خرید گوشی میان‌رده بهتر است یا پرچمدار؟ شما کدام را انتخاب می‌کنید؟!

آیا خرید گوشی میان رده بهتر از پرچمدار است؟ آیا گوشی‌های پرچمدار ارزش خرید دارند؟ در این مطلب به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

“دیوانه‌‎وار” شاید واژه مناسبی برای توصیف وضعیت رشد و توسعه بازار تلفن همراه در سال‌های اخیر باشد. بازاری که غول‌هایی مانند نوکیا، سونی، اچ‌تی‌سی را در خودش بلعید و فقط سامسونگ کره‌ای و اپل آمریکایی در آن دوام آوردند. در این بازار، چینی‌هایی رشد کردند که با میان‌رده‌های جذاب و ارزان قیمت خود، گوشی‌های پرچمدار سامسونگ را از چشم خیلی از مشتریان انداختند و جایگاه‌شان را متزلزل کردند.

البته سامسونگ هرگز قافیه را نباخت، این شرکت برای آنکه مانند امثال نوکیا، نابود نشود، با درک صحیحی که از بازار داشت، سیاست‌های خود را به سرعت تغییر داد. حالا سامسونگ همچنان سامسونگ است و همچنان در رتبه اول ایستاده اما دیگر گوشی‌های پرچمدارش مانند 5-6 سال پیش فروش ندارند.

با نگاهی به وضعیت گوشی‌های پرفروش سال از 2014 تا 2020 متوجه می‌شویم که پرفروش‌ترین مدل‌های اندرویدی از پرچمداران سامسونگ در سال 2014 به میان‌رده‌های سامسونگ در سال 2020 تغییر کرده است. رشد محبوبیت میان‌رده‌ها یک دلیل عمده دارد و آن افزایش کیفیت است.

از زمانی که میان‌رده‌های جذاب چینی با امکانات مناسب، سخت افزار قوی و طراحی شبیه به پرچمداران وارد بازار شدند، به مرور زمان جای خود را در قلب مشتریان باز کردند و خرید گوشی های میان رده به شدت افزایش پیدا کرد، همین مورد باعث شد تا شوک سنگینی از چین به بازار جهانی تلفن همراه وارد شود.

با این اتفاق رقابت در بازار میان‌رده‌ها به شدت افزایش پیدا کرد و سامسونگ نیز برای عقب نماندن از قافله، کیفیت میان‌رده‌های خود را افزایش داد. این روند طی 5-6 سال گذشته ادامه پیدا کرد و حالا میان‌رده‌هایی که در بازار می‌بینیم، کیفیت بسیار نزدیکی به پرچمداران دارند.

شیائومی پوکو ایکس 3

اغراق نیست اگر بگوییم که در حال حاضر یک مدل میان‌رده با کیفیت تمامی نیازهای شما را بر طرف می‌سازد و خود میان‌رده‌ها به رقیبی سرسخت برای مدل‌های پرچمدار تبدیل شده‌اند.

با وجود چنین شرایطی آیا واقعا نیاز است که هزینه زیادی برای خرید یک مدل پرچمدار صرف کنیم؟ آیا مدل‌های میان‌رده به صرفه‌تر از مدل‌های پرچمدار نیستند؟ آیا امکانات خاص گوشی‌های پرچمدار واقعا تفاوتی در زندگی روزمره ما ایجاد می‌کنند؟ آیا خرید یک گوشی میان رده به صرفه‌تر نیست؟

در این مقاله کاری با اپل و آیفون نداریم، زیرا بیش از 90 درصد مردم ایران از گوشی‌های اندرویدی استفاده می‌کنند، ضمنا آیفون به طور کلی قضیه‌اش با گوشی‌های اندرویدی متفاوت است؛ به همین دلیل در این نوشته صرفا با گوشی‌ها و برندهای اندرویدی کار داریم.

برای رسیدن به جواب سوال‌های بالا باید از چند منظر میان‌رده‌ها و مدل‌های پرچمدار را با یکدیگر مقایسه کنیم، این موضوع ابعاد مختلفی دارد که در ادامه به تمامی آن‌ها پرداخته خواهد شد، بنابراین با آی‌تی‌رسان همراه باشید:

میان‌رده‌های قدیم، ضعیف و ناکارآمد

در مقدمه متن اشاره کردیم که پرچمدار گلکسی S5 در سال 2014 به عنوان پرفروش‌ترین مدل اندرویدی سال شناخته شد، اما در سال 2020 مدل گلکسی A51 سامسونگ، لقب پرفروش‌ترین گوشی اندرویدی سال را دریافت کرد. این تغییر حاصل یک تفاوت عمده است، در سال‌های گذشته حتی تا سال 2017، میان‌رده‌ها و پرچمداران اختلاف بسیاری با یکدیگر داشتند.

به طور مثال در سال 2017، یکی از میان‌رده‌های محبوب سامسونگ، مدل گلکسی J5 بود که حاشیه بسیار ضخیمی در دور نمایشگر داشت و تنها از یک دوربین اصلی بهره ‌می‌برد. همچنین با رم 2 گیگابایتی روانه بازار شد و پردازنده آن هم بسیار ضعیف شد.

این مدل به سختی می‌توانست نیازهای روزانه کاربران را برطرف سازد، برای بازی مناسب نبود و امکانات پایینی داشت. اما در همان سال پرچمدار نوت 8 با قلم استایلوس و طراحی نمایشگر با حاشیه باریک به همراه پردازنده 10 نانومتری، 6 گیگابایت رم و دوربین دوگانه با قابلیت فیلم‌برداری 4K، از نظر طراحی و سخت افزار یک مدل کاملا برجسته و کاملا برتر از گلکسی J5 بود.

برتری نوت 8 صرفا به دلیل داشتن مشخصات بهتر نبود، زیرا همین حالا نیز پرچمداران بازار سخت افزار بهتری نسبت به مدل‌های میان‌رده دارند، بلکه اختلاف در جایی بود که مدل گلکسی J5 امکانات مورد نیاز برای رفع نیازهای یک کاربر را ارائه نمی‌داد.

این مدل نه قدرت سخت افزاری بالایی داشت و نه طراحی جذابی، امکانات جانبی آن هم تنها به داشتن حسگر اثر انگشت ختم می‌شد. به همین دلیل میان‌رده‌های آن زمان، گوشی‌هایی نبودند که توان رقابت با پرچمداران را داشته باشند.

میان‌رده‌های جدید، کافی برای تمام نیازهای روزانه

اما حالا اوضاع کاملا تغییر کرده، در حال حاضر میان‌رده‌هایی در بازار دیده می‌شود که از نظر سخت افزار قدرتی نزدیک به پرچمداران دارند، به طور مثال شما با مدل‌هایی مانند گلکسی A52، پوکو X3 یا مدل‌های گران قیمت‌تر مانند گلکسی S20FE یا می 10 لایت 5G می‌توانید سنگین‌ترین بازی‌ها روز را با کیفیت گرافیکی بالا اجرا کنید.

در بازار فعلی قدرت سخت افزاری میان‌رده‌ها به مقداری افزایش پیدا کرده که تمامی نیاز‌های مشتریان برطرف می‌شود، گوشی‌های میان‌رده از نظر طراحی، سخت افزار، دوربین و باتری، در سطح کیفی بسیار بالایی هستند و برای یک استفاده عادی، دیگر نیازی به سخت افزاری قدرتمندتر یا نمایشگر باکیفیت‌تر و دوربین ویژه‌تر نیست.

زمانی که شما همه برنامه‌ها و بازی‌هایی که به آن‌ها علاقه دارید را می‌توانید با یک میان‌رده بدون مشکل اجرا کنید، چه دلیلی برای پرداخت هزینه بیشتر برای سخت افزار قوی‌تر و خرید یک گوشی پرچمدار دارید؟

خرید گوشی میان رده

در حال حاضر سنگین‌ترین بازی‌ها را با گرافیک بالا می‌توان بر روی میان‌رده‌ها اجرا کرد، در واقع اپلیکیشن و بازی سنگین‌تری وجود ندارد که به سخت افزار قدرتمندتری نیاز داشته باشد، همچنین از نظر نمایشگر و دوربین نیز میان‌رده‌ها کیفیت بسیار بالایی را ارائه می‌دهند مگر آنکه شما انتظار خاص و ویژه‌ای از آن‌ها داشته باشید.

آیا به تمام امکانات یک گوشی پرچمدار نیاز دارید؟

پرچمداران چه در سال 2014 چه در سال 2021، ضعفی در اجرا و بازدهی سخت افزاری نداشتند و ندارد، این مدل‌ها همواره با فناوری‌های برتر زمان خود عرضه شده‌اند. همچنین هیچ شکی وجود ندارد که مدل‌های پرچمدار در مجموع امکانات و کیفیت بالاتری نسبت به مدل‌های میان‌رده دارند اما موضوع آن است که آیا شما به این امکانات و قابلیت‌های خاص نیاز دارید یا خیر؟

این مطلب را نیز مطالعه کنید: این گوشی‌‌های پرچمدار را از بازار بخرید

به نظر شما چند درصد از مردم، حتی افرادی که گوشی پرچمدار گران قیمت خریده‌اند، تفاوت میان صفحه نمایش داینامیک امولد 2X با سوپر امولد معمولی را می‌دانند؟ یا در صورتی که این دو نمایشگر را کنار هم بگذاریم، تفاوت آن را متوجه می‌شوند؟ به نظر شما چند نفر نیاز دارند برای عکاسی تا 50 برابر بر روی سوژه زوم کنند؟ چند درصد مردم در پرچمداران سامسونگ از Dex یا بیکسپی استفاده می‌کنند؟

بله امکانات پرچمداران بسیار جذاب است اما افرادی می‌توانند از این امکانات بهره ببرند که درک درستی از این آپشن‌ها داشته باشند یا برای کار خود از این امکانات بهره می‌برند. قطعا برای افرادی که کار سنگین با گوشی خود انجام می‌دهند و به یک تلفن همراه کاملا به روز و قدرتمند نیاز دارند، پیشنهاد می‌شود که در صورت تمکین مالی، مدل‌های پرچمدار را تهیه کنند.

خرید گوشی میان رده

اما اگر شما جزو این دسته از افراد نیستید، نیازی به یک گوشی پرچمدار ندارید، اگر از پس هزینه‌های خرید یک گوشی پرچمدار برمی‌آیید، می‌توانید این مدل‌ها را خریداری کنید، ما به شما امر یا نهی نمی‌کنیم اما واقعیت آن است کارکرد یک گوشی پرچمدار برای کاربران عادی در حد مدل‌های میان‌رده است. بسیاری هزینه زیادی برای داشتن امکانات یک گوشی پرچمدار پرداخت می‌کنند اما از این امکانات استفاده لازم را نمی‌برند و در زندگی‌شان تغییر مثبتی ایجاد نمی‌شود.

در گرداب تبلیغات غرق نشویم

تبلیغات هوشمند، نیازی در شما ایجاد می‌کند که وجود ندارد، به این ترتیب جنسی را خریداری می‌کنید که واقعا به آن نیاز ندارید. به قول آن دیالوگ معروف فیلم سینمایی باشگاه مشت‌زنی “ما چیزهایی را می‌خریم که بهشون احتیاجی نداریم تازه آن هم با پولی که نداریم، برای اینکه افرادی رو تحت تاثیر قرار بدیم که از آن‌ها خوشمان نمیاد”

شرکت‌های بزرگ ترجیح می‌دهند شما به جای خرید گوشی های میان رده به سراغ پرچمداران آن‌ها بروید. به همین دلیل با تبلیغات جذاب و ایجاد نیاز، به طوری مردم را فریب می‌دهند که گویی اگر گوشی جدید این شرکت را خریداری نکنند، یک بازنده تمام خواهند بود و از بقیه عقب می‌افتند.

سیستم تبلیغاتی که اپل سال‌هاست با اتکا بر آن، آیفون‌های خود را می‌فروشد. اما واقعا امکانات گوشی‌های پرچمدار کاربردی هستند؟

به عنوان مثال یکی از مهم‌ترین مشخصات گوشی‌های پرچمدار که شما را به خرید آن‌ها ترغیب می‌کند، دوربین است. دوربین پرچمداران جدید امکانات فوق‌العاده‌ای دارند. تبلیغات بسیار گسترده‌ای هم بر روی کیفیت دوربین پرچمداران جدید می‌شود، می‌توانید با آن‌ها تا 100 برابر زوم کنید، پرتره‌های بسیار جذابی از خود بگیرید یا به صورت 8K ویدیو ضبط کنید.

خرید گوشی میان رده

چندی پیش در مقاله‌ای که در خصوص دوربین‌های گوشی‌های هوشمند منتشر شد، ذکر کردیم که شاید یک گوشی 5 دوربین داشته باشد، اما در اصل شما به یک دوربین اصلی با کیفیت نیاز دارید، نه آنچنان از دوربین التراواید استفاده می‌کنید نه دوربین ماکرو، حتی دوربین تله‌فوتو نیز در موارد معدود به کار می‌آید.

در مورد قابلیت‌هایی که در بالا گفتیم، وضعیت اینچنین است، واقعا زوم 100 برابر چه کاربردی دارد برای افراد عام دارد؟ زمانی که در تبلیغات سامسونگ یا شیائومی، قابلیت زوم 100 برابری را مشاهده می‌کنیم بسیار برایمان جذاب است، اما واقعا این قابلیت در زندگی ما یا شما کاربردی دارد؟ چقدر ممکن است از آن در گوشی خود استفاده کنید؟

به عنوان مثال برای تماشای ویدیو با کیفیت 8K باید نمایشگر یا تلویزیون 8K داشته باشید در غیر این صورت ویدیوها برای تماشا در تلویزیون معمولی، افت کیفیت پیدا می‌کند. برای انتشار در شبکه‌های اجتماعی نیز کیفیت ویدیو پایین می‌آید، همچنین انتشار یک ویدیو 30 ثانیه‌ای 8K حجمی حدود 300 مگابایت دارد و آپلود کردن آن در شبکه‌های اجتماعی آن هم با اینترنتی که ما داریم تقریبا غیر ممکن است.

برای تصاویر پرتره هم می‌توانید بر روی دوربین‌های میان‌رده با کیفیت حساب باز کنید. مدل‌های جدید تصاویر پرتره بسیار خوبی می‌گیرند و می‌توانند شما را راضی کنند. حتی برخی از آن‌ها از پرچمداران سال‌های گذشته نیز بهترند!

این امکانات خوب است اما استفاده از آن‌ها دردسرهای خاص خود را دارد، به نوعی که بسیاری بعد از چند بار استفاده بی‌خیال این آپشن‌ها شده و با دوربین اصلی گوشی، تصاویر معمولی ثبت می‌کنند. اگر شما عکاس حرفه‌ای موبایل نباشید، واقعا نیازی به خرید یک گوشی پرچمدار ندارید، حتی در این حالت مدل‌های میان‌رده‌ای وجود دارند که دوربین‌شان در حد مدل‌های پرچمدار است.

سیاست جدید شرکت‌های بزرگ

سامسونگ در سال گذشته گوشی میان‌رده گلکسی S20FE را عرضه کرد که از نظر نمایشگر، دوربین و سخت افزار دقیقا با گلکسی S20 برابر است البته تنها دوربین تله‌فوتو گلکسی S20FE کمی ضعیف‌تر است اما دوربین اصلی، التراواید و سلفی این دو مدل با هم تفاوتی ندارد. همچنین مدل گلکسی S20FE ظرفیت باتری بیشتری نسبت به پرچمدارش دارد. در واقع سامسونگ با عرضه مدل FE یا فن‌ادیشن سعی دارد همان قابلیت‌ها و امکانات مدل‌های پرچمدار را در مدلی ارزان قیمت‌تر ارائه دهد.

خرید گوشی میان رده

به جز گوشی‌های سامسونگ، شیائومی نیز به این سمت حرکت می‌کند، مدل می 10T پرو 5G به دوربین 108 مگاپیکسلی با قابلیت فیلم‌برداری 8K و پردازنده قدرتمند 5G تجهیز شده اما قیمت آن بسیار کمتر از پرچمداران فعلی بازار است.

با مقایسه امکانات و قیمت میان گوشی‌هایی مانند گلکسی S20FE و گلکسی S20 متوجه می‌شوید خود سامسونگ با وجود تبلیغات گسترده بر روی مدل پرچمدار، اما اکثر امکانات آن را بر روی مدل فن‌ادیشن با قیمتی مناسب‌تر عرضه کرده و خرید آن نسبت به پرچمداران سامسونگ، کاملا به‌صرفه و توجیه‌پذیر است.

در مورد شیائومی نیز این موضوع صدق می‌کند. مدل‌های میان‌رده باکیفیت شیائومی، به تعداد زیادی از ویژگی‌های پرچمداران این شرکت مجهز شده‌اند و رقیبی برای این مدل‌های گران قیمت به شمار می‌روند.

خرید گوشی میان رده یا پرچمدار؟

بار دیگر باید ذکر کرد که گوشی‌های میان‌رده به چنان استاندارد کیفی رسیده‌اند که ار پس تمامی کارهای سنگین بر می‌آیند، باتری، نمایشگر و دوربین این مدل‌ها کیفیت بالایی دارد و تا حد زیادی قابل رقابت با پرچمداران است.

خرید گوشی میان رده

از طرفی پرچمداران امکانات بسیار جذابی دارند اما این قابلیت‌ها در استفاده روزانه خیلی به کار نمی‌آیند و هزینه زیادی که بابت خرید پرچمداران می‌کنید، نسبت به استفاده شما از این مدل‌ها توجیهی ندارد. مگر آنکه واقعا استفاده سنگین و حرفه‌ای از گوشی هوشمند دارید یا برای کار خود به قابلیت‌های خاص گوشی‌های پرچمدار مانند دوربین حرفه‌ای یا قلم هوشمند نیاز داشته باشید.

نظر شما چیست؟ اگر پول خرید گوشی پرچمدار داشته باشید آن را می‌خرید یا به یک گوشی میان‌رده که کارتان را راه بیاندازد، بسنده می‌کنید؟ نظرات خود در مورد خرید گوشی میان رده یا پرچمدار با ما به اشتراک بگذارید.

 

10 در مورد “خرید گوشی میان‌رده بهتر است یا پرچمدار؟ شما کدام را انتخاب می‌کنید؟!”

  1. من سال 2013 می خواستم اولین گوشی اندرویدیم رو بگیرم و دوست داشتم که تبلت هم داشته باشم. پو خرید جفتش رو نداشتیم به همین خاطر یک فبلت خرید به اسم Huawei MediaPad X1 به قیمت 830 هزار تومن. بعد از 8 سال هنوزم دارمش. بدون خط و خش و تعمیر. باتریش هم برام تا 2 روز شارژ نگه می داره به خاطر اینکه تمام ترفندهای افزایش عمر باتری رو مطالعه و رعایت کردم.
    لپ تاپم هم سال 2010 چون برای دانشگاهم احتیاج داشتم یک لپ تاپ Core i7 با رم 8 و گرافیک 1 گیگ خریدم به قیمت 1.900 و هنوزم دارمش. الان باید 15 میلیون پول بدم تا یک لپ تاپ مشابه قدرت این رو بخرم.
    مردم ما خیلی مصرف گرا شدند و همچنین از کالاهاشون به خوبی مراقبت نمی کنند. وقتی یک موبایل می خورند میرن و ارزانترین قاب و گلس رو تهیه می کنند. به جای اینکه برن بهترین قاب و گلس رو بخرند.
    همین تلویزیون رنگی هم که هنوز داریم حدود 13 سال پیش خریدیم و هنوزم داره برامون کار می کنه. یخچالمون که از اون هم قدیمیتره و هنوزم داریم ازش استفاده می کنیم. برای اینکه عمر وسایل برقی تون بیشتر بشه پیشنهاد می کنم یک محافظ ولتاژ جنس خوب تهیه کنید نه یک محافظ ارزان قیمت.
    ما اولویتمون توی زندگی این بود که پول جمع کنیم تا یک خانه برای خودمون داشته باشیم. البته ما خونمون رو همون موقع که دلار 3000 تومن بود خریدیم. با این وضع درآمدمون ، اگر تا الان خونه نداشتیم نمی تونستیم خونه دار بشیم.
    یک همسایه داریم که 40 سال هست که مستاجر هستند چون هر 2 سال موبایل و تبلت جدید می خرند و هر 3 سال هم مبل هاشون رو عوض می کنند. قبلاً یادم میاد که خودرو خریده بود و 4 سال بعد خودروش رو عوض کرد چون براش تکراری شده بود. ولی حالا با اینکه 2 ساله که هیچ وسیله ای نخریده ولی نمی تونه تحمل کنه. به خاطر اینکه اجاره خونه ها رفته بالا. در حالیکه باید تا الان یک خونه رو داشته باشه.
    احتمالاً خیلی ها مخالف نظر من و سبک زندگی من باشند. هر کسی هرطوری که دلش بخواد می تونه زندگی کنه.

    2
    27
  2. مردم ایران اکثرا بدبخت هستند مشکل مالی دارند آخه یه گوشی خریدن چیه خارجی ها مثل شکلات میرن بقالی سرکوچه یکی میخرند

    5
    24
  3. عوض اینکه مردمو راهنمایی کنید نخرن شدید تبلیغاتچیه دلالها
    اگه این مردم سطح آگاهیشون اونقدر بالا بره که بفهمن با نخریدن همه چی ارزون میشه الان وضعیتشون این نبود

    5 میلیون میدن برای گوشی 115 دلاری متاسفم براتون

    9
    12
    1. سعید صانعی

      دوست عزیز طبق حرف شما هر چیزی که در این کشور گران شده را نباید خرید و نباید در موردش مطلب نوشت، پس کلا همه سایت‌ها باید جمع کنند و بروند پی کارشان
      تلفن همراه یک نیازه که نمیشود از خریدش منصرف شد، هر روز هزاران تلفن همراه در کشور فروخته می‌شود، درسته گران است ولی مردم نیاز دارند و در این زمینه کاری از دست ما بر نمی‌آید
      گران شدن نرخ ارز بر روی همه ابعاد زندگی ما تاثیر گذاشته، خودرو، تلفن همراه، رایانه، تلویزیون، انواع لوازم خانگی‌، مواد خوراکی و هزارن چیز دیگر تحت تاثیرنرخ ارز گران شده، حتی بازار میوه هم تحت تاثیر دلال‌ها هست و قیمت میوه از زمین کشاورز تا بازار روز، ده‌ها برابر می‌شود.
      حال ما بیاییم و به مردم بگوییم که هیچ کدام از این اقلام را نخرند؟ شما خودتان هر چیزی که گران شه را نمی‌خرید؟

      4
      11
  4. اگه از پس هزینش بربیام اره گوشیه پرچمدار بالا رده میخرم البته نظر من با نویسنده کمی متفاوت هستش چونکه علم همچنان در حال پیشرفت هستش و یکسری امکانات ویژه در گوشی های بالا رده و پرچمدار وجود داره که هیچ شرکتی در گوشی های میان رده قرار نمیده بدلیل جذب مشتری و برتری گوشی های بالا رده ی خود.
    مثلا همین زوم 100 برابری واقعا بدرد بخوره، وقتی درکش میکنید که بجای یک ذره بین و دوربین بخواین جاییرو نگاه کنید حالا به هر دلیلی… ممیخوام بگم تکنولوژی برتر همیشه بکارتون میاد، مثل این میمونه دور خودمون حصار بکشیم بگیم تو این محدوده زندگی میکنم امنو راحته بارونم نمیاد زلزله هم نمیاد و دنباله این نمیریم که محدوده ی خودمون رو گسترش بدیم…
    +پ. ن: اگر هزینه براتون اهمیتی نداره حتما تحقیق کنید و بهترین گوشی رو خریداری کنید، همیشه به کم قانع نباشید، دنبال پیشرفت باشید، خودتون رو محدود نکنید این طرز فکر نویسنده برا جهان سومی هاس که فقط مصرف کننده هستن،. نه تولید کننده!!!!!!!

    17
    8
    1. سعید صانعی

      دوست عزیز، ما در ایران زندگی میکنیم که برای خرید یگ گوشی پرچمدار باید حدود ده برابر حقوق معمولی یک کارمند هزینه بشه، این مطلب با توجه به اوضاع اقتصادی ایران نوشته شده و هدف اینه که ادم‌های مختلف دید بازتری نسبت به مسئله داشته باشند و برای خرید یک گوشی پرچمدار زیر بار قرض و قسط و این موارد نرن.
      بله اگر پول داشته باشید که اصلا فرقی براتون نداره، حتی بدون توجه به امکانات میرید گوشی پرچمدار رو می‌خرید. بنده خودم هم اگر مقداری درآمد داشته باشم که بدون فشار اقتصادی بتونم یک گوشی پرچمدار بخرم، قطعا همین کار رو خواهم کرد.
      اما شاید 95 درصد مخاطبان ما در ایران این شرایط رو نداشته باشند. از طرفی دیده میشه که بسیاری به دنبال این هستند که برای داشتن یکسری امکانات بیشتر که خیلی کاربردی نیست (مثل همین زوم 100 برابر) کلی هزینه می‌کنند و پول جمع می‌کنند و خودشون رو به زحمت می‌ندازند تا بتوانند یک گوشی پرچمدار بخرند. در حالی که این رویه واقعا ارزششو نداره و در این شرایط از پول میشه استفاده‌های بهتری کرد
      در غیر این صورت زمانی که شما دغدغه پول ندارید، قطعا خرید یک گوشی پرچمدار پیشنهاد میشه

      2
      26
  5. با میان رده کار راه میفته اما اگه میخواین پرچمدار بگیرید شیائومی بگیرید قیمت پرچمداراش در حد میان رده سامسونگه

    6
    11
  6. اگه پولمون به پرچمدار برسه به نظرم بهتره. مدت طولانی نگهش میداریم مثلا 5 سال . تو این 5 سال راندمان وبی خواهد داشت. بعد موقع تعویض گوشی تو این 5 سال که گذشته قطعا اینقدر پیشرف حاصل شده که ارزش خرید گوشی جدید را دارد.

    1
    12

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH