بر اساس آمار موسسه تحقیقاتی Sensor Tower، پوکمون گو توانسته در ماه اول ورود خود، ۲۰۰ میلیون دلار درآمد داشته باشد. اگر بخواهیم مقایسهای داشته باشیم، این میزان بیش از دو برابر درآمد کلش رویال و هفت برابر درآمد کندی کراش یک ماه پس از عرضه آنهاست.
این درآمد از پرداختهای درونبرنامهای حاصل میشود. یکی از آیتمهایی که بازیگران میتوانند بخرند، Poke Ballها هستند که میتوان با پرتاب آنها پوکمونها را گرفت. البته آیتمهای دیگری نیز مانند Lures و Incense نیز وجود دارند.
هر چه کشورهایی که پوکمون در آنها عرضه میشود، بیشتر میشوند، درآمد نیز افزایش پیدا میکند، اما عرضه بازی در ژاپن، درآمد آن را به سرعت افزایش داد. اخیرا نیز پوکمون گو در ۱۵ کشور آسیایی عرضه شده است. البته کشورهایی همچون هند، کره جنوبی، برزیل و چین هنوز این بازی را ندارند و این نشان میدهد که تا مدتها پوکمون گو درآمد خوبی خواهد داشت.
میزان استفاده از این اپلیکیشن نیز همچنان بالا بوده و برخی انتقادها از آن تاثیری در زمان بازی افراد نداشته است. آپدیت ۳۰ جولای بازخوردهای بسیار منفی داشت. در اپ استور در ایالات متحده، ۵۱ درصد تنها یک ستاره به این بازی دادهاند. در ژاپن نیز که وطن این بازی محسوب میشود، ۸۲ درصد احساس منفی نسبت به آپدیت داشته و ۷۵ درصد امتیازها تک ستاره بوده است. اما برخلاف این بازخوردهای منفی، کاربران کماکن به بازی ادامه میدهند. در حقیقت، میزان استفاده از بازی باکمی افزایش به ۲۶ دقیقه در روز رسید. به عنوان مثال، میزان استفاده افراد از این بازی حتی از اپلیکیشن فیسبوک نیز بیشتر است.
البته این میزان بازی یک نکته منفی دارد و آن مصرف بالای باتری است. برای آیفون، ۳۰ دقیقه بازی ۲۰ درصد از باتری شما را مصرف میکند. اما کاربران راهی برای این مشکل یافته و آن استفاده از پکهای باتری و پاوربانکهاست. به همین دلیل، میزان فروش پاور بانکها در ایالات متحده، بیش از دوبرابر شده است. پیش از عرضه پوکمون گو، فروش پاوربانکها تنها ۳۵ درصد افزایش داشت.
ضرر دیگر این بازی مصرف بالای داده آن است. ۳۰ دقیقه بازی تقریبا ۵ مگابایت از داده شما را مصرف میکند. بنظر میرسد که بازی پوکمون گو، چندان برای کاربرانش ارزان تمام نمیشود. حتی اپل نیز از این وضعیت سود میبرد. درآمد اپل از این بازی به روزانه ۱.۵ میلیون دلار میرسد.