معرفی بهترین شارژرهای دیواری موجود در بازار ایران

شارژر یکی از مهم‌ترین لوازم جانبی دیوایس‌های دیجیتال است. بدون استثنا تمامی وسایل الکترونیکی که به صورت روزانه از آنها استفاده می‌کنیم دارای باتری شارژی هستند و بدون داشتن شارژر کاربردی ندارند. معمولا موبایل‌ها و تبلت‌ها در جعبه فروش خودشان شارژر دارند اما تجهیزاتی مانند ساعت‌ هوشمند، هندزفری بلوتوث، اسپیکر شارژی و… و البته جدیدترین سری آی‌فون شارژر به همراه ندارند. اگر قصد انتخاب و خرید یک شارژر مناسب برای دیوایس‌های خودتان را دارید، این مطلب را بخوانید. در ضمن اگر سلامت باتری دستگاه برایتان اهمیت دارد به چند نکته هم توجه کنید:

  • هیچ وقت دیوایس خودتان را با شارژرهای فیک و برندهای ناشناخته شارژ نکنید!
  • معمولا شارژر اصلی داخل جعبه بهترین گزینه برای دستگاه است، البته بعضی از دیوایس‌ها می‌توانند از شارژرهایی با توان بالاتر از نمونه موجود در جعبه استفاده کنند.
  • اگر دستگاه را به صورت کارکرده خریداری کرده‌اید احتمال این که شارژر موجود در جعبه تقلبی باشد خیلی زیاد است.
  • اکثریت شارژرهایی که شبیه نمونه اصلی برندهایی مثل سامسونگ، هواوی، اپل و… در بازار وجود دارند، اصل نیستند.

در ادامه مطلب با آی‌تی‌رسان همراه باشید تا برای انتخاب بهترین شارژرهای موجود در بازار به شما کمک کنیم. شارژرها گذشته از توان، ولتاژ و تکنولوژی‌های مختلف به ۲ نوع عمده دیواری و رومیزی تقسیم می‌شوند که امروز چند نمونه از نوع دیواری را معرفی می‌کنیم و در فرصتی دیگر به نوع رومیزی خواهیم پرداخت. شارژرهای معرفی شده به ترتیب قیمت لیست شده‌اند به نحوی که گران‌ترها در ابتدای لیست قرار دارند.

راو پاور  RP-Pc082

اولین پیشنهاد ما یک شارژر زیبا، قدرتمند و البته نسبتا گران ‌قیمت از برند معروف راو پاور است. این شارژر ۲ پورت USB و یک پورت type C دارد و می‌تواند به صورت همزمان دستگاه‌های مختلفی را شارژ کند. پشتیبانی از تکنولوژی‌هایی از جمله نسخه سوم شارژ سریع کوالکام (QC3) و پاور دلیوری (PD) این مدل را برای شارژ طیف گسترده‌ای از دیوایس‌های جدید و قدیمی مناسب می‌کند. همچنین با داشتن قابلیت iSmart و حداکثر توان ۶۵ وات شدت جریان مناسب برای دستگاه‌های مختلف را به صورت اتوماتیک تنظیم می‌کند. سایر مشخصات به شرح زیر هستند:

USB C (PD) Output 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A PD 65W
USB-A Output 1 3.6-6V/3A,6-9V/2A,9-12V/1.5A QC3.0
USB-A Output2 5V/2.4A Max
Input AC 100-240V 50/60HZ 1.2A Max
Output 65W Total Max

 انکر   Power Port plus 1 A2013 

برند انکر از بهترین‌ها در زمینه لوازم جانبی و بخصوص لوازم مربوط به پاور محسوب می‌شود. دومین پیشنهاد ما مدل  Power Port plus 1 A2013 است که تنها یک پورت خروجی با نهایت توان ۱۸ وات دارد. این توان با این که خیلی بالا به نظر نمی‌رسد اما برای دستگاه‌های مختلفی کفایت می‌کند و در واقع فقط گوشی‌های رده بالای جدید قابلیت شارژ شدن با توان‌های بالاتر را دارند. این شارژر هم به تکنولوژی‌هایی از جمله Quick Charge 3.0 و  Power IQ و… مجهز است. سایر مشخصات:

USB C (PD) Output 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A,9- 12V/1.5A
Input AC 100-240V 50/60HZ 0.7A Max
Output 18W Total Max

باسئوس  TZPPS_01

دقیقا همانند گزینه‌های قبلی باسئوس هم یک برند مطرح و شناخته شده در زمینه لوازم جانبی است. نکته جالب در مورد شارژر مدل TZPPS_01، آداپتور جالب همراه آن است که باعث می‌شود این وسیله در تمام نقاط جهان قابل استفاده و با هر نوع پریز سازگار باشد. این شارژر هم دو پورت دارد؛ یک پورت USB معمولی (Type A)  و یک خروجی USB از نوع C که می‌توانید از هر دو به صورت همزمان استفاده کنید. هر دو پورت دستگاه از قابلیت شارژ سریع PD3.0 و QC3.0 و همچنین شارژ ایمن (MultiProtect) برخوردار هستند. سایر ویژگی‌ها:

USB C (PD) Output 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
USB-A Output 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A
Input AC 100-240V 50/60HZ 0.65A Max
Output 30W Total Max

 مک دودو  CH-5601

چهارمین پیشنهاد ما یک شارژر از برند مک دودو است. همانند گزینه‌های قبلی مک دودو CH-5601 هم کیفیت بالایی دارد و به تکنولوژی‌های مختلفی نیز مجهز است. این شارژر به صورت دو پورت طراحی شده است؛ یک پورت USB معمولی (Type A) و یک پورت USB از نوع C و هر دو پورت آن با تجهیز به فناوری Qualcomm QC3.0 می‌توانند گوشی‌های سازگار را با سرعت بالایی شارژ کنند. از قابلیت‌های دیگر این شارژ  ۳۰ واتی می‌توان مجهز بودن آن به فناوری PD3.0  را نام برد. سایر مشخصات مک دودو  CH-5601 به شرح زیر هستند:

Type C PD Output: 5V,3A/9V,3A/12V,2.5A/15V,2A/20V,1.5A/3.3-11V, 3A PPS
USB A QC 3.0 output: USB A: 4.5V,5A/5V,4.5A/9V,3A/12V,2.5A/20V,1.5

Input AC 100-240V 50/60HZ 1.2A Max
Output 30W Total Max

جی ای او  EMP601US

ممکن است تاکنون نام جی ای او  EMP601US را نشنیده باشید اما این شارژر با داشتن یک طراحی کاربردی و خلاقانه کیفیت بسیار خوبی هم دارد. این شارژر به شکل یک هولدر دیواری طراحی شده و هنگام شارژ می‌توانید موبایلتان را در جای مخصوصش قرار دهید. مزیت دیگر این شارژر اشغال نکردن پریز است. با این وسیله می‌توانید دو دستگاه را همزمان شارژ کنید و پریز برق هم برای استفاده از یک وسیله دیگر آزاد باشد. البته توجه داشته باشید که این شارژ به تکنولوژی‌هایی که در مورد نمونه‌های قبلی ذکر کردیم مجهز نیست اما در مقابل قیمت بسیار مناسب و طراحی زیبایی دارد. اگر گوشی شما از شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کند جی ای او  EMP601US می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای‌تان باشد. سایر مشخصات:

USB-A Output 1 5V/2.4A
USB-A Output2 5V/2.4A
Input AC 100-240V 50/60HZ 0.6A Max
Output 12W Total Max

تسکو  TTC 51

آخرین و ارزان‌ترین پیشنهاد ما یک شارژر از برند ایرانی تسکو است. محصولات تسکو معمولا از قیمت مناسبی در برابر قیمت پرداختی برخوردار هستند و شارژر مدل TTC 51 نیز از این قاعده مستثنی نیست. البته نباید با این قیمت ارزان از هیچ برندی انتظار تولید محصولی با تکنولوژی‌های جدید داشته باشیم  و شارژر تسکو هم شارژ سریع یا پاور دلیوری ندارد. با استفاده از TTC 51 امکان شارژ هم زمان ۲ وسیله فراهم می‌شود. قیمت مناسب و کیفیت خوب این شارژر باعث می‌شود انتخاب خوبی برای خرید باشد، البته به شرطی که انتظار بالایی از آن نداشته باشید. سایر مشخصات به شرح زیر هستند:

USB-A Output 1 5V/2.1A
USB-A Output2 5V/1A
Input AC 100-240V 50/60HZ 0.6A Max

8 در مورد “معرفی بهترین شارژرهای دیواری موجود در بازار ایران”

  1. اگه ولتاژ dc ریپل داشته باشه همون خط صاف که نمایشگر اسیلوسکوپ در حین اندازه‌گیری به ما نشون میده در یک قسمت هایی شکستگی و خمیدگی داره که به راحتی دیده میشه و با اضافه کردن یک مدار فیلتراسیون ساده خط کاملاً صاف میشه .

  2. سلام
    بنده انکر هم برای ماشین و هم برای خانه گرفتم .
    از عالی هم بهتر است .
    باسئوس داشتم ولی به درد نخور بود .
    هر چی می خواهید بخرید ، جنس اصلی اش را بخرید .
    بنده قبلا جنس های فیک و تقلبی می خریدم ولی تند تند خراب می شدند .
    کابل شارژ هم سعی کنید برند بخرید . بنده مارک سیو تیم گرفتم ، عالی بود .
    کابل های انکر م معرکه است .
    در مورد تسکو ، به نظرم از برندهایی مثل XP و راپو یک سرو گردن بالاتر است .
    اگر پول کمی می خواهید خرج کنید تسکو برندی بهتر از NONAME ها است .

  3. من یه شارژر فندکی انکر گرفتم برا ماشین خیلی ازش راضیم سه سوت گوشیو فول میکنه نوسان و اینام نداره عالی عالی
    ولی دیگه شارژر دیوریشو نیمدونم
    خدایی الان فهمیدم شارژر دیواری منطورتون چیه?

    1. پروفسور تو فک میکنی آنکر و بلکین از کجا میاد ؟؟ تو منهتن آمریکا ساخته میشن ؟
      ن عزیزم همشون از دم تو چین ساخته میشه همشون. حتی شارژرهای سامسونگ و اپل و سونی …

      شما با مارک ب هیییچ عنوان نمیتونی بگی فلان شارژر خوبه یا بده. باید بره آزمایشگاه باید با اسیلوسکوپ شکل موج خروجی تست بشه باید استانداردهایی که بهش دادن تک تک تست بشه بعد تصمیم گرفته بشه. یاعلی

      1. خروجی شارژر DC هست. شما که پروفسور ی موجش کجا بود اصلا که با اسیلوسکوپ شکل موجش تست بشه؟ ((((:

        2
        1

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH