3 پتنت مخفی از اپل که به تازگی فایل شده‌اند

وقتی بحث پروژه‌های مخفی می‌شود، اپل یک کمپانی کاملا مرموز است که همیشه پشت پرده کارهایی برای انجام دارد.

بی دلیل نبوده است که آن را مرموزترین کمپانی ایالات متحده می‌نامند. حتی مهندسان این شرکت هم نمی‌دانند که همکارانشان دقیقا مشغول انجام چه کاری هستند.

پس اینکه گهگاهی اخباری مثل فایل شدن پتنت‌ها و پروژه‌های در حال انجام به گوش برسد که هیچ کس تا بحال از آنها چیزی نشنیده، چندان هم دور از ذهن نیست.

در میان هزاران پتنتی که هر هفته برای فایل شدن آماده می‌شود، PatentYogi این سه را یافته است که با هم در ادامه به آنها و اینکه چرا اپل تا الان مخفی نگهشان داشته است، خواهیم پرداخت.

1-کنترل دستگاه با فرستادن پیام

Screen-Shot-2015-11-17-at-14.04.09

اپل این پتنت را تقریبا یک دهه به صورت مخفیانه نگه داشته است. در این پتنت به فن‌آوری اشاره می‌شود که با آن می‌توان دستگاه‌های اطراف را تحت کنترل گرفت. به این گونه که کاربر می‌تواند دستورات معینی را از طریق پیام فوری به دستگاه مقصد فرستاده و دستگاه را وادارد که طبق دستورات نوشته شده عمل کند.

در پاسخ، دستگاه مقصد با ارسال یک پیام دیگر وضعیت انجام کار را به دستگاه کنترل کننده ارسال می‌کند و از این طریق کاربر می‌تواند با دستگاه‌های اطرافش ارتباط متنی داشته باشد.

2-نمایش غیر قابل رویت محتوا

Screen-Shot-2015-11-17-at-14.07.25

در این فناوری محتوا روی دستگاه بدون آنکه برای کاربر قابل رویت باشد به نمایش در می‌آید. در نتیجه دستگاه‌های متصل قادرند با کدهای QR و بدون آنکه کاربر ببیند با هم در ارتباط باشند. علت غیر قابل رویت بودن این فناوری این است که رنگهای معین زمانی که با سرعت از پی هم برای نمایش محتوا عبور می‌کنند یکدیگر را خنثی می‌کنند و از این رو انسان قادر به دیدن محتوا نخواهد بود.

3-مدیریت حافظه

Screen-Shot-2015-11-17-at-14.06.23-520x474

تا الان اپل در این زمینه پتنت‌های متعددی را منتشر کرده است، اما حتما دلیلی دارد که این یکی تا الان مخفی مانده است. در این فن‌آوری می‌توان داده‌ها را روی فلش ذخیره کرد و با اینکار از پیچیدگی‌ها و نیاز به فضا که در فرآیند مدیریت حافظه رخ می‌دهد، کاست.

نحوه عملکرد این تکنیک به این شکل است که مطمئن می‌شود تمام داده‌هایی که در یک منطقه از حافظه وجود دارند به صورت همزمان نوشته شوند. از این رو  داده‌های ذخیره شده همگی دارای متغیرهای یکسان بوده و مدیریت آنها آسانتر و با تعداد پارامترهای کمتر ممکن خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH