مقایسه ال‌جی G5 با آی‌فون ۶S Plus: نبرد بزرگان!

با سیزدهمین مسابقه از جام بزرگ آی‌تی‌رسان در خدمت شما هستیم. هر دو شرکت کننده پیش‌تر در مقابل حریفی از گروه خود قرار گرفته‌اند و به خوبی با چم و خم مسابقات آی‌تی‌رسان آشنا هستند. در این مسابقه ال‌جی با G5 به عنوان پرچم‌دار سال ۲۰۱۶ خود می‌بایست در مقابل آی‌فون ۶S Plus نماینده قدرتمند اپل قرار گیرد.


ده دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر

با ورود دو بازیکن به زمین به مانند تمام مسابقات جام آی‌تی‌رسان دو شرکت کننده می‌بایست به تماشاچیان رخی نشان داده و با معرفی ویژگی‌های ظاهری خود دل کاربران را بربایند.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(8)

 

اگر نگاهی به ظاهر ال‌جی G5 داشته باشیم بدون شک در می‌یابیم که این محصول خاص و متفاوت است. از دو چشم تابه‌تایش گرفته تا طراحی عجیب و بسیار ساده بخش پشتی همگی یک چیز را فریاد می‌زند، پروژه صفر این بار برای ال‌جی رخداده است!

G4 برادر بزرگ‌تر G5 از بین تماشاچیان برمی‌خیزد و با نگاهی مهربانانه اندام برادر کوچک‌تر را می‌ستاید. حضور فلز در اولین پرچم‌دار ال‌جی زیبایی خاصی را برای این اسمارت‌فون به ارمغان آورده است. در بخش جلویی G5 به مانند همیشه شما می‌توانید یک نمایشگر (!)، دوربین جلو، اسپیکر و چند سنسور نامریی را مشاهده کنید. حاشیه‌ها در بخش جلویی از بالا و پایین نسبتا زیاد است اما در کناره ظرافت کار گوشی‌ساز را شاهد هستیم. در بخش پایینی هیچ دکمه سخت افزاری وجود ندارد و ال‌جی تنها به درج لوگوی خود در این قسمت اکتفا کرده است.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(7)

به بخش پشتی می‌رویم، در اینجا شاهد یک لنز بزرگ و دوگانه هستیم که نشان دهنده توجه زیاد ال‌جی به بخش عکاسی این اسمارت‌فون است، درست در زیر دوریین دوگانه می‌توانیم سنسور اثر انگشت را مشاهده کنیم که متاسفانه این بار با کلید‌های ولوم همراه نشده است. هم‌چنین خط جدا کننده بخش ماژولار را می‌توان به وضوح در بخش پایین مشاهده کرد. این قسمت را می‌توانید خیلی راحت و توسط یک کلید اختصاصی از بدنه جدا کنید. طراحی بخش پشتی G5 بسیار ساده صورت گرفته است، بنابراین هم‌چون اسلاف این پرچم‌دار شاهد دل‌ربایی نیستیم، این نارضایتی در سوکت تماشاچیان به وضوح قابل مشاهده است.

در بخش زیرین و کناری این اسمارت‌فون شاهد اصالت طراحی ال‌جی هستیم، بدون شک با دیدن ظرافت به کار رفته در طراحی این بخش بر می‌خیزید و برای ال‌جی دست می‌زنید. در بخش پایینی می‌توانید خروجی تک اسپیکر این اسمارت‌فون را درسمت چپ مشاهده کنید، در بخش وسط نیز ال‌جی پورت USB را قرار داده است که این بار از نوع C است!

با نگاهی به سمت بالا می‌توانیم جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و هم‌چنین سنسور مادون قرمز را مشاهده کنیم که همیشه یار و همراه پرچم‌داران ال‌جی بوده‌اند. در سمت راست دو ورودی کارت حافظه و سیم کارت مشاهده می‌شود و در سمت چپ کلیدهای ولوم را شاهد هستیم. حضور این دکمه‌ها در بخش راست تلفن‌همراه دسترسی به آن دو را راحت کرده است.

G5 شاید اولین محصول تمام فلزی ال‌جی باشد اما هنر این کمپانی در تلفیق بی نقص شیشه و فلز و هم‌چنین دوری جستن از خطوط آنتن به خوبی نمایان است. G5 از نظر ظاهری بی نقص نیست و راه زیادی را تا تکمیل شدن در پیش دارد اما مطمئنا برای اولین تجربه، کاملا موفق عمل کرده است.

در سمت دیگر زمین بازیکنی آمریکایی پا به میدان گذاشته است، با ورود این ورزشکار به میدان هیجانی عجیب در تماشاچیان ایجاد شده و اکثر هواداران آی‌فون سر از پا نمی‌شناسند. حال نوبت آی‌فون ۶S Plus رسیده است تا ظاهرش را به نمایش بگذارد. در بخش جلویی هم‌چون هر اسمارت‌فون دیگری می‌توانیم نمایشگر، دوربین جلو و اسپیکر را مشاهده کنیم. البته در محصولات اپل در بخش پایین از تک دکمه دایره‌ای هوم استفاده می‌شود که نقش اسکنر اثر انگشت را هم ایفا می‌کند.

در بخش پشتی یک سیب بزرگ گاز خورده، دوربین و فلاش LED مشاهده می‌شود. از دیگر اجزای این بخش از آی‌فون ۶S Plus می‌توان به خطوط آنتن اشاره کرد که هنوز علم راهی برای فرار از آن نیافته است. سادگی موجود در طراحی اپل برای اکثر کاربران لذت بخش است و معمولا در محافل سخن از روی زیبای آی‌فون زیاد شنیده می‌شود.

در بخش زیرین این اسمارت‌فون به خوبی می‌توانیم زیبایی طراحی اپل را مشاهده کنیم، ظاهرا اپل هرچه در چنته داشته را در همین بخش پیاده کرده است، وجود تک خروجی اسپیکر، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و پورت لایتینگ نشان می‌دهد اپل علاقه یادی به بخش زیرین آی‌فون داشته است!

در سمت راست می‌توانیم ورودی سیم کارت و کلید پاور را مشاهده کنیم، درست در سمت مقابل هم شاهد کلیدهای ولوم و هم‌چنین تک کلید متمایز سایلنت هستیم. بخش بالایی نیز پر از خالی است و چیزی در آن دیده نمی‌شود!


دقیقه ۱۰ تا ۲۰: وزن و کیفیت ساخت

پس از یک رونمایی مفصل از شمایل شرکت کننده‌ها حال می‌بایست آمادگی جسمانی و قدرت بدنی هر دو بازیکن را بسنجیم، استفاده از فلز در هر دو بازیکن آن‌ها را در دسته اسمارت‌فون‌های باکیفیت قرار می‌دهد. بازیکن تیم ال‌جی یعنی G5 با داشتن نمایشگری ۵.۳ اینچی وزنی ۱۵۹ گرمی دارد، این میزان وزن G5 را در دسته اسمارت‌فون‌های خوش اندام قرار می‌دهد، صحبت از اندام موزون شد بهتر است نگاهی به قد و قامت این اسمارت‌فون داشته باشیم، ال‌جی G5 ابعادی ۱۴۹.۴ در ۷۳.۹ در ۷.۷ میلی‌متری دارد، ضخمات ۷.۷ میلی‌متری این اسمارت‌فون هرچند بهترین نیست اما مقدار معقول و مناسبی است. گذشته از طراحی ظاهری کیفیت ساخت G5 در حد مطلوبی است، متریال مورد استفاده در این تلفن‌همراه هر چند بنابر گفته ال‌جی فلز است اما هنگام در دست گرفتنش آن حس سرمای لذت بخش فلز به دستان شما منتقل نمی‌شود. ظاهرا دلیل این عدم القای حس به لامسه استفاده از یک لایه قطور بتونه است که ظاهری یکپارچه و یکدست را به بخش پشتی G5 بخشیده است. البته در بخش دوربین و سنسور اثر انگشت کمی برآمدگی وجود دارد که می‌توان از آن چشم‌پوشی کرد.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(1)

دیگر بازیکن این میدان، آی‌فون ۶S Plus با داشتن نمایشگری ۵.۵ اینچی وزنی ۱۹۲ گرمی دارد، این مقدار یعنی ۳۳ گرم سنگین‌تر از ال‌جی G5. شاید آی‌فون از نظر وزنی سنگین‌تر از G5 باشد اما با داشتن ابعادی ۱۵۸.۲ در ۷۷.۹ در ۷.۳ میلی‌متری، استایلی ظریف‌تر است. کیفیت ساخت این بازیکن همانند تمام آی‌فون‌ها در سطح خوبی است. اگرچه مقاومت آی‌فون ۶S Plus بالاست اما وجود بدنه یکپارچه در ال‌جی G5 این حس را به وجود می‌آورد که با محصولی مقاوم‌تر روبه‌رو هستیم.


 

دقیقه ۲۰ تا ۳۰: نمایشگر

پس از ۲۰ دقیقه رقابت بر سر عامل زیبایی (!) به سراغ بخش‌های مهم‌تر می‌رویم چرا که از قدیم گفته‌اند «صـورت زیبا نمــی‌آید به کار/حرفی از معنی اگر داری بیار».

LG-G5-VS-iPhone-6s-(13)

در یک سمت ال‌جی G5 با نمایشگر ۵.۳ اینچی خود قرار گرفته که با داشتن وضوح ۱۴۴۰×۲۵۶۰ پیکسل توانسته به چگالی پیکسلی ۵۵۴ppi دست پیدا کند. نمایشگر مورد استفاده در این اسمارت‌فون از نوع iPS بوده و بنابر گفته ال‌جی می‌توان حساب ویژه‌ای روی آن باز کرد. در سمت مقابل آی‌فون ۶S Plus با نمایشگر ۵.۵ اینچی خود ایستاده است که با داشتن وضوح ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل به چگالی معقول ۴۰۱ پیکسل در هر اینچ دست پیدا کرده است. تصاویر به نمایش درآمده در هر دو اسمارت‌فون وضوح و کیفیت خوبی را دارند و رنگ‌های به نمایش درآمده در ال‌جی G5 کمی اشباع هستند اما این به معنای غیر واقعی شدن تصاویر نیست. در نگاه از زوایا نمایشگر G5 به خوبی غلظت رنگ‌ها را حفظ می‌کند و تصویری بی‌نقص را به نمایش می‌گذارد. میزان نور صفحه نمایش در G5 هرچند در سطح خوبی است اما بازهم می‌توانست بیشتر و بهتر باشد. یکی از ویژگی‌های جالب این اسمارت‌فون نمایشگر همیشه روشن است که می‌تواند اطلاعاتی از جمله ساعت، تاریخ و نوتیفیکیشن‌ها را در اختیار کاربر بگذارد.

در سمت مقابل، نمایشگر آی‌فون ۶S Plus هر چند از نظر اعداد در سطح پایین‌تری است اما تصاویر به نمایش درآمده در آن کاملا واضح و درخشان هستند و به صورتی کاملا طبیعی به نمایش گذاشته شده‌اند. اما در نگاه از زوایا تصاویر کمی رنگ پریده می‌شود. مهم‌ترین ویژگی این نمایشگر پشتیبانی از فناوری لمس سه بعدی است که ویژگی‌های متمایز و مفیدی را به آی‌فون ۶S Plus بخشیده است.

در ادامه مقایسه تصویری این دو نمایشگر را مشاهده خواهید کرد، اسمارت‌فون سمت راست آی‌فون ۶S Plus و سمت چپ ال‌جی G5 است.

۶spvsg5-scr۶spVsG5 (1)

۶spVsG5 (6)۶spVsG5 (5)

۶spVsG5 (3)۶spVsG5 (4)


 

دقیقه ۳۰ تا ۴۰: رابط کاربری

هرچند تاکنون دو تیم موقعیت‌های خطرناکی را روی دروازه یکدیگر ایجاد کرده‌اند اما تاکنون هیچ‌کدام نتوانسته‌اند توپ را از خط دروازه حریف عبور دهد. حال نوبت به یکی از حساس‌ترین بخش‌ها رسیده است، البته این‌بار صحبت از دو رابط‌کاربری نیست بلکه دو رقیب مجهز به سیستم‌عامل‌های مختلفی هستند. هر چند تفاوت این دو سیستم‌عامل دیگر هم‌چون گذشته از زمین تا آسمان نیست اما بازهم تفاوت‌های بنیادینی با یکدیگر دارند. iOS‌ سیستم‌عاملی خاص و منحصر به محصولات اپل است که در مقابل اندرویدی قرار گرفته است که محدودیت خاصی برای استفاده از آن وجود ندارد.

خوشبختانه ال‌جی برای استفاده از اندروید در G5 ار رابط‌کاربری انحصاری خود بهره گرفته است تا شاهد یک رقابت یک طرفه از نظر ظاهر نباشیم. رابط کاربری ال‌جی هرچند کمی بیش از حد رنگارنگ است و ظاهری فانتزی دارد اما از نظر سبکی و امکانات در سطح خوبی است. طراحی آیکون‌ها به زیبایی انجام گرفته است اما بهتر بود کمی از عنصر رنگارنگی‌اش کاسته می‌شد.

در مقابل iOS از رنگ‌ها استفاده بهتری کرده و ظاهری خوشایند را برای رابط‌کاربری ایجاد کرده است. طراحی آیکون‌ها هنرمندانه انجام گرفته و همه اجزا با یکدیگر هماهنگی دارند. هم‌چنین حضور فناوری لمس سه بعدی ویژگی‌های جالبی را به وجود آورده است. اگرچه عده‌ای مدعی هستند امنیت این سیستم عامل بیش‌تر از اندروید است اما در واقع در دنیای فناوری هیچ چیز مطلق نیست و نمی‌توان یک برتری را به طور صد در صدی در نظر گرفت. البته به لطف محدود بودن تعداد دیوایس‌های مبتنی بر iOS ارایه به‌روزرسانی در این سیستم عامل وضعیت مناسب‌تری را دارد و امتیاز برتری در این بخش به آی‌فون ۶S Plus تعلق می‌گیرد.

iOS

ios1 ios2

Android LG Ui

۳-Flagship-2016-ITResan-1-2 LG-G5-Review-38

در بخش رابط کاربری دوربین هر دو اسمارت‌فون عملکرد خوب و قابل قبولی را دارند، هر چند کارکردن با بخش دوربین iOS راحت‌تر است و امکانات با سادگی بیش‌تری در اختیار کاربر قرار دارد اما اگر بخواهید در امکانات و ویژگی‌های یک دوربین حرفه‌ای غرق شوید باید به سراغ ال‌جی بروید. امکانات تعبیه شده در بخش Manual هم‌چون یک دوربین DSLR است.

رابط کاربری دوربین ال‌جی
رابط کاربری دوربین ال‌جی

 

دقیقه ۴۰ تا ۵۰: سخت افزار

به هیجان‌انگیزترین بخش بازی خوش آمدید، جایی که هر دو بازیکن مدعی برتری در آن هستند. در یک سمت آی‌فون ۶S Plus با چیپست A9 اپل قرار دارد، این چیپ دو هسته ۲ گیگاهرتزی دارد که با دو گیگابایت حافظه رم و ۱۶/۶۴ و یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی همراهی می‌شود. در دیگر سمت میدان ال‌جی G5 با استفاده از چیپست اسنپدراگون ۸۲۰ دیده می‌شود. این چیپست چهار هسته قدرتمند کریو دارد که بر روی فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز تنظیم شده‌اند. پردازش‌های گرافیکی در این چیپست به وسیله رابط آدرنو ۵۳۰ انجام می‌پذیرد. ۴ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت حافظه تکمیل کننده مشخصات سخت‌افزاری  این اسمارت‌فون است.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(12)

اگر چه از نظر آمار برنده این بخش ال‌جی G5 است اما توانمندی اپل در بهره‌گیری از سخت افزار به بهترین شکل موجب شده آی‌فون ۶S Plus به یکی از قوی‌ترین اسمارت‌فون‌های حال حاضر مبدل گردد. در سمت دیگر G5 با بهره‌گیری از آخرین ساخته کوالکام برخلاف سال گذشته پرچم‌دارش را به یکی از برترین‌های اندروید تبدیل کرده است. حضور رم ۴ گیگابایتی عملکردی بدون نقص را در اجرای اپلیکیشن‌ها و انجام وظایف چندگانه به ارمغان آورده است. بدون شک هر دو اسمارت‌فون از برترین گزینه‌های حال حاضر برای کاربران عادی و حتی حرفه‌ای هستند، هرچند هماهنگی بی نظیر iOS با سخت افزار موجب برتری آی‌فون ۶S Plus در بنچمارک‌ها شده است.

کارکردن با هر دو دستگاه لذت بخش است و هنگام جابه‌جایی بین منوها و انجام کارهای ساده هیچ‌گونه لگ و یا کندی دیده نمی‌شود، این دو اسمارت‌فون گزینه‌های خوبی برای دوستداران بازی هستند و با بهره‌مندی از سخت‌افزار قدرتمند به خوبی از پس اجرای هر بازی بر می‌آیند. اما اگر بخواهیم کمی سخت‌گیرانه عمل کنیم و از منظر اعداد به دست آمده طبق بنچمارک‌ها مقایسه‌ای میان این دو بازیکن داشته باشیم، می‌توانیم نام آی‌فون ۶S Plus را به عنوان برنده معرفی کنیم. در ویدیو زیر می‌توانید زمان بوت شدن این دو مدل را ببینید:


 

دقیقه ۵۰ تا ۶۰: دوربین

سال ۲۰۱۶ را می‌توان سال دوربین‌ها دانست، پیشرفت بی‌نظیر پرچم‌داران همه کمپانی‌ها در این بخش موجب شده انتظارات از دوربین یک اسمارت‌فون افزایش چشم‌گیری داشته باشد. هر دو بازیکن این میدان ساخته شده‌اند تا دوربینی با کیفیت داشت باشند. ابتدا بد نیست نگاهی به اعداد و ارقام بیندازیم.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(11)

ال‌جی G5 از فناوری به‌روز و متفاوت لنز دوگانه بهره گرفته است، دو لنز مورد استفاده در دوربین وضوحی ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی را دارند. دیافراگم لنز ۱۶ مگاپیکسلی F/1.8 است و لنز ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 نوید دهنده جذب فوق العاده نور توسط این لنز دوگانه است. از دیگر ویژگی‌های دوربین دوگانه ال‌جی G5 می‌توان به فلاش‌ دوگانه LED، سیستم فوکوس لیزری خودکار، بهره‌گیری از لرزش‌گیر اپتیکال سه محوره و چند ویژگی نرم‌افزاری دیگر اشاره کرد. این دوربین توانایی ضبط تصاویر به صورت ۴K را دارد، هرچند وجود این قابلیت بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد اما بودنش بهتر از نبودنش است. در فیلم‌برداری به صورت ۴K تعداد فریم‌های ثبت شده در یک ثانیه به عدد ۳۰ می‌رسد که مقدار مناسبی است، هم‌چنین این دوربین توانایی فیلم‌برداری ۱۰۸۰p با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه و ۷۲۰p با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه را هم دارد.

در سمت دیگر دورببن ۱۲ مگاپیکسلی آی‌فون ۶S Plus‌ قرار دارد، از جمله مشخصات این لنز می‌توان به تثبیت کننده تصویر اپتیکال و فوکوس خودکار مبتنی بر تشخیص فاز اشاره کرد. این دوربین توانایی ضبط تصاویر به صورت ۴K را داراست و هم‌چنین می‌تواند تصاویر را به صورت اسلوموشن ثبت کند، به وسیله این ویژگی می‌توان ویدیوهایی خارق‌العاده و خاصی را ثبت کنید.

تصاویر ثبت شده توسط هر دو اسمارت‌فون در سطح خوبی هستند، رنگ‌ها به صورتی کاملا طبیعی به ثبت رسیده‌اند هر چند کمی زنده‌تر بودن رنگ‌ها در آی‌فون ۶S Plus تصاویر را جذاب‌تر و دل‌رباتر کرده است. ثبت جزییات توسط دوربین آی‌فون ۶S Plus به بهترین نحو انجام پذیرفته و ریزترین جزییات از دید این سنسور ۱۲ مگاپیکسلی پنهان نمانده است. جذب نور بیشتر توسط لنز دوگانه ال‌جی G5 موجب عملکرد بهتر این سنسور در محیط‌های کم نور شده است.

iPhone-3

G5-4 iPhone-4 G5-1   G5-5 iPhone-1

 

در بخش سلفی ال‌جی G5 با استفاده از سنسور ۸ مگاپیکسلی نشان داده است که اهمیت زیادی برای این بخش قایل است. تصاویر ثبت شده توسط این بخش زاویه دید گسترده‌ای دارند دو جزییات بیش‌تری را شامل می‌شوند، رنگ‌ها هرچند طبیعی هستند اما مقداری رنگ پریدگی هم دارند. این سنسور توانایی ضبط تصاویر با کیفیت فول اچ‌دی را نیز دارد. در مقابل آی‌فون ۶S Plus از سنسور ۵ مگاپیکسلی سود می‌برد که از جمله ویژگی‌های آن می‌توان به فیلم برداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه، فیلم برداری ۷۲۰p با سرعت ۲۴۰ فریم در ثانیه، تشخیص چهره، تصویربرداری HDR و پانوراما اشاره کرد. تصاویر ثبت شده توسط دوربین دوم آی‌فون ۶S Plus رنگ‌هایی زنده و جذاب دارند و جزییات تصاویر نیز در سطح خوبی قرار دارد.

iPhone-2 G5-3


 

دقیقه ۶۰ تا ۷۰: پخش چندرسانه‌ای

با ورود به دقیقه ۶۰ خستگی خاصی بر چهره هر دو بازیکن نشسته است، در این بخش این دو بازیکن را از دیدگاه مولتی‌مدیا به مقایسه می‌گذاریم. شاید استفاده از نمایشگر ۵.۳ اینچی در ال‌جی G5 چندان برای تماشای ویدیو مناسب به نظر نرسد اما کیفیت بسیار بالا و هم‌چنین نمایش بی‌‌نقص رنگ‌ها می‌تواند تجربه‌ای ناب از تماشای ویدیو را برایتان به ارمغان آورد. در سمت مقابل آی‌فون ۶S Plus با داشتن نمایشگری ۵.۵ اینچی لبخندی ملیح را روانه تماشگران ال‌جی G5 می‌کند، در این نمایشگر هرچند خبری از وضوح خارق‌العاده QHD نیست اما کیفیت تصاویر به نمایش درآمده بسیار مطلوب هستند هرچند همان‌طور که پیش‌تر بیان کردم در نگاه از زوایا کمی رنگ پریدگی مشاهده می‌شود.

هر دو اسمارت‌فون از اسپیکری مونو استفاده می‌کنند که لذت بلندگوهای چندگانه را به همراه ندارد. صدای خروجی از هر دو اسمارت‌فون از نظر کیفیت و حجم صدا کاملا مطلوب است اما در مقایسه می‌توان برتری را به آی‌فون ۶S Plus نسبت داد. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که قابلیت ماژولار بودن می‌تواند منجر به بهبود وضعیت ال‌جی G5 در این بخش شود و آن را مجهز به یک اسپیکر حرفه‌ای نماید.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(9)

کیفیت و حجم صدای خروجی توسط هندزفری هر دو اسمارت‌فون کاملا رضایت بخش است و تجربه‌ای بی نهایت لذت بخش را از شنیدن صدا با هندزفری خواهید داشت. البته بلندی صدا در هندزفری آیفون کمی به محصول ال‌جی می‌چربد.

اپلیکیشن پلیر موجود در محصولات ال‌جی را می‌توان یک نمونه کامل دانست، این پلیر به خوبی پاسخ‌گوی تمام نیازهای یک کاربر خواهد بود و دیگر نیازی به استفاده از پلیرهای متفرقه ندارید. در سمت مقابل پلیر موجود در iOS هرچند پاسخ‌گوی نیازهای ابتدایی کاربران است اما برای داشتن بهترین عملکرد بهتر است سراغ یک اپلیکیشن متفرقه بروید.


 

دقیقه ۷۰ تا ۸۰: باتری

با ورود به دقایق انتهایی بازی همه تماشاچیان در انتظار ندای کمبود باتری هستند، شاید بتوان باتری را شیشه جان دیوایس‌های الکترونیکی دانست و متاسفانه این شیشه‌های عمر هنوز رشد مناسبی نداشته‌اند و تقریبا کم‌تر اسمارت‌فونی پیدا می‌شود که شارژدهی قابل قبولی داشته باشد. در یک سمت میدان ال‌جی G5 با بهره‌گیری از یک باتری ۲۸۰۰ میلی‌آمپری توانایی نمایش ممتد ویدیو به مدت ۹ ساعت و ۲۵ دقیقه را دارد و اگر برای وب‌گردی از آن استفاده کنید می‌توانید روی عمر ۷ ساعت و ۱۵ دقیقه‌ای باتری حساب باز کنید. این ارقام برای یک پرچم‌دار فوق‌العاده نیستند اما چندان ناامیدکننده هم به نظر نمی‌رسند. زمان شارژ شدن این باتری ۲۸۰۰ میلی‌آمپری ۸۰ دقیقه است که کمی زیاد به نظر می‌رسد. اما این باتری قابل تعویض است و به راحتی می‌تواند جای خودش را به یک باتری تازه نفس بدهد و جانی تازه را در کالبد G5 بدمد.

lg-g5

سمت دیگر میدان فبلت ساخته اپل با بهره‌گیری از یک باتری ۲۷۵۰ میلی‌آمپری آمده است تا ثابت کند بهتر بودن به حجیم‌تر بودن باتری ارتباطی ندارد، این باتری در پخش ممتد ویدیو می‌تواند ۱۲ ساعت و ۴۸ دقیقه دوام آورد و برای وب‌گردی عمری ۱۱ ساعت و ۵ دقیقه‌ای را به پای شما می‌ریزد. شارژ شدن این باتری نه چندان بزرگ به ۷۰ دقیقه زمان احتیاج دارد. این برتری در باتری با ایجاد فشار زیاد بر روی دروازه ال‌جی یک گل طلایی را برای اپل به ثبت می‌رساند.

۶SPLUS


 

دقیقه ۸۰ تا ۹۰: سایر امکانات

به واپسین دقایق بازی رسیده‌ایم، بازیکن ال‌جی هر چند توان زیادی در باتری‌اش ندارد اما مصرانه به سمت دروازه اپل حمله‌ می‌کند. برای این قسمت از بازی ویژگی‌های ارثی این دو اسمارت‌فون را به مقایسه می‌گذاریم. آی‌فون ۶S Plus با داشتن لمس سه بعدی خودی نشان می‌دهد و با فریادی پیروزمندانه به داشتن چنین ویژگی ذاتی می‌بالد.

LG-G5-VS-iPhone-6s-(10)

از دیگر ویژگی‌های این آی‌فون می‌توان از وجود NFC نام برد. در سمت دیگر ال‌جی G5 سر خود را به پشت چرخانده و با چشمکی زیبا وجود دو چشم شهلا در بخش دوربین را به رخ آی‌فون می‌کشد، این اسمارت‌فون هم‌چنین به پورت USB نوع C و اینفرارد مجهز شده است. درست هنگامی‌که همگان فکر می‌کنند تمام ویژگی‌های خاص G5 را دیده‌اند این اسمارت‌فون یک ویژگی خاص را رو می‌کند، ماژولار بودن! این بخش به کاربران ال‌جی کمک می‌کند بتوانند از ابزارهایی جهت بهبود کارکرد G5 استفاده کنند.

هر دو اسمارت‌فون به اسکنر اثر انگشت مجهز شده‌اند، عملکرد این سنسور در هر دو رقیب کاملا رضایت‌بخش است و سرعت و دقت در سطح بسیار بالایی قرار دارد.


وقت اضافه: قیمت

در اینجا هرچند گام‌های G5 بسیار سنگین شده و مدام ندای کمبود شارژ باتری در استادیوم می‌پیچد اما این اسمارت‌فون سخت کوش با توجه به اینکه هنوز یک برگ برنده دارد مسابقه را ادامه می‌دهد. مطمئنا داشتن قیمت مناسب برای هر دیوایس یک امتیاز محسوب می‌شود اما تعریف کمپانی‌های سازنده از قیمت مناسب با یکدیگر تفاوت بسیاری دارد. ال‌جی G5 را می‌توانید با حداقل قیمت ۱۵۷۰ هزار تومان برای نسخه ۳۲ گیگابایتی تهیه کنید، دیگر بازیکن میدان یعنی آی‌فون ۶S Plus با حداقل قیمت ۲۳۵۰ هزار تومان برای نسخه ۱۶ گیگابایتی در دسترس است.

موقعیت‌های خطرناکی که آیفون ۶S Plus بر روی دروازه ال‌جی G5 ایجاد کرد:

  • ضخامت کم‌تر
  • نمایش طبیعی رنگ‌ها در نگاه از روبه‌رو
  • رابط کاربری مجلسی‌تر!
  • پشتیبانی نرم‌افزاری بهتر
  • سخت افزار قدرتمند
  • خروجی صدای با کیفیت و حجم بیشتر
  • دوربین اصلی و سلفی باکیفیت
  • باتری قدرتمند
  • بهره‌گیری از لمس سه‌بعدی

موقعیت‌های خطرناکی که ال‌جی G5 بر روی دروازه آیفون ۶S Plus ایجاد کرد:

  • وزن کم‌تر
  • عملکرد بهتر نمایشگر در نمایش رنگ‌ها
  • چگالی بیش‌تر صفحه نمایش
  • ماژولار بودن
  • باتری قابل تعویض
  • عملکرد بهتر دوربین در جذب نور
  • مجهز بودن به اینفرارد
  • پشتیبانی از کارت حافظه
  • قیمت مناسب‌تر

[totalpoll id=”131025″]

86 در مورد “مقایسه ال‌جی G5 با آی‌فون ۶S Plus: نبرد بزرگان!”

  1. من هیچ کدوم از این دو دستگاه رو ندارم و استفاده هم نمی کنم طرف دار هیچ کدوم هم نیستم اما خداییش و ادم بگه از رو عکسهایی که شما گرفتید کاملا مشخصه که شما به ای فون تعصب دارید و موقع ثبت عکس گوشی ایفون رو در هر دو عکس نسبت به ال جی تو فاصله کمتری گرفتید والجی رو در فاصله دور تر حتی یه فاصله ۳۰ سانتی متری هم تو جزعیات عکس تاثیر داره برای مقایسه باید کاملا جانب انصاف رعایت بشه

    1. امید بکتاش

      سلام دوست عزیز اگر دقت کنید داشتن دو دوربین در ال‌جی G5 موجب گسترش زاویه دید شده است و عکس‌ها کمی گسترده‌تر دیده می‌شود مطمئنا تغییری در فاصله تصاویر صورت نگرفته است. با تشکر

  2. یکی از خصوصیت محصولات اپل اینه که با کمترین سخت افزار بیشترین بازدهی رو با سیستم عامل خوب و بهینه شده اپل داره و هر ساله میبینیم که با وجود اینکه گوشی های دیگه اندرویدی تازه معرفی میشن و توی جام ها و مقایسه ها شرکت میکنن اما محصولات اپل با گذشت ۱ سال از عمرشون اما بازهم با اختلاف زیادی پیروز هستن و ال جی جی ۵ بنظرم موفقیت های سری جی رو نمیتونه تکرار کنه

  3. خیلی مسخره هست گلابی رو (جی ۵ ) رو تا دیروز از تو تعمیرگاه ها باید جمش می کردن حالا امده جلو ایفون رای میاره مشکوکه این بازی .

  4. من شخصا به این نتیجه مشکوکم که شاید … حالا بماند خیلی مسائل تو این روزه ها اطراف ایفون یه گوشی از کشور دوست … هست
    از ریجستری تا گرفتن نمایندگی و .. ایفونی های عزیز بدونید که نمی خواهند ایفون بالا بیاد، باورکنید موضوع اصلا شخصی نیست روی ایفون حساس شده اند این روز ها . غول همیشه برای همیشه غول خواهد بود
    ادمین بچاپ که قیصر کجائی داداشتو کشتند

  5. دوستان در نظر داشته باشید که اگه ایفون ۶s پلاس این بازیو ببازه احتمال خیلی زیاد تو گروه دوم میشه و تو مرحله بعد میخوره به گلکسی s7 edge!!!!!

  6. با سلام خواستم بگم که اگه آیفون ببازه منم با نتیجه موافق نیستم و خواستار تجدید نظرم، آخه مگه میشه ال جی اپلو ببره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

  7. با تشکر از سایت itresan و نویسندگان عزیز ریویو مطلب فوق و زحمات بسیار زیاد انجام شده برای برگزاری این جام . اما من کاملا با این نتیجه حاصل شده از رای گیری مخالفم ال‌جی G5 نمیتونه این تعداد رای رو اورده باشه معلومه دوستداران الجی با هر طرفندی خواستند این نتیجه مسابقه بنفع ال‌جی G5 برگرده حتی از کامنت های گذاشته شده توسط دوستان میشه متوجه شد که آیفون ۶s Plus خواهان بیشتری داره و برنده ایفون ۶s Plus هست . اگر این مسابقه بنفع ال‌جی G5 تمام بشه من خواهان بازنگری مجدد بر روی این رای گیری هستم و باید نتیجه نهائی رو هیئت ژوری ( کارشناسان مجرب سایت itresan ) مشخص کنند .

  8. ناموسا با قیمت جهانی میگفتید دیگه ?
    اینجوری آیفون خیلی گرون تر بنظر میاد
    در ضمن اگه ی ویدیو از بالا اومدن بازیا میزاشتید سرعت آیفون دو برابر ال جیه

    1. مجتبی مسکینی

      ما در ایران هستیم و قیمت برای یوزر ایرانی ملاک هست!
      هر مقایسه هم فقط یه ویدیو داره که اینجا تست بوت این دو مدل رو گذاشتیم
      شاد باشید

  9. به نظر من برنده این دور پرچمدار ایفون هستش هرچند که پرچمدار الجی هم گوشی واقعا خوبی هستش .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH