محبوب‌ترین اپ‌های پیام‌رسان در کشور‌های مختلف را بشناسید!

اپلیکیشن‌های پیام‌رسان آن‌چنان محبوب شده‌اند که تقریبا هیچ گوشی هوشمندی را بدون آن‌ها نمی‌توان پیدا کرد. این امر باعث شده تا اپ‌های متفاوتی با هدف پیام‌رسانی توسط کمپانی‌های مختلف ایجاد گردند و هرکدام با قابلیت‌های خاص خودشان، تعداد زیادی از کاربران را به سمت خودشان جذب می‌کنند.

در هر کشور معمولا یک اپلیکیشن پیام‌رسان وجود داشته که از همه محبوب‌تر بوده و اکثریت کاربران از آن استفاده می‌کنند. دلیل این محبوبیت می‌تواند مربوط به خدماتی باشد که آن اپ در آن کشور ارایه می‌دهد. گاهی اوقات هم تبلیغات زیاد یک برنامه باعث همه‌گیر شدن آن در میان مردم می‌شود.

همان طور که می‌دانید در ایران تلگرام به‌عنوان محبوب‌ترین اپ پیام‌رسان توسط مردم انتخاب شده است و تقریبا همه ایرانیان با آن آشنایی دارند. اما موضوعی که در این‌جا مطرح می‌شود این است که محبوبیت این اپ در سایر کشور‌ها به چه صورت است؟

جالب است بدانید براساس بررسی similarweb در تاریخ 27 فوریه 2017، تلگرام با این همه امکانات جالب و کاربردی، تنها در دو کشور ایران و ازبکستان از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و کاربران سایر کشورها از اپ‌های دیگر در این زمینه استفاده می‌کنند. در تصویر زیر می‌توانید محبوبیت اپ‌های پیام‌رسان را در کشور‌های مختلف مشاهده کنید.

همان‌طور که تصویر بالا مشاهده می‌کنید، دو اپلیکیشن واتس‌اپ و فیس‌بوک مسنجر، محبوب‌ترین اپ‌های پیام‌رسان در جهان هستند و کاربران زیادی از این دو سرویس بهره می‌برند.

با توجه به نقشه محبوبیت پیام‌رسان‌ها، تقریبا تمامی کاربران آمریکای شمالی، مرکزی و استرالیا از فیس‌بوک مسنجر به‌عنوان پیام‌رسان پیش‌فرض استفاده می‌کنند. نکته جالب توجه دیگر، محبوبیت پایین اپ اسکایپ در مقابل دیگر اپلیکیشن‌های موجود بوده است. نبود ایمو هم در این بخش کمی شوک برانگیز است. جالب است بدانید ایمو تا سال 2016 در کشور کوبا محبوبیت بالایی داشته است.

نظر شما در رابطه با محبوبیت اپ‌های پیام‌رسان در کشور‌های مختلف چیست؟ آیا انتظارش را داشتید که تلگرام تنها در یک کشور دیگر به جز ایران به این میزان محبوب باشد؟

14 در مورد “محبوب‌ترین اپ‌های پیام‌رسان در کشور‌های مختلف را بشناسید!”

  1. کی گفته ما نمیخوایم از پیام رسان داخلی حمایت کنیم ؟؟؟؟ شما یه پیام رسان در حد و اندازه های تلگرام بساز که مثل سروش هنگی نداشته باشه پر از باگ های افتضاح نباشه و هزارتا مشکل جورواجور نداشته باشه ! هروقت همچین مسنجری توی کشور خودمون ساخته شد مگه ما مغز خر خوردیم بریم سراغ نمونه های خارجی ؟؟!!!

    2
    6
  2. ما زمانی میتونیم بگیم که پیام رسان ایرانی خوبه که حداقل شکل مثلا تلگرام باشه و کارایی اونو داشته باشه ـ از طریق سروش نتونستم یه فایل معمولی cdr با حجم ۲۳kb رو بفرستم ـ چون از این فایل پشتیبانی نمیکنه???????? فقط عکس یا موزیک???? مهندسین ما حتی نمیتونن درست کپی کنن

    3
    2
  3. با اخباری که از مالک تلگرام به گوش میرسه و تفکرات ضد ایرانی این عنصر یهودی که اخیرا هم از فیلم دروغین 300 حمایت کرده به نظر من حماقته از کسی که این همه توهین رو حق ملت شریف ایران میدونه حمایت کرد.

    6
    3
  4. فقط پیام رسان های ایرانی از جمله سروش.
    اگه پیام هامو یه ایرانی بخونه (که نمی خونه) بهتر از اینه که یه خارجی بخونه.

    8
    6
  5. ما ایرانی ها عادت کرده ایم همه چیزمون حتی معلومات و گفتارمون سطحی و کپی پیست باشه. شما دقیقاً از کجا مطمئن هستید که تلگرام یکه تاز و امنه؟؟؟!

    5
    2
  6. وقتی بقیه پیام رسان ها رو از زوایای مختلف بررسی میکنی میبینی قابلیت هاشون خییلی پایین تر از تلگرامه ، واقعا فوق العادس، کامل و یکه تاز و امن .با اختلاف زیاد از بقیه.

    1
    5
  7. اصلا هم بهتر نیست تلگرام فقط ایران استفاده میکنه این همه مردم جهان ک کشورهای پیشرفته هستن واتساپ و فیسبوک مسنجر استفاده میکنن و اصلشم همینه

    8
    2
  8. بهترینشون همون تلگرامه
    حتی اگر هیچکس هم استفاده نکنه
    این قابل اثباته
    نفرات بالای استفاده کنننده هم دلیل بر بهتر بودن یه برنامه نیست

    2
    5

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH