آی‌فون‌های 2019

تولید یکی از قطعات کلیدی آی‌فون‌های 2019 آغاز شده است

به فاصله چند روز پس از آن که LG Innotek گزارش کرد، تولید ماژول آی‌فون‌های 2019 آغاز شد، گزارش تازه‌ای منتشر شده که در آن به آغاز تولید پنل‌های اولد توسط LG Display برای مدل‌های 2019 اسمارت فون‌های اشاره شده است. برای اولین بار است که شرکت مذکور این بخش از آی‌فون‌ها را تولید می‌کند. شرکت کره‌ای مسئول تامین ده درصد از پنل‌های اولدی خواهد بود که در آی‌فون‌های 2019 مورد استفاده قرار خواهند گرفت. آی‌فون 11 پرو و آی‌فون 11 مجهز به پنل‌های اولد خواهند بود و مدل سوم از این خانواده از پنل‌های LCD استفاده خواهد کرد. شرکت LG Display در نیمه دوم سال میلادی گذشته بود که توانست استانداردهای مورد نیاز برای تولید این پنل‌ها را کسب کند.

آی‌فون‌های 2019

در سال جاری شرکت‌های کره‌ای سامسونگ و ال‌جی نیاز اپل در خصوص پنل‌های اولد را برطرف می‌کنند، اما برای سال جدید احتمالا شرکت دیگری نیز به آنها اضافه شود. با توجه به این که انتظار می‌رود در سال 2020 هر سه مدل از آی‌فون با پنل‌های اولد ارایه شوند، گفته می‌شود اپل در حال آزمایش پنل‌های تولیدی شرکت چینی BOE Technology Group است. در صورت اخذ تاییدیه اپل، BOE بخش اعظم پنل‌های اولد مورد نیاز کوپرتینویی‌ها در سال پیش رو را برطرف خواهد کرد. این شرکت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده صفحه نمایش در چین شناخته می‌شود و در حال حاضر پنل‌های LCD به کار رفته در آی‌پد و مک‌بوک را تولید می‌کند. شاید کمی مسخره به نظر برسد، اما شرکت چینی در حال مذاکره با ال‌جی است تا پنل‌های اولد اسمارت‌فون‌های تولیدی این شرکت را فراهم کند.

گزارش‌های مختلف حکایت از آن دارند که مسئولان اپل به شدت دنبال کاهش قیمت پنل‌های اولد برای سال 2020 هستند، چرا که تجهیزات مربوط به شبکه 5G هزینه‌های تولید اسمارت‌فون را بسیار بالا می‌برد. اگر اپل موفق به این کاهش قیمت شود، می‌تواند آی‌فون‌های 2020 را با قیمت معقول‌تری به دست خریدار برساند. در همین راستا، شرکت BOE پنل‌های اولد تولیدی خود را به قیمت کمتری در مقایسه با سامسونگ و ال‌جی به فروش می‌رساند. ضمنا ال‌جی در تولید پنل‌های اولد کوچک و متوسط مشکلاتی دارد و گفته می‌شود تولید این قطعات با سرعت نه چندان بالایی در حال انجام است. برای انجام مراحل مختلف کنترل کیفی توسط اپل، تعداد پنل‌های تولید شده باید به عدد خاصی برسد و کندی سرعت تولید موجب شده تا انتقال محموله‌ها نیز با سرعت کمی انجام شود. اپل از سال 2007 تا سال 2016 در تولید آی‌فون از LCD استفاده می‌کرد، اما از سال 2017 و با تولید آی‌فون X به استفاده از اولد در هندست‌های خود روی آورد.

آی‌فون‌های 2019

کوپرتینویی‌ها به دنبال آن هستند تا وابستگی خود به شرکت رقیب، سامسونگ را کمتر کنند و به همین منظور امکان آن وجود دارد که حتی در آینده‌ای نزدیک همکاری‌های خود با شرکت Japan Display را گسترش دهند. این شرکت پنل‌های LCD به کار رفته در آی‌فون XR را که تحت عنوان Liquid Retina شناخته می‌شوند، تولید کرده است. با توجه به اقبال کاربران نسبت به پنل‌های امولد و همچنین به کارگیری گسترده این نوع از صفحه نمایش‌ها توسط رقبا، اپل به دنبال آن است تا از سال آینده میلادی استفاده از LCD را در محصولات خود کاهش دهد. در این شرایط مطمئنا کار برای شرکت ژاپنی سخت می‌شود. اما اپل با امضای قرارداد همکاری با این شرکت و سرمایه‌گذاری 100 میلیون دلاری در ابتدای سال 2019، امیدوار است تا Japan Display به زودی خط تولید پنل‌های اولد خود را راه بیندازد. اپل در تولید اسمارت‌واچ‌های سال جاری خود از پنل‌های اولد تولیدی شرکت ژاپنی استفاده کرد و همیشه به این شرکت با چشم اعتماد نگریسته است.

براساس کیس رندرهای منتشر شده از آی‌فون 11 پرو، باید منتظر یک اکسسوری جدید در پرچم‌دار جدید اسمارت‌فون‌های اپل باشیم. اسمارت‌فون گفته شده در این تصاویر دارای مکانی مخصوص برای قرار دادن نسخه کوچکی از اپل پنسل است. گفتنی است در حال حاضر دو مدل از اپل پنسل برای استفاده در برخی از مدل‌های آی‌پد و آی‌پد پرو در دسترس خریداران قرار دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH