپس به سراغ بنچمارک محبوب AnTuTu رفتیم و پس از کش و قوس‌های فراوان امتیاز 15297 به سارینا اعطا شد. در نمودار زیر می‌توانید جایگاه سارینا را میان رقبا ببیند.

Dimo Sarina Review (12)

در مرحله سوم از Quadrant استفاده کردیم تا بخش‌های متفاوت این فبلت زیبای دیمو را مورد ارزیابی قرار دهیم که حاصل کار را در نمودار زیر می‌بینید (از بالای نمودار گزینه ها را تغییر دهید).

و در آخر برای آنکه واحد گرافیکی را به تنهایی سنجیده باشیم از Bonsai استفاده کردیم.

Dimo Sarina Review (14)

هنگام کار با سارینا و گشت و گذار در میان منوها با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد و خبری از هنگ و لگ نیست. برای آنکه قدرت این مدل در اجرای بازی‌ها را نیز سنجیده باشیم، عنوانی همچون Need For Speed را به اجرا در آوردیم. لگ‌های فراوان هنگام اجرا و گرم شدن بخش پشتی دستگاه موجب شد تا قید اجرای چنین بازی محبوبی را بزنیم و دریابیم که سارینا جهت اجرای برخی از بازی‌های گرافیکی بازار مدل چندان مناسبی نیست. هرچند که اگر تحمل لگ را دارید، می‌توانید این دسته از بازی‌ها را نیز بر روی آن اجرا کنید.

دوربین

یک دوربین 13 مگاپیکسلی بر روی سارینا قرار گرفته که آنچنان تک و تنها هم نیست و حداقل فلاشی را به همراه دارد! این در حالی است که در مدلی مطرح همچون زد اولترا که اتفاقا سایزی مشابه با سارینا دارد نیز خبری از فلاش نیست! در رابط کاربری که برای دوربین در نظر گرفته آپشن‌های خاص و متفاوتی در انتظار شما نیستند. تنها می‌توان به عکاسی به صورت پانوراما، تنظیم دستی پارامترهای عکاسی و تشخیص چهره و لبخند اشاره کرد. البته هنگام گشت و گذار در این قسمت با گزینه‌ای برخوردیم که پس از تشخیص لبخند به صورت اتوماتیک اقدام به ثبت عکس می‌کند که در نوع خود جالب است. به طور کلی عکس‌های ثبت شده توسط سارینا به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اولی عکس‌هایی هستند که اصلا در حد و اندازه‌های مدلی میان رده هم نیستند و نویز در آنها بیداد می‌کند و دسته دوم عکس‌هایی که حتی گاهی پرچمداران مطرح بازار نیز در ثبت آن‌ها ناتوانند!

Dimo Sarina Review (1) Dimo Sarina Review (2) Dimo Sarina Review (20) Dimo Sarina Review (21)

از لحاظ فیلم برداری فبلت دیمو حرف چندانی برای گفتن ندارد! حتی فیلم‌ها با پسوند 3GP ذخیره می‌شوند! در کلیپ یک دقیقه‌ای که ما با این مدل گرفتیم حجم آن چیزی در حدود 118 مگابایت شد. اگر قصد فیلم‌برداری در محیطی باز و پرنور را دارید، سارینا تا حد زیادی جوابگوی شماست اما در محیط‌های بسته و تاریک ویا در زیر نور معمولی اتاق، سارینا کمی دست و پا بسته به نظر می‌رسد.

دوربین ثانویه این مدل در کمال تعجب از نوع 8 مگاپیکسلی است و اتفاقا عکس‌های خیلی خوب و با کیفیتی نیز می‌گیرد. اگر از علاقه مندان به ثبت عکس به صورت سلفی هستید، می‌توانید بر روی سارینا حساب ویژه‌ای باز کنید.

پخش چند رسانه‌ای

از آنجایی که سارینا به سیستم عامل اندروید مجهز شده، مشکل چندانی را از بابت پلیر نخواهید داشت؛ چرا که در صورت نارضایتی از پلیر خود دستگاه، می‌توانید آن چه که می‌پسندید را به راحتی بر روی آن نصب کنید با اینکه خود دستگاه نیز پلیر نسبتا خوبی را در اختیار شما می‌گذارد. صدای سارینا چندان بلند نیست اما کیفیت آن در حد مطلوبی است و رضایت شما را جلب می‌کند. ناگفته نماند که خروجی صدا در هدفون نیز چندان چنگی به دل نمی‌زند. از آنجایی که نمایشگری بزرگ و با کیفیت را در اختیار دارید، پس می‌توانید از لحاظ مالتی مدیا بر روی این مدل ایرانی حساب کنید.

Dimo Sarina Review (17)

سایر امکانات

سارینا به سیستم عامل اندروید نسخه 4.2.2 مجهز شده و رابط کاربری آن تا حد زیادی به اندروید خام شبیه است. برخی برنامه‌ها نیز به صورت پیش فرض بر روی آن نصب شده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به فایل منیجر اشاره کرد، جایی که خیلی خوب همه چیز را در اختیارتان می‌گذارد و شما را از نصب فایل منیجر جانبی بی‌نیاز می‌کند. فبلت ایرانی قصه امروز ما، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی دارد که می‌توانید تا 64 گیگابایت دیگر از طریق کارت حافظه به آن بیفزایید. این را هم بدانید که سارینا از جمله مدل‌های دو سیم کارته بازار است. نسخه دوم بلوتوث، GPS و پشتیانی از 3G نیز از جمله قابلیت‌های آن به شمار می‌آیند.

Dimo Sarina Review (10)

باتری

با توجه سایز این مدل، انتظار یک باتری غول آسا را داشتیم که همین‌طور هم بود. دیمو یک باتری 4200 میلی آمپر ساعتی را بر رویش قرار داده که دسترسی به آن نیز توسط شما امکان پذیر است. در یک استفاده معمولی در حالی که مدام از طریق Wi-Fi به اینترنت متصل باشید، می‌توانید تا یک روز کامل با سارینا سر کنید. اگر میزان شارژ به انتها رسید برای پر کردن آن تنها به 2 ساعت و 30 دقیقه زمان نیاز دارید که در نوع خود جالب است.

Dimo Sarina Review

کلام آخر

فبلت سارینا یکی از میان رده‌های خوب بازار است. اگر از علاقه مندان به نمایشگرهای بزرگ هستید، دوربین از جمله فاکتورهای مهم شما در خرید است و از همه مهم‌تر قصد هزینه بیش از حد برای داشتن گجتی هوشمند را ندارید، سارینا می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد به خصوص که ساخت ایران نیز هست. البته ناگفته نماند که دیمو محصولات جدید دیگری را نیز وارد بازار کرده اما به نظر می‌رسد سارینا، بهترین آن باشد! این فبلت را می‌توانید با قیمتی در حدود ۷۵۰ هزار تومان از بازار تهیه کنید.

Dimo Sarina Review (19)

لبخند

طراحی مناسب
نمایشگر IPS با زاویه دید خوب
بهره گیری از یک باتری قدرتمند
دوربین عکاسی فراتر از انتظارها
قیمت مناسب

اشک

بلندی صدا چندان رضایت بخش نیست!
سخت افزار آن چنگی به دل نمی‌زند
فیلم‌برداری سطح پایینی دارد

46 در مورد “بررسی فبلت دیمو سارینا: غریبه آشنا!”

  1. سلام
    میخواستم تبلت بگیرم یکی اینو معرفی کرد. اومد چند تا سایت رو خوندم و بررسی کردم
    نتیجه این شد که کلا روی کالاهای ایرانی باید خط کشید. چون خودشون به خودشون دارن خیانت می کنن. انگار کار ایران فقط شده مونتاژ تولیدات چین. 750 تومنم پول کمی نیست. شاید واسه شماها خیلی کم باشه. سامسونگ که تو گوشی و تبلت خیلی بهتره هستش واقعا، با قیمت 1 میلیون یه تبلت فوق العاده از همه نظر تولید کرده. 250 تومن بزارم روش لااقل ضرر نمی کنم. پشتیبانی هم داره. حداقل بیشتر از برندی هست که اصلا محبوبیت و معروفیت تو عرصه گوشی و تبلت نداره

  2. من از این گوشی خریدم خیلی گوشی خوبیه ولی حیف که اندروید و حافظه داخلیش کمه وگرنه دوربین عالی و اضلا هنگ نمیکنه صفحه نمایش بسیار عالی

  3. احمد رحیمیان

    با سلام
    اول از همه دوستانی که نظرات صادقانه می دهند سپاس فراوان دارم
    اما ….
    13 الی 14 ماه بود که DIMO خریدم درست آن هم یکی نه دو تا، یکی موبایل دیگری تبلت ،گول قیمت را خوردم!!؟؟
    پس از انقضای یک سال گارانتی، هر دو تا یکی پس از دیگری ســـــــــــــــــکته زدند!؟
    رفتم نمایندگی ، دیدم یک نفر اگر خریده پنج نفر هم برای تعمیر آوردند!!!!؟
    این بودکه اومدم مقایسه ی تبلت را از جمله دیمو سارینا که آنجا (نمایندگی) دیده بودم تا از س(3) سوراخ گزیده نشیم!!!!!!!!!! چون دیمو ها گرفتگی رگ های قلبی دارن!!

    1. سلام
      من دنبال این سارینا میگردم اصلا میخوام نقره داغ بشم شما کجا دیدید؟؟؟اگر در هر مغازه ای در شهرتون دیدید خواهشمندم شماره تماسشون رو به ما بدید تا تهیه کنم چون 1 سال بیشتر دنبال این فبلت بودم اما متاسفانه یا کمیابه یا اصلا نیست

  4. ای کاش به جای اینکه از چین قطعه وارد و سرهم کنند ، خودشون دست به کار می شدند و قطعاتشو تولید می کردند

  5. تولیدات دیمو رو وقتی به تنظیمات کارخانه برمیگردونید زبان و زمان محلی به چینی برمیگرده………عجیب نیست تولید ایران اونوقت زبان چِِِِِِِِــــــــــــــــینی……….!

  6. بازم دیمو؟! خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا . . . دوباره؟!
    چرا ایران بیخیال صنعت موبایل و تبلت نمیشه؟ آخه چقد باید ما عذاب بکشیم از دست اینا؟! چقد؟! ( والا )

  7. بهترین گوشی ایرانی که دیدم . مخصوصا باتریش که غولیه واسه خودش و صفحه معرکش . با این امکانات قیمتش عالیه.

  8. به امید روزی که گوشی های ایرانی هم با گوشی های خارجی رقابت کنن وحرفی برای گفتن داشته باشن

  9. آقا لطفا دیدتون رو وسیع تر کنید و یک جانبه نگاه نکنید.
    من همینکه دیدم پشت باتری گوشی فارسی نوشته کلی ذوق کردم. ویژگی های مثبت و خوب زیادی داره ، ممکنه ایراداتی هم داشته باشه. لطفا وقتی مقایسه میکنید با برندهای خیلی با تجربه مثل سونی و نوکیا مقایسه نکنید. میتونید با گوشی های ژیائومی یا هواوی مقایسه کنید. من چون تا حالا گوشی ایرانی استفاده نکردم در مورد کیفیتش نمیتونم نظر بدم اما این رو هم در نظر داشته باشید که مایکروسافت لومیا 535 داد بیرون که از همون اول تاچش مشکل داشت (البته با یه آپدیت حل شد).

  10. واقعاً از حق نگذریم گوشی خوبیه با این قیمت، نکته جالبش اینه که برخلاف خیلی از فبلت های دیگر از قابلیت OTG و Hi-Fi پشتیبانی میکنه که نشون میده دیمو داره یه کارایی میکنه.
    به امید روزی که محصولات داخلی کمی از رقبای خارجی شون نداشته باشند.

  11. اگه واستون برند اهمیت نداره با توجه به قیمت گزینه خوبی به نظر میاد البته اگه از قطعات بی کیفیت و فیک استفاده نشده باشه

  12. با این قیمتا خیلی چیزای بهتری میشه خرید . ما ایرانیا باید بهترین چیزا دستمون باشه نه اینا خدا وکیلی

  13. محمد رضا صادری

    واقعا عالی ممنون !!!
    خوبه شما به حرف های منفی مردم توجه نکنید اینا کسایی هستن که نمی تونن پیشرفت ایران رو به چشمشون ببینن!!
    ممنون میشم اگه گوشی Glx Spider1 رو هم بررسی کنید !
    خیلی بررسی تون خوب بود!

  14. ممنون از بررسیتون آقای گل کار.
    یک خواهشی داشتم که اگه میشه بررسی جی 750 هواوی رو بزارید من منتظرم ممنون.

  15. با اینکه قیمتش یکم زیاده و با گوشی مثل جی۷۵۰ مقایسه میشه
    اما باز جای امید واری هست
    به امید روزی که گوشیای داخل بتونن با شرکتایی مثل هواوی حداقل در داخل کشور رقابت کنن

  16. ای تی رسان عزیز خوانندگان شما به شما اطمینان دارن و از نقد و برسیهای شما برای خرید استفاده میکنن پس واقع بین باشید و این نوع گوشیهارو به عنوان گزینه مناسب معرفی نکنید ،خودتون هم میدونید که شاید این گوشی به نظر بد نرسه ولی قطعا در مدت کمی از کار خواهد افتاد و درگیر ایرادات فنی متععد حاصل از کیفیت ساخت پایین میشه و در این بین مصرف کننده بینوا متضرر میشه،قیمت نسبتا مناسب رو هم بعنوان دلیل مطرح نکنید چون با اون مبلغ گزینه های با اسم ورسم دار در بازار پیدا میشن

    1. متاسفانه آدمهای امثال شما اصلا چشم ندارن تا ببینن یه شرکت داخلی هم میتونه محصول خوبی تولید کنه و فقط چشم بسته انتقاد میکنن
      حالا فکر کردی شرکتهای دیگه مثل هواوی چی دارن میزنن که اونا خوبن و کار میکنن اما این خراب میشه!!!

      1. متاسفانه شما با این نظرتون نشون دادی بیشتر از اینکه به فکر مردم باشی بیشتر به فکر جیب سازنده این گوشی هستید و اینکه چیزی از مبحث کیفیت ساخت نمیدونی ،برای کسب تجربه هم که شده شما اینو بخر استفاده کن بعد به حرف بنده هم میرسی،جونای ما لایق بهترینهان نه بنجلهای بی اسم و رسم که یه عده برا پر کردن جیبشون با قیمت نجومی به مردم میفروشن

      2. جناب ناشناس میدونم که دوست داشتی ما رو و شاد کنی قبول ولی شوخی هم یک حدی دارهدیمهواوی مقایسه میبخندونیدارهدیموهواویتو این قیمت ج750 هست که از این مدل بد دست خیلی بهتره بهترین فبل میت 7 کار نکرده اطلاعاتشوجیفبلتشماطلاعاتشو توبه نکردی با من (البته تخصصی بخون) این گوشی تو مقایسه از 6 پلاس بهتر شده خخودم دیدم اصلا چرا راه دور؟ همین سایت گزاشته بررسی رو برو تو قسمت آزمایشات ببین بعد بگو هواوی چیه؟ اصلا سامسونگ کجاییه چی کاره بوده؟ گوشی کره ایه پلاستیکی اپلم که ماشاالله پول مردم خالی کن شاید روزی دیمو هم پیشرفت کنه ولی با وضع کشور ما و این گوشی هایی که من میبینم راه درازی داره اونم اگه بخواد اولین فبلت هواوی که میت باشه (اونم برسیش هست بگردی میبینی) از این بهتره پس دیگه نگو هواوی چی میزنه و افکار مردمو درگیر نکن

    2. من خودم گوشی ایرانی داشتم ، اوایل جی ال ایکسg1 و بعدا هم g4 ، ببینید گوشی های ساخت ایران نسبت به قیمتشون گوشی های بدی نیستن ولی چیزی که آدم رو اذیت میکنه خدمات پس از فروش افتضاحه
      وقتی یه ال سی دی بشکنه دیگه 2 ماه کار داری تا بخوای پیداش کنی ، باتری و قاب و … دیگه بدتر
      آپدیت هم قیدشو باس بزنی

      الان سونی z1 دارم ، درسته یکم قدیمیه ولی پشتیبانی چه از نظر نرم افزاری چه سخت افزاری عالیه
      یکم پول بیشتر میدم اما خیالم راحته

    3. محمد رضا صادری

      شما خوبی دوست عزیز ؟ تو اصن تا حالا گوشی ایرانی دستت گرفتی که حرف میزنی ؟؟! والا همه چیزش خوبه پشتیبانی عالی !!!1
      مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــردم
      به حرفای این آقا گوش نکنید من خودم 5 ماهه Glx Spider1 دارم یه خط روش نیافتاده ! هر روز هم یک ساعت استفاده میکنم اصن هنگی نداره !!!!
      تـــــــــــازه این گوشی دیمو خیلی مشخصاتش از گوشی من بالاتره ! خودتون قضاوت کنید!

      1. بابا این گوشی چینی ههههههههههههههه باور کنید تحقیک کنید میفهمید ساخت شرکت یو ام آی چینه فمر کنن یک همچین چیزایی بود ایران نمیتونه فول اچ دی پیکسلو کنار هم بزاره ساده ها اگر چه همینم آش دهن سوزی نسبت به قیمتش،نیست

        1. محمد رضا صادری

          شما برو اول فارسی یاد بگیر بعد بیا واس ما تحقیق کن !
          1-تحقیق نه تحقیک
          2-فکر نه فمر
          هنوز سیکل گرفتی اومدی واس ما در مورد گوشی صحبت میکنی؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH