گیمینگ

بهترین گوشی‌های گیمینگ بازار برای علاقه‌مندان بازی

گوشی‌ها به وسایل مهمی تبدیل شده‌اند که ادامه‌ی زندگی مدرن بدون آن‌ها تقریبا غیرممکن است! هر کسی به دنبال اسمارت فون خاصی است که بتواند نیازهای او را برطرف سازد. یکی از همین نیازها، اجرا کردن بازی‌هاست. در ادامه با ما همراه باشید تا برترین گوشی‌های مخصوص گیمینگ آشنا شوید.


اپل آی‌فون 10

دیگر فردی نیست که آخرین محصول کمپانی اپل را با نام 10 (X) نشناسد. این موبایل در سپتامبر سال پیش معرفی شد و به گستره‌ای از تکنولوژی‌ها مجهز است. عموما خوره‌های بازی به قسمت سخت‌افزاری توجه ویژه‌ای دارند که در محصول اپل به شدت جدی گرفته شده است.

نسل یازدهم چیپست‌های شرکت آمریکایی مثل نسل قبل دارای یک پسوندی با عنوان Bionic است. این نام همین‌طوری انتخاب نشده و نشان از درخشش یادگیری ماشینی و در کل علم هوش مصنوعی در آی‌فون 10 دارد. این مجموعه سخت‌افزاری از 6 هسته بهره می‌برد که برخی برای انجام کارهای سنگین و بعضی مخصوص اعمال سبک فعال می‌شوند. در نتیجه A11 Bionic می‌تواند تمام اپ‌ها و بازی‌های امسال و حتی چند سال آینده اپ‌استور را به‌صورت روان اجرا نماید. جستجو در بین گزینه‌های مختلف با تمام سرعت انجام می‌شود و شاید تا مدت‌ها هیچ لگی یا فریز را نبینید. اپل 3 هسته را در بخش واحد پردازش‌ گرافیکی برای درک و ثبت تمام فریم‌ها و حرکات شخصیت‌ها و محیط بازی قرار داده است. پس هیچ چیز را از دست نخواهید داد و بازی مورد نظر با تمام جزئیات نشان داده می‌شود.

حافظه برای گیمرها بسیار مهم است و شاهرگ حیاتی برای اجرای بازی‌هاست. اگر مقدار آن اندک باشد، نمی‌توان تعداد زیادی بازی نصب کرد و کاربر مدام تجربه‌های جدیدی به‌دست آورد. خوش‌بختانه اپل به این موضوع کاملا واقف است و آیفون 10 را در نسخه‌های متفاوتی چون 64 گیگابایتی، 128 گیگابایتی و همین‌طور 256 گیگابایتی تولید می‌کند.

اگر مبلغ برای‌تان مهم نیست، حتما گران‌ترین و برترین ورژن را بخرید. از آن‌جا که در صورت خرید نسخه 64 گیگابایتی، نیاز به کارت حافظه پیدا می‌کنید که امکان نصب آن‌ در محصولات اپل وجود ندارد. مقدار رم هم بسیار مهم است. این متغیر تعیین می‌کند که می‌توانید چند اپ یا بازی را همزمان و بدون از دست دادن یکی از آن‌ها اجرا نمایید. آیفون 10 از یک رم 3 گیگابایتی با بالاترین استانداردها بهره می‌برد که خیال شما را از بابت مالتی‌تسکینگ راحت می‌کند.

نرم‌افزار هم به نوبه‌ی خود مهم است. به‌طور پیشفرض، iOS نگارش یازدهم بر روی گوشی مزبور نصب شده است و نسبت به نسل‌های قبلی امن‌تر و سریع‌تر گشته. حتما می‌دانید که آیفون‌های اپل آپدیت‌های متعددی دریافت می‌کنند که نقشی اساسی در به‌روز بودن موبایل دارد. کاربران بیش‌ترین تعامل را با صفحه‌نمایش اسمارت فون دارند و گیمرها نیز از این قانون مستثنی نیستند.

آیفون 10 به نمایشگری بزرگ و با تکنولوژی امولد مجهز است که کنتراست فوق‌العاده‌ای دارد. در فضای بیرون هم کار کردن با چنین پنلی آسان است و محتوا به وضوح دیده خواهد شد. به لطف کنتراست و عمق رنگ مشکلی بسیار رنگ‌ها جذاب‌تر نمونه‌های ال‌سی‌دی هستند و چشم‌ها را خیره می‌سازند. گذشته از این‌ها، دیسپلی استانداردهایی چون HDR10 و دالبی ویژن کسب نموده که تجربه بازی‌ها را در آی‌فون 10 کم‌نظیر می‌کند. صداگذاری گیم‌ها نیز به لطف بلندگوهای استریو هندست هیجان‌انگیز خواهد شد و طبیعتا بیش‌تر از بازی‌ها لذت می‌برید.

قیمت: 8 میلیون و 500 هزار تومان


سامسونگ گلکسی S9 پلاس

به همان اندازه که آی‌فون 10 مشهور است، گلکسی S9 پلاس هم از مقبولیت و محبویتی برخوردار است. محصول پرمیوم سامسونگ با دو پردازنده متفاوت عرضه می‌شود که چیپست ساخت خود شرکت در بازار ایران یافت می‌شود. البته باید بگوییم که شاید در سال‌های قبل پردازش‌گرهای کره‌ای ضعیف‌تر از نمونه‌های آمریکایی بودند، اما امسال وضعیت فرق کرده و اگزینوس سامسونگ پابه‌پای (یا حتا جلوتر از) اسنپدراگون کوآلکام قدم برمی‌دارد. مدل 9810 از 8 هسته قدرت‌مند استفاده می‌کند که بخشی از آن‌ها برای کارها سنگین و دسته‌ای هم مخصوص انجام اعمال سبک هستند.

جدای از مشخصات معمول، مجموعه سخت‌افزار کره‌ای به قسمتی با عنوان موتور هوش مصنوعی مجهز است که کارهای مربوط به تکنولوژی یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق را تسریع می‌بخشد و برای قابلیت‌هایی ازجمله دستیار صوتی کاربرد دارد. اما این قسمت دقیقا به چه درد گیمرها می‌خورد؟ با علم یادگیری ماشینی، موبایل رفتار و علایق شما را زیر نظر می‌گیرد و بعد از مدتی می‌تواند تغییراتی را براساس همین اطلاعات اعمال سازد. برای مثال، اپ‌ها، گیم‌ها و قابلیت‌هایی که از آن استفاده نمی‌کنید، به‌ مرور دسترسی آن‌ها به منابع سیستم قطع می‌شود تا این‌که کلا غیرفعال گردند. در این صورت فشار کم‌تری روی اسمارت فون می‌آید و بازی‌ها بهتر را اجرا می‌کند.

حافظه‌ها هم مانند محصول اپل در مقادیر مختلف موجود هستند و با توجه به بودجه و نیاز خود می‌توانید یکی از مدل‌های 64، 128 یا 256 گیگابایت را انتخاب کنید. در همه‌ این نسخه‌ها رمی 6 گیگابایتی شما را همراهی می‌کند تا در مالتی‌تسکینگ مشکلی نداشته باشید. برخلاف آی‌فون 10، این امکان را دارید تا از کارت حافظه استفاده کنید و فضای ذخیره فایل‌ها را تا 512 گیگابایت افزایش دهید، در نتیجه اگر ورژن پایه را هم بخرید، در صورت نیاز به حافظه بیش‌تر دستان‌تان بسته نیست و آزادی بیش‌تری دارید.

همان‌طور که می‌دانید سامسونگ غول دنیای نمایشگرهاست که هر سال سفارش‌های زیادی می‌گیرد و برترین کمپانی‌ها سراغش می‌روند. پس بعید نیست که صفحه‌نمایش گلکسی S9 پلاس یکی از بهترین‌های بازار باشد. سوپر امولدی با رزولوشن کوآد اچ‌دی (2K) در قاب جلو دیده می‌شود که مجهز به استاندارد HDR10 نیز است. تمام این ویژگی‌ها کیفیت خارق‌العاده پنل گوشی را در پی دارند و تجربه بازی‌ها تکرارناشدنی خواهد بود. رنگ‌های جذابی شخصیت‌ها و محیط گیم‌ها را زنده‌تر می‌کنند و حس مطلوبی به کاربر منتقل می‌شود. اسپیکرها از نوع استریو هستند که باس و عمق زیادی دارند و اعوجاج در آن‌ها کم‌تر شنیده می‌شود. در نتیجه گیم‌ها با کیفیت بالایی اجرا می‌گردند و موزیک متن آن‌ها هیجان‌آورتر از همیشه خواهد بود!

قیمت:‌ 7 میلیون تومان


هواوی میت 10 پرو

پردازنده‌ اختصاصی هواوی مغز متفکر میت 10 پرو تشکیل داده و در کنار انجام کارهای عادی، قابلیت‌های دیگری هم دارد. این چیپست در زمان معرفی غوغای بسیاری به پا کرده بود و چشم همه به قسمت تثبیت‌‌کننده‌‌ هوش مصنوعی در این مجموعه سخت‌افزاری بود. با کمک فن‌آوری مذکور اعمال مربوط به علم هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق سریع‌تر انجام می‌شوند و کارایی بهتری پیدا می‌کنند. به‌عنوان مثال میت 10 پرو در مدت زمان کم‌تری رفتار شما را درک و ثبت می‌کند و سپس تنظیمات مربوط را اعمال می‌سازد. در قسمت دوربین هم این قابلیت به کار می‌رود که در این مقال نمی‌گنجد!

گذشته از هوش مصنوعی، کایرین 970 عملکردی مثل رقیبان دارد و در زمیه‌ی قدرت تقریبا هم‌سطح با برترین‌های بازار است. در نتیجه بازی‌های پلی‌استور با نهایت سرعت و جزئیات اجرا می‌شوند و به هیچ‌عنوان با لگ یا فریزی مواجه نخواهید شد. میت 10 پرو در دو نسخه موجود است. یکی با حافظه داخلی 64 گیگابایت به همراه 4 گیگابایت حافظه اجرایی و دیگری مجهز به 128 گیگابایت فضای اینترنال و 6 گیگابایت رم است. ضمنا امکان استفاده از میکرو SD وجود ندارد و اگر می‌خواهید تمام بازی‌های باکیفیت را بدون مشکل کمبود حافظه  دانلود و نصب کنید، باید نسخه گران‌تر را خریداری نمایید. در این صورت، رم بیش‌تری عایدتان می‌شود. رم بیش‌تر هم به معنای اجرا کردن روان و بدون لگ چند بازی و اپلیکیشن است.

صفحه‌نمایش مانند گلکسی S9 پلاس و آی‌فون 10 از خانواده گران‌قیمت اولدهاست. این پنل‌ها روشنایی بسیار زیادی دارند که کار با آن‌ها را در زیر نور خورشید آسان می‌سازد و همچنین رنگ‌ها زیباتر و زنده‌تر هستند. تبعا تجربه بازی‌ها با لذت بیش‌تری همراه خواهد بود. مخصوصا اگر در صفحه‌ای غول‌پیکر مانند میت 10 پرو باشد. پیکسل‌ها اصلا به چشم نمی‌خورند و به همین سبب گوشه‌های تیز مشاهده نمی‌شوند و تصویر با جزئیات فراوانی همراه است. بلندگوهای استریو موسیقی متن بازی‌ها را با تمام جذابیت پلی می‌کنند و دارای بلندی، باس و عمق زیادی هستند. بی‌تردید میت 10 پرو رقیبان خود را در بخش عمر باتری شکست می‌دهد. هواوی در پرچم‌دار سری میت یک باتری 4000 میلی آمپری استفاده کرده که حتی با استفاده‌های سنگین، مدت زمان نسبتا بیش‌تری دوام می‌آورد.

قیمت: 3 میلیون و 500 هزار تومان

1 در مورد “بهترین گوشی‌های گیمینگ بازار برای علاقه‌مندان بازی”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH