بخش اسمارت‌فون ال‌جی

آیا راهی برای نجات بخش اسمارت‌فون ال‌جی وجود دارد؟!

همه چیزها برای ال‌جی خوب نیستند. بر خلاف نتایج کلی خوب، بخش موبایل ال‌جی بیش از شش فصل است که ضررهای زیادی را می‌بیند. البته برای کسانی که اخبار دنیای آی‌تی را دنبال می‌کنند، این موضوع شاید چندان تعجب‌برانگیز نباشد. جدیدترین مدل‌های ال‌جی نمی‌توانند دل مشتریان را بدست آورند، اما چندان هم بد نیستند. شاید بتوان در بخش اسمارت‌فون ال‌جی نیز نقاط مثبتی پیدا کرد.

ال‌جی G5 گوشی بدی نبود. G5 یک گوشی خلاقانه بود که پاسخی به سامسونگ گلکسی S7 محسوب میشد. بسیاری امید داشتند که موفقیت ال‌جی G2 تکرار شود، اما این اتفاق نیفتاد. برای بسیاری، ال‌جی برندی متعلق به گذشته است.

ال‌جی در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۶، درآمد ۱۱.۸ میلیارد دلاری و سود عملیاتی ۲۵۲.۷ میلیون دلاری داشت. اما این نتایج خوب مالی محصول عملکرد خوب بخش لوازم خانگی و سرگرمی خانگی بوده است. اگر بخش موبایل را در نظر بگیریم، کاهش درآمد ۲۳ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۵ و ضرر و زیان ۳۸۹ میلیون دلاری در این بخش را می‌بینیم. کاهش ۲۳ درصدی درآمد نگران‌کننده است. اما فروش اسمارت‌فون ال‌جی در آمریکایی شمالی ۱۴ درصد افزایش داشت. آیا این موضوع می‌تواند به نجات ال‌جی بینجامد؟!

همیشه آسان است که از دیگران انتقاد کنیم وقتی در موقعیت آنها نیستیم. پس بنابراین قصد انتقاد از ال‌جی را ندارم. زمانی که اوضاع مالی یک شرکت مناسب نیست، شرکت می‌تواند چند راه را در پیش بگیرد: افزایش کیفیت محصولات، حفظ یا افزایش قیمت به منظور افزایش سود، پایین آوردن قیمت به منظور جذب مشتریان بیشتر. ال‌جی تصمیم گرفته که قیمت را بالا نگه داشته و با نوآوری مشتریان بیشتری کسب کند. مسلم است که این استراتژی نتیجه‌ای در بر نداشته است. طراحی ماژولار چندان عملی نبود و کیفیت محصولات نیز به اندازه رقبا نیست. در حالیکه ال‌جی V20 در اروپا طرفداران زیادی داشت، اما ال‌جی تصمیم گرفت که این محصول را در اروپا عرضه نکند.

بحران ال‌جی، اچ‌تی‌سی را در خاطر می‌آورد. در هر صورت، این کمپانی از نظر اقتصادی مقاوم بود و می‌تواند با استفاده از بخش‌های دیگر، ضررهای ناشی از بخش اسمارت‌فون را جایگزین کند. بر خلاف نتایج بد، این شرکت کره‌ای قصد فروش بخش موبایل خود را ندارد. ال‌جی برای فصل چهارم سال ۲۰۱۶، قصد دارد بر فروش بیشتر ال‌جی V20، سری K و سری X تمرکز کند.

ال‌جی از مشکلات خودش آگاه است، مشکل را جدی گرفته و تکنیک‌های بازاریابی خود را تغییر داده است. این کمپانی امیدوار است با نهایی‌کردن استراتژی‌های جدید خود، بتواند برای چالش‌های پیش رو آماده باشد. اینکه این استراتژی‌ها جواب می‌دهند یا نه، پرسشی است که باید پاسخ آن را در آینده جست. آینده‌ای که شاید چندان دور نباشد. نظر شما در این باره چیست؟! آیا بخش اسمارت‌فون ال‌جی با این تغییرات به جایی خواهد رسید؟!

7 در مورد “آیا راهی برای نجات بخش اسمارت‌فون ال‌جی وجود دارد؟!”

  1. نه متاسفانه. ضربه ای که الجی و اچ تی سی دیدن بیشتر مربوط به سامسونگه در واقع این کمپانی به قدری رشد کرد که جایی برا بقیه نداشت هواوی هم تنها به لطف کاهش سطح اقتصادی مردم کشورای جهان سوم به اینجا رسید یعنی تو بهترین زمان بهترین کار رو کرد که اونم کیفیت متوسط در کنار قیمت کمه سونی هم مختص افراد خاص و کاربرای خاصه محصولاتی که زیاد عام نیستن مشتریای عام هم ندارن

    1. نمیدونم چرا چشم دیدن سامسونگ رو ندارید سرورتون گوشی های فراخوان داده شده اش مثه نوت ۷ فروشش از ال جی بیشتره خخخخخخخخخ یعنی فحش میدادن این خبر رو نمیدادن
      توام آخر نفهمیدیم فازت چیه از این سونیک! یعنی مثه سونیک تا گوشی سونی دیدی گازشو میگیری فرار میکنی انقدر مضخرفن؟ خخخخخ

  2. با این وضع نه
    lg اصلا عملکرد خوبی تو میانرده نداره
    تو پرچمدار هم در مقابل رقبا زیاد جالب نیست( g5 گوشی خوبی بود ولی در مقابل رقبا ضعیف تر بود )
    همچنین تو طراحی پرچمدار , lg به جای پیشرفت پس رفت میکنه (طراحی v10 , g2 , g3 , g4 واقعا بهتر از g5 و v20 بود تنها مشکلی که داشتن جنس بدنه بود که lg اومد مثلا این مشکل رو حل کنه بدتر شد هم تو طراحی خراب شد هم تو جنس بدنه , g5 مثلا فلزی بود ولی وقتی دستت میگرفتی انگار پلاستیک بود)
    کلا با این وضع lg اینده ای نداره مگر اینکه طراحی پرچمداراش رو بهتر کنه (طبق شایعات g6 شیشه ای فلزی هست که میتونه پیشرفت خوبی باشه )
    بعد مثل سونی تعداد گوشی هایی رو که هر سال عرضه میکنه کم کنه (سال ۲۰۱۶ سونی ۷ تا گوشی داد ولی اوضاعش بهتر از قبل شد )
    (lg باید چنتا میان رده خوب هم بزنه )
    در کل سال ۲۰۱۷ یا شروع دوباره برای lg هست یا پایان کار
    خودم امیدواره دوباره بیاد بالا چون دوست ندارم شرکتای چینی کل بازار رو بگیرن

    1. از کی تاحالا با کاهش تعداد گوشی فروش میره بالا؟ استاد سامسونگ نشون داده که اینجوری نیس
      بعدشم اون کاهش پرچمداره که خوبه نه کلا هرگوشی ای اتفاقا میان رده بیشتر شه قدرت انتخاب بالا میره

      1. سونی تعداد گوشی ها رو کاهش داد ولی از اون طرف تو هر قیمت یک گوشی مناسب عرضه کرد که این باعث شد هزینه کمتری رو متقبل بشه و از ضرر دهی به سود دهی برسه

    2. اتفاقا به نظر من کیفیت محصولات ال جی نسبت به برندهای دیگه خیلی بهتره. چه تو میان رده ها و چه تو پرچمدارها اگه یه نگاه بندازی می بینی که تو رنچ گوشی های ارزون تعداد مخصولات ال جی بیشتره. مضاف بر اینکه جدیدا داره امکانات نرم افزاری تلفن های پرچمدارش رو تو میان رده ها و گوشی های ارزون میذاره تا مردم بیشتری بتونن از امکانات انحصاری گوشی های پیشرفته استفاده کنن و محدود به یه رنج خاص نباشه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH