برنامه ارسال انسان به فضا از ایران به سال 1410 موکول شد!

شب گذشته همزمان با روز فناوری فضایی، در حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس پژوهشگاه فضایی و رئیس پژوهشگاه هوافضا، از دستاوردهای جدید فضایی کشور رونمایی شد. فتح الله امی در این مراسم اعلام کرد: کپسول زیستی آماده آزمایش تا فاصله 130 کیلومتری زمین است، پژوهشکده زیست فضا مدت‌هاست برای مهیا ساختن زیر ساخت‌های ارسال موجود زنده به فضا تلاش می‌کند، تاکنون توانسته‌ایم میمون به فضا ارسال کنیم، بر اساس سند تدوین شده فضا تا سال 1404 باید انسان به فضا ارسال می‌کردیم اما به دلیل مشکلاتی که به وجود آمد، ارسال انسان به فضا به سال 1410 موکول شد.

امی ادامه داد: اکنون کپسول زیستی آماده انجام آزمایش‌های اولیه است، این کپسول با وزن 500 کیلوگرم، 75 درصد کپسول اصلی را شامل می‌شود و آن را تا ارتفاع 130 کیلومتری ارسال خواهیم کرد.

همچنین آذری جهرمی در این مراسم با تقدیر از افرادی که در پشت صحنه پروژه‌های فضایی فعال هستند، گفت: من و همکارانم همواره در صدا و سیما از دستاوردهای فضایی صحبت می‌کنیم اما بار مسئولیت صنعت فضایی کشور بر عهده افرادی است که به دلیل معذوریت‌هایی که وجود دارد در پشت پرده هستند، آن‌هایی که گمنام کار می‌کنند و آیندگان به تلاش این عزیزان گواهی خواهند داد.

وزیر ارتباطات در مورد دستاوردهای صنعت فضایی در آینده نزدیک گفت: بنده اعتقاد دارم که ما به زودی جزو 5 کشور اول در حوزه فضایی خواهیم بود، این اصلا هدف دور از ذهنی نیست. به پرتاب‌های ناموفق نگاه نکنید، ما با هر پرتاب ناموفق پیشرفت می‌کنیم و ایرادات را برطرف می‌سازیم، اگر پرتاب‌های پیش رو موفق باشد یک رشد نمایی را تجربه خواهیم کرد. ایمان دارم که با برنامه ریزی‌های انجام شده، موفقیت نزدیک است.

این مطلب را نیز مطالعه کنید: اعزام انسان به فضا در سال 1404 در ایران

جهرمی در مورد برنامه‌های فضایی کشور تا پایان دولت دوازدهم اعلام کرد: ماهواره طلوع توسط وزارت دفاع تولید شده و تا پایان سال با ماهواره‌بر سیمرغ به فضا ارسال خواهد شد، همچنین برای قرار دادن ماهواره در فاصله 36 هزار کیلومتری یک راه میان‌بر را با وزارت دفاع طی خواهیم کرد، در این زمینه قرارداری با سازمان فضایی بسته شده و تا پایان دولت آزمایش مقدماتی آن انجام خواهد گرفت.

وزیر ارتباطات در خصوص پرتاپ ماهواره مخابراتی اعلام کرد: در حوزه تولید و پرتاب ماهواره مخابراتی تاکنون تلاش‌های زیادی صورت گرفته اما این پروژه ناتمام مانده است، ما نقاط سخت مداری را به بخش خصوصی داده‌ایم و حالا یک اپراتور ملی داریم که می‌توانند ماهواره مخابراتی را تولید و در مدار قرار دهند، تا سه سال آینده اولین ماهواره مخابراتی ایران در موقعیت 43.5 در مدار قرار می‌گیرد.

15 در مورد “برنامه ارسال انسان به فضا از ایران به سال 1410 موکول شد!”

  1. روسیه قول ۱۴۱۰ بهتون داده بعد زباله های اتمیشو بیاره بریزه تو کویر ما (توافق برای نابودی ملت کردید)

    1
    5
  2. جوری میگن تا 1410 تاخیر خورد انگار که همه چی آماده بوده نقص فنی پیدا کرده!
    فقط موندم ارتباط بین وزیر ارتباطات و صنعت هوا و فضا کجاست واقعا، این چیزها نیاز به سالها تحقیق و تخصص و تجربه داره، با جستجو در گوگل و آمازون چیزی پیدا نمیکنی!

    1
    12
  3. این ۱۰ سال مثل اون ۲۵ ساله که هیچوقت ۲۴ سال نمیشه! کلا توهم وقتی با وقاحت و دروغ ترکیب بشه همچین چیزی درمیاد

    1
    14
  4. باز میخوان یه مقدار هنگفت از ثروت مملکت رو به یه جای حیوانی اهلی بزنن دارن براش زمینه سازی میکنن

    1
    6
  5. تولیدات مهندسی به هم دیگه وابسته هستند . وقتی در یک صنعت پیشرفته مثل صنعت فضایی پیشرفت کنید می تونید از دانش اون در همه صنایع دیگه استفاده کنید . مثلا من دیدم توی کوره های ذوب شرکت مس باید از موتور جت استفاده میشد برای تهویه . برای همین این حرکت خوبیه حتی اگر با شکست در ازمایش هم همراه بشه تجارب خوبی به جا میذاره .

    8
    9
  6. فکر میکنم یکی از دلایلی که باعث شد نتونن تا ۱۴۰۴ ادم بفرستن فضا این بود که اونی میخواستن بفرستن فضا هنوز کارت ملی هوشمندش دستش نرسیده و کارای اداریش یکم عقب افتاده

    1
    34

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH