بررسی جدیدترین پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی S10 پلاس را بایستی با یک آه شروع کنم، آن هم آهی از سر رسیدن، نکشیده و کشیده! در واقع آه من بیشتر بهخاطر شرایط فعلی بازار کشور است که باعث شده بسیاری از کاربران از داشتن گوشیهای مطرح بازمانده و دیگر مثل سابق آن شور و شوقی که در مارکت وجود داشت، دیده نمیشود!
اما وظیفه ما به عنوان یک رسانه همچنان پابرجاست و بایستی محصولی که شاید اگر یک سال پیش میتوانستید آن را با حول و حوش قیمت 4 تا 5 میلیون تومان بخرید، همچنان برایتان بررسی کنیم، حتی با علم به این موضوع که شاید قیمتش این بار به بیش از 15 میلیون تومان هم برسد و با این بهای گزاف، مشکلات زیادی هم در واردات در پیش رویش قرار دارد.
حالا که از آه کشیدن کمی فارغ شدیم، به سراغ بحث اصلی خودمان که بررسی جدیدترین و به نوعی بهترین محصول تولیدی کمپانی سامسونگ تا به امروز است برویم، یک گوشی همه چیز تمام که در دهمین نسل خودش به حدی از بلوغ رسیده که بتوان آن را کاملترین اسمارتفون بازار نیز دانست.
طراحی گلکسی +S10: ده گام به جلو یک گام به عقب!
به خاطر دارم زمانی که اولین گوشی خودم را در دست گرفتم، یک محصول با مانیتور تک رنگ و ظاهری زمخت و نسبتا بدقواره بود که شاید آن را با بیسیم پلیس هم میتوانستید اشتباه بگیرید! اما من به آن گوشی عشق میورزیدم و اگر آن را در کنار تلفن همراه سایر دوستانم میگذاشتم، از چند فرسخی، هر کدام میتوانستیم گوشی خودمان را تشخیص دهیم.
اما امروز چی؟ واقعیت این است که اگر چند اسمارتفون جدید را کنار یکدیگر بگذارید، وجه تمایز چندانی بین آنها دیده نمیشود. در روزگاری که سازندگان تنها به کمتر کردن حاشیه نمایشگر و افزایش تعداد لنزها فکر میکنند، فرصتی برای تولید یک طرح خلاقانه باقی نمیماند و این همان نکتهای است که تقریبا تمام کمپانیها بدان دچار شدهاند و مختص به یک یا دو سازنده نیست.
پس با این حساب، بایستی بدانیم که گلکسی S10 پلاس قصه ما هم از نظر ظاهر، حداقل در نگاه نخست شباهت بسیار زیادی به سایر رقبا و حتی اسلاف خویش دارد، اما اگر نمایشگر زیبایش روشن شود، میتوان خطوط تجربه را بر رویش مشاهده کرد که به زیبایی آن را مزین کرده و شاید تنها حفره نسبتا بزرگ در بالا و سمت راست گوشی، شما را به یاد چروک نقش بسته بر چهره یک پیر باتجربه بیندازد!
نکته جالبی که در ارتباط با +S10 وجود دارد، خوش دستتر شدن آن علیرغم بزرگتر شدن نمایشگر و حتی افزایش حجم باتریاش است. وقتی هم بدانیم که وزن دستگاه کاهش یافته، بایستی یک احسنت بر سازنده گفت که این چنین موفق شده تا یک روند رو به جلو را در مقایسه با نسل قبلی بهدست بیاورد.
گلکسی S10 پلاس با باتری 4100 میلیآمپری و نمایشگر 6.4 اینچی خودش، 175 گرم وزن دارد و S9 پلاس با باتری 3500 میلیآمپری و نمایشگر 6.2 اینچی، 189 گرم وزن داشت. سایز گوشی جدید هم چه در ارتفاع، چه در عرض و چه ضخامت کمتر شده تا در همان لحظه نخست بهدست گرفتن گوشی، لبخند رضایت بر روی لبانتان نقش بسته و بر این شاهکار سازنده درود بفرستید.
در اطراف دستگاه، استیل براق و خوش ساختی دیده میشود که در سمت راست کلید پاور قرار گرفته و در بخش چپ، شاهد حضور کلید اختصاصی بیکسبی به همراه دکمه یکپارچه صدا هستیم. بهشخصه این چیدمان را دوست ندارم چرا که بسیار برایم پیش آمده کلید بیکسبی را ناخودآگاه فشار دهم و از طرفی دستم به کلید پاور نرسد. کاش حداقل جای این دو تا را سامسونگ با یکدیگر عوض میکرد و اصلا چه بهتر که کلا بیسکبی را حذف مینمود! در پایین هم محل شارژ، اسپیکر و جک استاندارد 3.5 میلیمتری دیده میشود و این آخری بهخوبی نشان میدهد که بر خلاف بسیاری از موارد، کمپانیها از اپل نه تنها پیروی نکردهاند (در حذف این جک) بلکه آنرا تبدیل به محلی جهت یادآوری این اشتباه تاریخی کوپرتینوییها نمودهاند.
اگر S10 پلاس را به پشت برگردانید، 3 لنز در کنار فلش و سنسورهای مرتبط حسابی خودنمایی میکنند و از آنجایی که کمی هم از بدنه به بیرون زدهاند، ارتباط انگشت شما با آنها شکل صمیمیتری بهخود میگیرد. لوگوی سامسونگ هم به شکل تقریبا نامحسوسی در زیر آنها درج شده و حالا شاید چون ما رنگ سفید (و البته خاصش) را داشتیم، این نامحسوس بودن بیشتر خودش را نشان بدهد. اما چرا به رنگ سفید گوشی گفتم خاص؟ چون اگر آن را در نور نگاه کنید، رگههای از سبز و آبی نیز پشت دستگاه نمایان شده و باعث میشود نتوان رنگ واحدی را برای نامگذاریاش انتخاب کرد، اما بایستی تصدیق کرد که بسیار زیباست!
بایستی S10 پلاس را نخستین گوشی سامسونگ در بین محصولات بالا رده و پرچمدار دانست که پس از سالها هیچ نشانی از سنسور اثر انگشت چه در پشت و چه در جلوی دستگاه دیده نمیشود و سازنده بالاخره آن را به درون نمایشگر برده تا علاوه بر نشان دادن رشد تکنولوژی، فضای اضافه جهت بزرگتر کردن نمایشگر و افزودن لنزهای دوربین در پشت را بهدست بیاورد!
گلکسی S10 پلاس یک محصول خوش دست، خوش استایل، خوش پوش و خلاصه همهجوره خوش است اما یک نکته منفی هم دارد و آن محل دوربینهای سلفیاش بوده که بهشخصه دوست ندارم! در روزگاری که بسیاری به آیفون جهت استفاده از ناچ گیر دادند و سایر کمپانیها تلاش کردند تا آن را تبدیل به حفره کوچکتری کنند، سامسونگ این حفره دوست نداشتنی را به سمت راست نمایشگر سوق داد و سعی کرد آن را کوچکتر نماید. این امر در محصولاتی چون گلکسی S10 و S10e بهخوبی اجرا گردید اما در نسخه پلاس چون سلفی دوگانه بود، پس این حفره تاریک تبدیل به چاهی سیاه شد تا گاه و بیگاه نگاهتان را به سمت خودش کشانده و یادآوری کند که در نسلهای بعدی، هنر (همان ترفند) سازنده به سمت پر کردن این چاه پیش خواهد رفت.
نمایشگر گلکسی +S10: چون ستاره بدرخش!
بهخاطر دارم در نخستین نسلهایی که سامسونگ رو به استفاده از پنلهای AMOLED در پرچمدارنش آورده بود، یکی از معایب آن را نور پایینتر در مقایسه با السیدیها و در نتیجه خوانایی پایینترش در زیر نور آفتاب میدانستند. اما هرچه گذشت و زمان به پیش رفت، نور نمایشگرهای مجهز به این فناوری افزایش یافت تا جاییکه این پاشنه آشیل تبدیل به نقطه عطف آنها شده و حال در گلکسی S10 پلاس این نقطه به مرحلهای رسیده که بایستی آن را بر قله فرمانروایی دانست. دستیابی به روشنایی بالاتر از 1000 نیت (طبق ادعای سازنده) و استفاده از فناوری +HDR10 که دامنه وسیعتری از طیف رنگها را پوشش میدهد، این گوشی را بهطور قطع برترین اسمارتفون در نمایش تصاویر میکند.
البته نسبت نمایشگر به بدنه با آنکه در مقایسه با اسلاف قبلی بهتر شده اما هنوز به بالای 90 درصد هم نرسیده و بر روی عدد 87.5 درصد میایستد. بخشی از این اختلاف بهخاطر همان روزنه دوست نداشتنی و بخش دیگر به علت وجود همچنان مقدار کمی حاشیه در بالا و بهخصوص پایین دستگاه است که البته میتوان حدس زد به زودی مقدار آنها کمتر هم خواهد شد. سامسونگ به این مدل از طراحی نمایشگر infinity O میگوید که البته بایستی در اینجا دبل O صدایش کنیم!
این نمایشگر دارای وضوح تصویر 1440 در 3040 پیکسل بوده که سبب میشود تا چگالی 526 پیکسل در هر اینچ در نسبت ابعاد 19 به 9 آن بهدست بیاید. البته این رزولوشن بهصورت پیش فرض بر روی 2280 در 1080 پیکسل (فول اچدی پلاس) قرار دارد زیرا چشمان شما در حالت عادی تفاوت چندانی را تشخیص نمیدهد، درصورتیکه باتری گوشی بهخوبی این تفاوت را حس میکند و همین امر موجب مصرف کمتر و فاصله بیشتر با پریز برق خواهد شد.
سنسور اثر انگشت گلکسی +S10: طعمی تازه از فناوری!
پیش از این مدلهای نسبتا زیادی با حضور سنسور اثر انگشت در زیر نمایشگر عرضه شده بودند و میتوان بهخوبی حدس زد که این امر تبدیل به یک ترند جهانی در بین همه مدلها گردیده و کم کم به محصولات میان رده هم سرایت کند، اما تجربیات متفاوتی از این نوع فناوری وجود دارد و از آنجاییکه بحث امنیت در ورود مطرح است، پس میتوان به خوبی فهمید که هرچقدر دقت این بخش بالاتر رود، ساخت کلید ورود به آن برای سارقان سختتر و حتی غیر ممکن خواهد شد.
گلکسی S10 پلاس نخستین اسمارت فون دنیاست که با فناوری اولتراسونیک در سنسور اثر انگشت عرضه شده است. برخلاف محصولات اپل که مجبور هستید هرطور شده چهره زیبای خودتان را به آن نشان دهید، در اینجا شما با فشردن انگشتتان بر روی نمایشگر، بهراحتی آب خوردن وارد شده و هیچ نیازی هم نیست که چیزی را به سمت بالا یا پایین سوایپ کنید. تنها انگشتتان را بر روی محل طراحی شده بدین منظور فشار دهید و تمام!
برخلاف فناوریهای رایج اپتیکال یا به نوعی 2D در شناسایی اثر انگشت، اولتراسونیک یک نقشه سهبعدی از انگشت شما را طراحی کرده که سبب ایمنتر شدن برای ورود میشود. این فناوری در عین حال بسیار سریع است و در مقایسهای که با یکی از رقبای قدر این گوشی داشتم، متوجه این تفاوت و سرعت بالاتر آن بهخوبی شدم. نکته جالب دیگر برایم این بود که وقتی انگشتم خیس هم بود، باز بهخوبی توسط دستگاه شناسایی شد، موردی که به طور معمول در محصولات با فناوری اپتیکال به مشکل میخورد.
سختافزار گلکسی +S10: قویتر از آنچه نیاز است!
همان طور که گوشیها از نطر رزولوشن نمایشگر به حدی از پیشرفت رسیدهاند که چشمان انسان به بالاتر از آن نیاز ندارد، بایستی در بخشی چون سختافزار نیز اعتراف کرد که میزان کاربری افراد در مقایسه با سختافزاری که پیش رویشان قرار دارد، در حد کمتری بوده و حتی اگر به پرچمداران دو یا سه سال پیش هم رجوع کنید، از پس اجرای بازیهای امروزی نیز بهخوبی برمیآیند، پس چرا بایستی سازندگان به خودشان زحمت ارتقا را همچنان بدهند؟
یکی از نکات کلیدی در این میان، به فناوری ساخت چیپستها برمیگردد که هرچقدر پیشرفتهتر باشد، علاوه بر افزایش قدرت، بر روی کم شدن مصرف نیز موثر بوده و به نوعی راندمان را بالا میبرند. این امر سبب میشود استقامت باتریها بالاتر رفته و حتی میزان داغ شدن گوشیها نیز کاهش یابد. پس همه چیز را صرفا در افزایش عدد بنچمارکها نبایستی جستجو کرد.
گلکسی S10 پلاس همچون روال چند سال اخیر با دو نسخه اسنپدراگون و اگزینوس عرضه میشود اما این بار فناوری ساخت چیپستها مقداری تفاوت دارد. در اسنپدراگون 855 از فناوری 7 نانومتری استفاده شده و در اگزینوس از 8 نانومتری که شاید کمی هم عجیب به نظر برسد، زیرا سامسونگ از کوالکام، اپل و حتی هواوی عقبتر مانده اما قاعدتا در اجرای فرامین، این تفاوت 1 نانومتری در ساخت آنقدرها موثر نخواهد بود.
نسخهای که در اختیار ما بود و قاعدتا در کشورمان و خاورمیانه هم عرضه میشود، از اگزینوس 9820 بهره میگیرد، محصولی با 8 هسته پردازشی که از معماریهای مختلفی در آنها استفاده شده است تا در کنار واحد گرافیکی MALI G76 و 8 گیگابایت رم (نسخه 12 گیگابایت هم وجود دارد) یک موتور محرکه توانمند برای S10 پلاس را پدید بیاورند. بگذارید از دو بنچمارک معتبر در مرحله اول استفاده کنیم.
در آخرین نسخه از انتوتو، گلکسی S10 پلاس توانست به امتیاز 333818 دست یافت که رقمی قابل اعتنا بوده و در بین رنکینگ گوشیهای روز اندرویدی، در مکان نخست ایستاد.
در گیک بنچ 4 دو امتیاز بهدست آمد، عدد 4483 برای حالت تک هستهای و عدد 10364 برای زمانیکه همه هستهها با یکدیگر کار میکنند.
البته بنچمارک که تنها عدد است، پس بایستی بدانیم در استفاده روزمره عملکرد گوشی چگونه است؟ همان طور که میتوان به خوبی حدس زد، بایستی لقب اَبَر سریع (فارسی سوپر فست) را به این محصول اعطا کرد، گوشی بدون آنکه حتی آخ بگوید، هرچه بازی و اپلیکیشن است، بهخوبی اجرا کرده و ذرهای هم اخم بر روی چهرهاش نمایان نمیشود.
برای این منظور از یک بازی نسبتا سنگین گرافیکی با نام Shadow Fight 3 استفاده کردیم، پس از دقایق متوالی بازی کردن، گوشی دچار هیچگونه افت یا لگ زدنی نشد و از سمتی میزان گرمای آن هم در حد کاملا کنترل شدهای قرار داشت به نحوی که تنها کمی گرمای معمولی در زیر انگشتانم احساس میکردم.
دوربین گلکسی +S10: لنزهایم را بشمار!
وجود دو سنسور در جلو و سه سنسور در عقب، گلکسی S10 پلاس را تبدیل به نخستین و تنها پرچمدار سامسونگ میکند که از این همه لنز تنها بر روی یک گوشی استفاده کرده و شاید اگر محصولی چون گلکسی A9 از همین کمپانی وجود نداشت، بایستی لقب پر سنسورترین را نیز به آن اعطا میکردیم.
اما آیا اضافه کردن تعداد سنسورها بر روی یک گوشی، تضمینی برای بالا بردن کیفیت دوربین است؟ یعنی اگر به جای 3 دوربین در پشت از 4، 5 و حتی 10 تا استفاده کنیم، گوشی ما تبدیل به یک سوپر دوربین خواهد شد که محصولات کنون و نیکون هم بایستی جلوی آن لنگ بیندازند؟ قاعدتا جواب شما خیر است!
افزایش سنسورها بیشتر از آنکه شما را با یک تصویر شارپ و خارق العاده روبهرو کند، قادر است تا ابزارهای عکاسی را گسترش داده و کاربر را در گرفتن تصاویر با امکانات جانبی بیشتر یاری دهد. مثلا تعداد افرادی که در قاب دوربینتان قرار میگیرند، افزایش یافته و یا آنکه زوم اپتیکال بیشتری در اختیارتان خواهد بود. البته بایستی پذیرفت در تصویر نهایی هم بدین خاطر شاهد پیشرفت و افزایش کیفیت خواهیم بود اما ضرورتا افزایش تعداد سنسورها، کیفیت دوربین را بهصورت باینری بالا نمیبرد.
این همه داستان بافتم که چه بگویم؟ اینکه از فردا راه نیفتید و مثل قدیم که بسیاری تعداد مگاپیکسل بیشتر را نشان کیفیت بهتر دوربینشان میدانستند، بر روی تعداد دوربینهایتان پز بدهید! چرا که اگر این شکلی باشد نوکیا با معرفی محصول جدیدش که 5 سنسور دارد، میتواند ادعای بهترین بودن را بکند و از آنجایی که بسیاری از چینیها منتظر نشستهاند تا بهرهبرداریهای اقتصادی از این امر نمایند، پشت گوشیها کم کم تبدیل به یک آبکش شده و در اقصی نقاط آن دوربینهای مختلفی نصب کنند!
گلکسی S10 پلاس دارای 3 سنسور در پشت است که نمونه اصلی آن 12 مگاپیکسلی با اپرچر متغیر 1.5 تا 2.4 بوده و یک سنسور 12 مگاپیکسلی تله فوتو (با F/2.4) با زوم اپتیکال دو برابری در کنار یک سنسور 16 مگاپیکسلی اولترا واید (F/2.2) با زاویه عکسبرداری 123 درجه آن را در گرفتن تصاویر رویایی یاری میدهند.
در بخش سلفی، دو سنسور را میبینیم که یکی 10 مگاپیکسلی با f/1.8 بوده و دومی یک نمونه 8 مگاپیکسلی است که وظیفه تشخیص عمق را برعهده دارد و البته حضورش باعث شده تا آن حفره که به اصطلاح پانچی نامیده میشود، همچون مشتی بر روی صورت شما کوبیده شود (کاش برای S10 پلاس هم سامسونگ یک لنز در نظر میگرفت). در هنگام عکسبرداری سلفی با تایمر، یک نوار سفیدرنگ در دور لنزها روشن شده که ظاهر بسیار جذابی را به آن میبخشند.
در بخش رابط کاربری، دوربین گلکسی S10 پلاس دارای اینترفیس بهتر و گویاتری شده است، به راحتی میتوانید بین ۳ حالت لنزها سوییچ کرده و از ابزارهای جانبی بهره بگیرید. امیدوارم این آپدیت در ظاهر دوربین بهزودی در سایر گوشیهای سامسونگ نیز اعمال شود چرا که استفاده از آن، لذت بخش و کاراست.
از قدیم گفتند که مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید! پس بیایید چند نمونه از تصاویری که با دوربین در حالتهای مختلف گرفتیم، با یکدیگر مرور کنیم. در حالت نخست چندین عکس در حالت اتوماتیک و بدون فعال بودن حالت واید گرفتیم که مشاهده میکنید.
برای آنکه متوجه توانایی حالت اولترا واید شوید، عکسی گرفتیم که در مود نخست، سنسور اولترا واید غیر فعال بوده و در مود دوم فعال شده است، با حرکت دادن ماوس بر روی تصویر، میتوانید متوجه تغییر کادر در عکاسی با این حالت شوید.
[twenty20 img1=”254777″ img2=”254778″ offset=”0.5″ hover=”true”]
از آنجاییکه مشخصات این دوربین بسیار شبیه به گلکسی نوت 9 است، برای همین بدون در نظر گرفتن سنسور اولتراواید، چند عکس مشابه با دو گوشی انداختیم تا با مقایسه کردن آنها ببینیم آیا تغییری در این دو محصول (حداقل از نظر نرمافزاری) ایجاد شده یا خیر (با کشیدن ماوس به سمت راست و چپ تصویر، میتوانید این مقایسه را انجام دهید).
[twenty20 img1=”254800″ img2=”254797″ offset=”0.5″ hover=”true”]
[twenty20 img1=”254801″ img2=”254798″ offset=”0.5″ hover=”true”]
[twenty20 img1=”254802″ img2=”254799″ offset=”0.5″ hover=”true”]
در بخش سلفی هم شما قادر هستید تا زاویه عکاسی را گسترش داده و سوژههای بیشتری را در کادر خودتان جای دهید، در تصویر زیر، تفاوت این دو حالت مشخص شده است.
[twenty20 img1=”254783″ img2=”254782″ offset=”0.5″ hover=”true”]
در قسمتی چون فیلمبرداری، سامسونگ همیشه محصولات خوبی را روانه بازار کرده و قاعدتا پرچمدارنش، بهترین قابلیتها را دارند. گلکسی S10 پلاس میتواند تا با حداکثر فریم 60 در هر ثانیه و رزولوشن 4K تصویر برداری کند که به نوعی این حد توانایی آن در فیلمبرداری با وضوح بالاست. توانایی گرفتن صحنه آهسته با سرعت ۹۶۰ فریم بر ثانیه در وضوح اچدی هم مهیاست اما این گزینه احتیاج به شرایط نوری خیلی مناسبی دارد، پس میتوان خیلی راحت فهمید آیا کیفیت این بخش دچار پیشرفتی شده است یا خیر!
بدین خاطر، در یک صحنه مشابه با دو گوشی نوت 9 و S10 پلاس اقدام به ضبط تصویر بهصورت صحنه آهسته کردم. فکر میکنید نتیجه چه بود؟ گلکسی S10 پلاس عملکرد بهتر و تصویر شارپتری را به نمایش گذاشت که به راحتی هر بینندهای قادر به تشخیص آن است.
باتری گلکسی +S10: راز موفقیت!
برایم خیلی جالب است و حتی جای سوال دارد که سامسونگ چگونه موفق شده یک باتری 4100 میلیآمپری را در دل چنین گوشی ظریفی جای دهد. جالبتر آنکه محصولی چون گلکسی نوت 9 که همین چند ماه پیش معرفی شد، با قد و قواره درشتتر، یک میلیمتر ضخامت بیشتر و 26 گرم وزن بالاتر، 100 میلیآمپر حجم باتریاش کمتر است!
گلکسی S10 پلاس در هنگام وبگردی، بیش از 12 ساعت دوام میآورد که همین رقم بالاتر از نوت 9 و آیفون XS مکس است. قاعدتا در بخشهای دیگر چون پخش ویدیو هم توانایی این پرچمدار جدید قابل تحسین بوده و با کمی مدارا، میتوانید تا ۲ روز هم بر روی شارژ دستگاه حساب باز کنید.
پرچمدار جدید سامسونگ به سیستم شارژ سریع مجهز شده که البته از نوع 15 وات بوده و از این جهت در مقایسه با سردمداران این بخش همچون میت 20 پرو که از 40 وات استفاده میکند، در جایگاه پایینتری میایستد. قابلیتی چون شارژ کردن دستگاههای اطراف از طریق بیسیم نیز بدان افزوده شده تا این قابلیت جالب که نقش یک پاور بانک بیسیم را بازی میکند، در جدیدترین محصول سامسونگ نیز استفاده شود.
سایر امکانات گلکسی +S10: همه چیز هست!
گلکسی S10 پلاس در سه نسخه با حافظههای داخلی 128، 512 و 1 ترابایت عرضه میشود که البته آخرین مورد در نمونههای سرامیکی و با 12 گیگابایت رم ارایه خواهد شد. نسخه اندروید استفاده شده بر روی دستگاه، اندروید 9 است و اینترفیس معروف سامسونگ یعنی وان هم بر روی چهره گوشی کشیده شده است.
بر روی این گوشی از جدیدترین استاندارد در سیستم وایفای یعنی ax هم استفاده شده و در کنار آن شاهده استفاده از لایسنس IP68 هستیم که نشان از مقاومت در برابر آب و گرد و غبار دارد. از نظر رنگبندی، S10 پلاس در مجموعهای کامل ارایه شده که همگی دارای توناژ بسیار زیبایی هستند. سفید، مشکی، سبز، آبی، زرد و صورتی در کنار دو مدل سرامیکی مشکی و سفید، یک کلکسیون کامل و رنگارنگ را پیش روی خریداران قرار میدهد.
بر روی S10 پلاس از اسپیکر استریو استفاده شده و درون جعبهاش نیز هدفون باکیفیت AKG قرار گرفته که قادر به تولید آوایی بسیار عالی است. حجم صدای پخش شده از اسپیکر هم بسیار بالاست، به نحوی که در لولهای بالا حتی ممکن است موجب آزار گوش شما شود که نشان از تیز بودن صدا دارد.
گلکسی +S10: بخرم یا نه؟!
جواب خیلی ساده است! اگر پول کافی برای خرید این گوشی گران قیمت را دارید، حتما آن را بخرید! محصولی که با جمع آوری مجموعهای کامل از امکانات در کنار دوربین عالی، نمایشگر بینظیر، سختافزار قدرتمند و طراحی دوست داشتنی بهخوبی نیازهای کاربران را پاسخ خواهد داد و شاید وجود آن دو حفره بالای نمایشگر تنها تلنگری برای شما باشد تا بدانید که حتی بهترین محصولات هم بینقص نیستند!
شما میتوانید بررسی ویدیویی گلکسی S10 پلاس را در انتها مشاهده کنید.
من این گوشی رو۱۱ماه که خریدم شاید باورتون نشه از همون اوایل هنگ میکرد بااینکه ۹۰درصد حافظه داخلیش خالیه بنظرمن اصلا بصرفه نیست نسبتا به قیمتش
من ده روز پیش این گوشی رو خریدم .روز هشتم قسمت تاچ نوار ابزار گوشی بالای کامل از کار افتاد وقتی مراجعه کردم گفتندایراد نرم افزاریه و گوشی رو فلش کردند!!!بعد روز نهم همین اتفاق افتاد الان هم گوشی رفته برای تعمیر !!!!!هنوز ده روز کامل نگذشته از خرید این گوشی.کللا منصرف شدم و هرکس که می خواهد بخرد را راهنمایی می کنم.این گوشی با این قیمت بالا هنوز امتحان خودش رو پس نداده.اونهم با این شرایط گارانتی در کشور ما.
من هفته پیش s10+ رو خریدم متاسفانه راضی نیستم موقع صحبت کردن همش hold میکنه طرفو نمیدونم بخاطر حای بد سنسورش که خیلی گوشست یا چیز دیگه و از جند نفرم این مشکلو شنیدم اینهمه هزینه ادم توقع این مشکلاتو نداره
فقط آقای گلکار یه سوال:اول اینکه دیگه گوشی های سامسونگ سنسور تشخیص عنبیه و چهره نخواهند داشت؟؟و ثانین این سنسور نور محیطش کجاست؟؟
تشخیص عنبیه دیگه در این گوشیها نیست و آخرین مدل نوت 9 بود، تشخیض چهره وجود داره که از طریق دوربین سلفی انجام میشه، سنسور مرتبط هم در همان قسمت به اصطلاح پانچی تعبیه شده
دمتون گرم ک اینقدر زود تونستید به گوشی دسترسی پیدا کنید و بررسیش کنید
و دم سامسونگ هم گرم ک تونسته گوشی ب این خفنی درست کنه
انر 8x خریدم برین مشخصاتشو خودتون بخونین واقعا دارم ازش لذت میبرم با قیمت بمراتب کمتر از سامسونگ با این شرایط حیف پوله واقعا کسی این یا اپل میخره که ماشینش برند و صاحب مال و ثروت باشه برعکس توی ایران هر کهنه شوری یه اپل دستشه حساب بانکیشو میبینی 300 تومنم نداره میره صف گوشت… یا حق
سخنانی چنین ریشه دار در عقده نسبت به مالکان یک گوشی، نیاز به بررسی دارد
سلام واقعا گوشی عالی است اما امروز این گوشیها فقط اقا زاده ها میتوانن استفاده کنند چون فکر نمیکنم افراد عادی قادر به خریدش باشن باید من هم با همین گوشی ایج۷ خودم بسازم وگوشی جدید را فقط تماشا کنم
گوشی خیلی خوبیه اما واقعن باید همش افسوس و حسرت خورد که با این وضعیت و قیمتها اگر خوش شانس باشیم فقط از پشت ویترین مغازه ها باید نگاهش کنیم !