گلکسی تب A

سامسونگ از تبلت گلکسی تب A مجهز به بیکسبی هوم رونمایی کرد

کمپانی سامسونگ عرضه تبلتی جدید تحت عنوان گلکسی تب A را آغاز کرد. دستگاهی که از پردازنده مجهز به سرعت کلاک ۱.۴ گیگاهرتزی و نمایشگر ۸ اینچی با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل بهره می‌برد و ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی را در دل خود جای داده است.

دوربین اصلی این محصول به سنسور ۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی به سنسور ۵ مگاپیگسلی مجهز شده است. ضخامت بدنه این تبلت برابر با ۸.۹ میلی‌متر و ظرفیت باتری آن نیز برابر با ۵۰۰۰ میلی‌آمپر عنوان شده است.

درخصوص ویژگی‌های نرم افزاری باید گفت که گلکسی تب A جدید از بیکسبی هوم– رابط متنی مبتنی بر کارت این دستیار مجازی- و همچنین بیکسبی ریمایندر بهره می‌برد.

از دیگر ویژگی‌های نرم افزاری این تبلت می‌توان به Home Mode اشاره کرد که برای نمایش اطلاعات مفیدی همچون تقویم، آب‌وهوا و زمان در حین شارژ شدن دستگاه، مورد استفاده قرار می‌گیرد. عرضه گلکسی تب A جدید در کشور کره جنوبی آغاز شده و در دو مدل LTE و Wi-Fi به‌فروش می‌رسد. قیمت این دو مدل به‌ترتیب برابر با ۲۴۰ دلار و ۲۸۰ دلار تعیین شده است.

۳ در مورد “سامسونگ از تبلت گلکسی تب A مجهز به بیکسبی هوم رونمایی کرد”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید