ناسا اولین خط دفاعی در برابر اجرام آسمانی را برای کره زمین ایجاد می‌کند

ناسا اولین خط دفاعی در برابر اجرام آسمانی را برای کره زمین ایجاد می‌کند

دفتر هماهنگی دفاعی سیاره می‌تواند سازمانی باشد که در برابر تأثیرات مخرب ناشی از برخورد اجرام آسمانی به زمین، از ما محافظت کند.

ناسا به دنبال ردیابی بهتر سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌هایی است که می‌توانند در مسیر گردش سیاره ما قرار بگیرند. اکنون این سازمان چندین نهاد داخلی خود را زیر یک چتر واحد گرد آورده است تا به عنوان اولین خط دفاعی در برابر خطرات بالقوه ناشی از برخورد اجرام آسمانی به زمین، انجام وظیفه کنند.

دفتر هماهنگی دفاعی سیاره یک نهاد جدید درون سازمانی در ناساست که تلاش‌های داخلی چندگانه را در یک مکان واحد، همگرا می‌کند و با سایر ذینفعان برای شناسایی و ردیابی اجرام آسمانی نزدیک به زمین به منظور درک بهتر هرگونه خطر بالقوه، همکاری‌های لازم را به عمل می‌آورد.

علیرغم اینکه ۹۰ درصد از اجرام آسمانی ۱ کیلومتری (۳۲۸۰.۸ فوتی) یا بزرگ‌تر توسط ناسا فهرست شده‌اند، هنوز کار زیادی برای شناسایی اجرام ۱۴۰ متری (۴۵۹.۳ فوتی) و بزرگ‌تر باقی‌مانده است. همگرا کردن وظایف نهادهای درون سازمانی ناسا تا حدودی هدف شناسایی ۹۰ درصد از اجرام آسمانی سایز متوسط را سهل‌الوصول‌تر می‌کند.

البته شناسایی اجرام آسمانی نزدیک مدار زمین، تنها هدف این نهاد نیست و ایجاد طرحی برای پیش‌بینی آنچه پس از نزدیکی بیش از حد این اجرام به زمین رخ می‌دهد، از اهداف دیگری است که این نهاد آن را دنبال می‌کند. این در واقع مسئولیت دوم تعریف شده برای این نهاد تازه تأسیس ناسا است که باید در مورد آنچه هنگام وقوع حادثه انجام شود و اعلام هشدار به سایر سازمان‌های دولتی، استراتژی مشخصی تدوین کند.

در پایان، این نهاد تلاش‌های بین‌المللی را برای شناسایی تهدیدات بالقوه ناشی از برخورد اجرام آسمانی تحکیم می‌کند و ممکن است تنها چیزی باشد که از ما در برابر یک حادثه بالقوه مرگبار، محافظت کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH