به جرات میتوان گفت که یادگیری زبانهای خارجی در دنیای امروز امری بسیار مهم و کاربردی است. روزانه هزاران کلمه به زبانهای خارجی مختلف پیش روی ما قرار میگیرد و اگر توانایی درک آنها را نداشته باشیم، مطمئنا دشوارتر از دیگران با جهان پیرامون خود ارتباط برقرار خواهیم کرد. با وجود اینکه راههای بسیاری برای یادگیری یک زبان خارجی وجود دارد ولی معمولا اغلب افراد به خاطر مشغله کاری زیاد، هزینه بالا و … از آموختن زبان مورد علاقهشان صرف نظر میکنند.
یکیدیگر از چالشهای یادگیری زبانهای خارجی را میتوان فرّار بودن آنها دانست. چراکه تکرار نشدن آموختهها باعث میشود که به مرور زمان هر آنچه که با سختی و هزینه فراوان فرا گرفتهاید، پس از گذشت مدتی به طور کامل فراموش شود.
با ما در آیتیرسان همراه شوید تا 5 اپلیکیشن برتر یادگیری زبانهای خارجی مختلف را به شما معرفی کنیم تا در کمترین زمان ممکن زبان خارجی مورد علاقه خود را آموزش ببینید…
1. اپلیکیشن busuu
این برنامه یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای یادگیری زبان در سرتاسر دنیاست و شاید تعجب کنید وقتی متوجه شوید که 60 میلیون کاربر از این برنامه استفاده میکنند. طراحی زیبا برای هر درس و ارایه یک بسته آموزشی کامل به کاربر از نقاط قوت busuu است.
این برنامه به دلیل آموزش گرامر و قواعد نوشتاری، ارتقای مهارت گفتوگو و تلفظ و همچنین ارایه تمرین برای هر درس از بهترینها در نوع خودش است و سازندگان این نرمافزار با استفاده از فلشکارتها سعی کردند تا بیش از پیش کاربران را در زمینه سپردن هر درس به حافظه بلند مدت یاری نمایند.
این برنامه بخش جداگانهای نیز برای افرادی که همواره در حال سفر هستند، تدارک دیده که عبارتها و کلمات پرکاربرد در مسافرت را سریعتر از بقیه موارد به کاربر آموزش میدهد. باید افزود این برنامه قابلیت استفاده بهصورت آفلاین را هم داشته و میتوانید با دانلود هر درس بدون نیاز به اینترنت مهارتهای خود را افزایش دهید.
یکی از امکانات جالب این برنامه نیز تصحیح کوییزهای دیگر افراد در حال آموزش است! هنگامی که یک درس را با موفقیت پشت سر میگذارید، برنامه به شما اجازه میدهد تا در نقش معلم ظاهر شوید و کوییزهای افراد سطح پایینتر را بررسی و تصحیح نمایید و حتی پس از گذراندن دوره آموزشی خود با پرداخت مبلغ تعیین شده، یک گواهی پایان دوره معتبر کسب خواهید کرد.
2. اپلیکیشن Duolingo
یکیدیگر از اپلیکیشنهای فعال در این حوزه برنامه Duolingo است که به راحتی میتوان گفت بهترین برنامه برای یادگیری زبان خارجی بوده و کاربر را از مطالعه هر منبع دیگری بینیاز میکند. تنها دلیلی که باعث شد این برنامه را در جایگاه دوم لیست قرار دهیم، این بود که برای یادگیری زبانهای خارجی محدودیتهای اندک در بخش آفلاین در این نرمافزار وجود دارد که گاهی کاربر را وادار به آنلاین شدن خواهد کرد.
با صرف نظر از مورد مذکور، اپلیکیشن Duolingo از نظر گرافیک و رابط کاربری دلچسب و عالی، واقعا با اختلاف چشمگیری بالاتر از نمونههای موجود در مارکتها بوده و از همه مهمتر تمامی خدماتی که این برنامه به شما ارایه میدهد، کاملا رایگان است!
این برنامه یادگیری زبان مورد نظرتان را به بخشهای مختلف مانند: پوشاک، خوراک، ورزش و… تقسیم میکند و در قالب درسهایی کوتاه مهارتهای گفتاری، نوشتاری و قواعد دستوری زبان دلخواهتان را به کاربر میآموزد ولی در بخش مکالمه کمی از نمونههای مشابه عقبتر است.
3. اپلیکیشن Memrise
اگر قصد دارید بهطور شگفتانگیزی دایره لغات خود را افزایش دهید یا زبانهای غیرآکادمیک را که هیچ راه سادهای برای یادگیری آنها وجود ندارد، فرابگیرید، برنامه Memrise مختص شماست.
این برنامه مانند یک بازی مرحله به مرحله با استفاده از فلش کارتهای متفاوت زبان مورد نظرتان را به شما آموزش خواهد داد و جالب است بدانید که این اپلیکیشن به خاطر بهرهگیری از روشهای تقویت حافظه هنگام یادگیری، توانست عنوان بهترین اپلیکیشن آموزشی در سال 2017 را به خودش اختصاص دهد.
در این برنامه ویدیوهای مختلفی از مکالمه افراد نیز به کاربر نشان داده میشود تا مهارت گفتوگوی شما هم در کنار یادگیری لغات افزایش یابد. ضمنا در این برنامه هر شخص میتواند دوره آموزشی خود را برای دیگران منتشر کند و قسمت Other Topics هم به کاربر اجازه میدهد علوم مختلف مانند: جغرافی، تاریخ و… را بیاموزد.
به طور کلی امکانات پایه و اصلی این برنامه رایگان در اختیار دانش آموختگان قرار میگیرد ولی برای دسترسی کامل به تمام بخشها باید به صورت ماهانه هزینه اشتراک پرداخت کنید.
4. اپلیکیشن Learn 50 languages
همانطور که از نام این اپلیکیشن پیداست، با استفاده از آن قادر هستید تا درسهای آموزشی 50 زبان مختلف را دنبال کنید. شاید این برنامه از نظر گرافیکی در مقایسه با بقیه رقبا در جایگاه پایینتری قرار بگیرد ولی وجه تمایز آن اینجاست که هر زبانی را که انتخاب کنید، میتوانید در طی 100 مرحله آن را فرا بگیرید.
سازندگان این نرمافزار توجه خود را روی جملاتی که استفاده روزمره دارند، معطوف ساختهاند و هنگام استفاده از آن حس داشتن یک کتاب آموزش زبان در سفر به شما دست میدهد چراکه همهچیز دقیقا به همان اندازهای که نیاز دارید به شما آموخته میشود؛ نه بیشتر و نه کمتر!
همچنین باید بیان کرد که در این اپلیکیشن فایلهای صوتی مختلفی در هر درس وجود دارد که شما را با نحوه درست تلفظ کلمات و عبارتها آشنا میکند.
5. اپلیکیشن Lingua.ly
مقاله علمی بخوانید و زبان خارجی فرا بگیرید!! هدف اپلیکیشن Lingua.ly دقیقا همین است. برای استفاده از این اپلیکیشن باید حداقل آشنایی لازم را با زبانی که قصد آموختن آن را دارید، داشته باشید.
پس از انتخاب زبان مورد نظر یک مقاله به همان زبان در مقابل چشمانتان قرار خواهد گرفت و تنها کافیست خواندن را شروع کرده و زمانی که با لغت ناشناسی برخورد کردید از دیکشنری موجود در برنامه کمک بگیرید.
در این برنامه میتوانید کلماتی را که با معنای آنها آشنا نیستید، به صورت فلش کارت ذخیره کنید و حتی به تلفظ صحیح آنها گوش فرا دهید.
هرچند اپلیکیشنهای بسیار دیگری مانند: Tandem ،CoffeeStrap و… در این زمینه منتشر شدهاند ولی در آخر انتخاب نهایی با شماست. برنامههای بالا جز پرطرفدارترین اپلیکیشنهای آموزش زبان هستند و میتوانید با دانلود هر کدام زبان مورد علاقهتان را بدون نیاز به صرف هزینهای زیاد فرا بگیرید. اگر شما هم برنامههای جالب و مفیدی را برای یادگیری زبانهای خارجی میشناسید، حتما در بخش نظرات با ما و سایر دوستانتان به اشتراک بگذارید.
همش نصب میکنم ببینم کدوم بهتره ...
کلی راهنمایی شدم مرسی عالی بود
خیلی به کارم اومد اینقدر برنامه زیاد شده ک ادم گیج میشه ولی شما کارم اسون کردید
اپلیکیشن Duolingo موقع انتخاب زبانیکه حرف میزنی متاسفانه ایران رو نداره و نمیتونی بری مرحله ی بعد که از برنامه استفاده کنی.راهی میدونید؟
برای یادگیری زبانهای دیگر به کمک انگلیسی به کار میاد
انگلیسی تونو تقویت کنید
اونوقته که میتونید هر زبانی رو از طریق اون یاد بگیرید
آی لینگو رو دانلود کنین
خیلی کاربردی بود ممنون