بررسی اولیه Nothing Phone (2) + نمونه تصاویر دوربین و رابط کاربری

یک سال پس از اینکه Nothing Phone (1) با مشخصات میان رده و به تعداد محدود عرضه شد، Nothing Phone (2) با مشخصات بهبود یافته، دوربین‌های بهتر و حتی رابط کاربری Glyph به‌روزرسانی شده معرفی و به سوژه داغ این روزها تبدیل شده است.

حالا نشانگرهای نوری پشت Nothing Phone (2) دو برابر شده‌ و در بخش‌های بیشتری قرار گرفته‌اند تا بتواند الگوهای بیشتری را به کاربران نشان دهد. این گوشی تقریبا مشخصات یک پرچمدار را دارد. از جمله این که اسنپدراگون 8 پلاس نسل اول را به کار می‌گیرد که هرچند بهترین پردازنده موجود نیست، بهترین چیپست سال گذشته بوده و هنوز هم بسیار سریع است!

و بهترین خبر این است که عرضه آن محدود نیست و در بسیاری از کشورها مانند ایالات متحده و اروپا به طور گسترده در دسترس خواهد بود. تا این لحظه بررسی‌هایی از این گوشی منتشر شده‌ است. در ادامه مطلب بررسی و تجربه اولیه ما از تلفن Nothing Phone (2) را می‌خوانید.

موارد و مشخصات جدید این دستگاه:

  • سخت افزار قوی‌تر
  • صفحه نمایش کمی بزرگتر
  • صفحه نمایش LTPO که نرخ رفرش آن می‌تواند تا 1 هرتز پایین بیاید
  • ارتقاء رابط Glyph

جعبه گشایی Nothing Phone (2)

طراحی مینیمالیستی در یک بسته بندی مینیمالیستی! خبری از آداپتور شارژ نیست؛ فقط تلفن و کابل شارژ را می‌بینیم که روکش کابل USB C در دو سر آن شفاف است!

مشخصات Nothing Phone (2)

در حالی که Nothing Phone (1) بیشتر دارای مشخصات میان رده بود، Phone (2) به بالا رده‌ها نزدیک است. جدول زیر را مشاهده کنید.

بله، اینها مشخصات یک پرچمدار با قیمت بسیار خوب است. رزولوشن دوربین اصلی مانند سال گذشته 50 مگاپیکسل است، اما سنسور جدید Sony IMX890 را دارد.

طراحی و رنگ‌های Nothing Phone (2)

گوشی Nothing Phone (2) از شیشه و فلز تشکیل شده و شیشه‌های گوریلا از سمت جلو و پشت قاب آلومینیومی را در برگرفته‌اند. فریم این دستگاه کاملا و 100٪ از آلومینیوم بازیافتی ساخته شده و 80٪ از پلاستیک‌های به کار رفته نیز از مواد بازیافتی و سازگار با محیط زیست هستند. Nothing Phone (2)  رتبه حفاظت IP54 دارد که بالاترین سطح محافظت نیست اما اگر مقداری آب روی آن ریخت لازم نیست نگران آسیب دیدنش باشید.

این دستگاه تقریباً مانند آیفون 14 پلاس بزرگ است و از سمت کناری بیش از حد بزرگ به نظر می‌رسد. پنل شیشه‌ای در پشت و نزدیک لبه‌ها منحنی می‌شود و نسبت به نسل قبلی در کف دست بهتر می‌نشیند.

هرچند این دستگاه سنگین‌ترین گوشی موجود نیست، اما سنگینی آن احساس می‌شود. با این وجود کاملا متعادل است و مشکلی از لحاظ نگهداری و استفاده وجود ندارد.

نقطه تمایز طراحی Nothing Phone (2)، آرایه LED رابط Glyph در پشت آن است. نمادی به شکل عجیب و غریب که به نوعی تبدیل به لوگوی Nothing می‌شود بدون اینکه یک لوگوی رسمی باشد. این بار، Glyph به قسمت‌های بیشتری تقسیم می‌شود و به LEDها اجازه می‌دهد با الگوهای بیشتری روشن شوند و حتی یک نوار پیشرفت (progress bar) تشکیل دهند. Nothing این ایده را گسترش می‌دهد که بتوانید برای جلوگیری از مزاحمت نوتیفیکیشن‌های ناخواسته، گوشی را از سمت نمایشگر روی میز قرار دهید و در عین حال بتوانید اطلاعات مهم را به صورت مینیمال از طریق LED‌های پشتی دریافت کنید.

در مورد رنگ‌ها، هیچ چیز جدید و عجیبی  وجود ندارد و فقط گزینه‌های رنگی سیاه یا سفید در دسترس هستند.  البته مدل مشکی بیشتر به  خاکستری متمایل است تا  المان‌های طراحی که در زیر شیشه پشتی قرار گرفته‌اند بهتر دیده شوند.

صفحه نمایش Nothing Phone (2)

 

این دستگاه یک پنل OLED به قطر 6.7 اینچ دارد که کمی از صفحه نمایش 6.5 اینچی نسل قبلی بزرگ‌تر است. حالا این یک پنل از نوع LTPO است، بنابراین می‌تواند نرخ تازه‌سازی را تا مقدار 1 هرتز کاهش دهد. این ویژگی برای حالت همیشه روشن نمایشگر مفید است و مانع از مصرف زیاد باتری می‌شود.

وضوح تصویر 1080 در 2412 پیکسل است و تراکم حدود 394 پیکسل در هر اینچ را می‌دهد که کاملا کافی است.  این نمایشگر با HDR10 پلاس سازگاری دارد. همچنین دارای روشنایی تمام صفحه 1000 نیت با حداکثر روشنایی پیکسلی 1600 نیت است.

یک اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش  برای Nothing Phone (2) تعبیه شده که از نوع نوری است و اطراف انگشت کاربر، هنگام خواندن روشن می‌شود.

دوربین Nothing Phone (2)

 

دوربین گوشی همچنان مانند سال گذشته وضوح 50 مگاپیکسلی دارد، اما اکنون به سنسور جدید IMX890 سونی مجهز شده است. بعلاوه، Nothing تلاش کرده است تا الگوریتم‌های پردازش پس‌زمینه را بهبود بخشد و از هوشمندی اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 استفاده کند. در ادامه اولین عکس‌هایی را که با Nothing Phone (2) گرفتیم مشاهده می‌کنید:

دوربین اصلی در نور روز

دوربین اصلی در نور کم

دوربین فوق عریض

دوربین سلفی

سیستم عامل و نسخه اندروید Nothing Phone (2)

گوشی Nothing Phone (2) با Nothing OS 2.0 عرضه می‌شود که ویژگی‌های جالب‌تر و چیزهای بیشتری را به ارمغان می‌آورد. هیچ محدودیتی برای شخصی سازی صفحه‌نمایش  وجود ندارد.

این امکان را دارید که رنگ‌ها و نام‌های تجاری را از آیکن‌های برنامه در صفحه اصلی دستگاه حذف کنید. تم پیش‌فرض برای Nothing OS تک رنگ است و   به بسته آیکون نیاز ندارد. . Nothing OS آیکن برنامه‌ها را به صورت خودکار با نسخه تک رنگ آن تعویض می‌کند. البته، در صورت تمایل می‌توانید تم نرمال را انتخاب کنید، اما از نظر ما ظاهر سیاه و سفید تم پیش فرض کاملاً زیبا و با طراوت است.

پوشه‌های صفحه اصلی نیز بهبود یافته‌اند. در نسخه قبلی این گوشی پوشه‌های بزرگی وجود دارد که با ضربه زدن روی آیکن‌های درون آنها می‌توانید تعداد برنامه‌های موجود در صفحه اصلی را افزایش دهید. این پوشه‌ها شبیه ویجت‌های بزرگی هستند که می توانند آیکن‌ها را به سرعت راه اندازی کنند. در Nothing OS 2.0، می‌توانید شکل این پوشه‌های بزرگ را انتخاب کنید. آنها می‌توانند 6 برنامه را در شکل دایره‌ای یا 9 برنامه را در یک ویجت مربعی شکل نگه دارند.

در اسکرین‌شات‌ها می‌توانید عنوان برنامه‌ها را نیز حذف کنید تا ظاهری تمیزتر داشته باشید. همچنین در صورت تمایل‌، نوار جستجو نیز قابل حذف است.

شاید ویژگی جدید مورد علاقه ما در Nothing OS 2.0 توانایی قرار دادن کلیدهای دسترسی سریع روی صفحه قفل باشد. هر کلیدی که معمولاً در قسمت اعلان‌های گوشی قرار دارد می‌تواند برای دسترسی سریع به صفحه قفل منتقل شود. به عنوان مثال روشن/خاموش کردن هات اسپات یا چراغ قوه! علاوه بر این، اپلیکیشن آب و هوای  Nothing هم وجود دارد.

امکانات جدید Glyph

رابط Glyph در پشت دستگاه خودنمایی می‌کند و حالا می‌تواند روشن‌تر از قبل شود، اما همچنین می‌تواند تاریک‌تر از قبل شود. یک سنسور نور محیط در پشت گوشی Nothing Phone (2) وجود دارد که به Glyph اجازه می‌دهد شدت نور خود را تنظیم کند.

در این نرم‌افزار، می‌توانید برنامه‌های خاصی را به‌عنوان “persistent” تنظیم کنید تا الگوی Glyph را که برای نوتیفیکیش‌‌هایشان تنظیم و انتخاب‌کرده‌اید حفظ کنند. در این صورت هنگام برداشتن تلفن، به سرعت می‌توانید اعلان‌های آنها را مشاهده کنید.

قوس بالای قسمت مرکزی Glyph اکنون می‌تواند به عنوان نوار پیشرفت عمل کند. می‌توانید آن را برای تایمر تنظیم کنید و حتی زمانی که گوشی را  از سمت نمایشگر روی میز قرار داده‌اید مشاهده کنید. این بخش، از برنامه‌های شخص ثالث هم پشتیبانی می‌کند. البته در حال حاضر، تنها برنامه‌ای که از آن پشتیبانی می‌کند Uber است. فقط با بررسی قسمت نوار پیشرفت رابط Glyph می‌توانید ببینید که چقدر طول می‌کشد تا Uber شما برسد.

در نهایت، یک برنامه Glyph Composer هم وجود دارد. در حال حاضر، Nothing Phone (2) مجموعه‌ای از آهنگ‌های زنگ جالب دارد که Glyph را با الگوی خاص خود روشن می‌کنند. همچنین می‌توانید با برنامه Glyph Composer آهنگ بسازید و LED‌هایی را طبق الگوی ضبط شده روشن کنید.

در زمان فروش، 5 بسته صوتی برای Composer وجود دارد، اما این ویژگی مشارکت هنرمندان را می‌پذیرد. بسته‌های صوتی بیشتر و آهنگ‌های سفارشی از پیش ساخته‌شده در آینده نزدیک ارائه خواهند شد.

خبر خوب: بیشتر این ویژگی‌های Nothing UI 2.0 به Nothing Phone (1) می‌آیند! به جز نوار پیشرفت Glyph که به سخت افزار جدید Nothing Phone (2) گره خورده است.

باتری Nothing Phone (2)

گوشی Nothing Phone (2) با باتری 4700 میلی آمپری عرضه می‌شود. این باتری بزرگ نیست و حتی نسبت به ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی که معمولاً در گوشی‌های پرچمدار می‌بینیم کمتر است. در هر صورت، ما هنوز آن را مورد آزمایش قرار نداده‌ایم، اما امیدواریم دوام خوبی داشته باشد.

در مورد شارژ، می‌توانید آن را با یک شارژر سریع 45 واتی یا به وسیله شارژر بی‌سیم Qi با توان 15 واتی شارژ کنید. همچنین، Nothing Phone (2)  وسایل دیگر را شارژ می‌کند، بنابراین می‌توانید کیس ایرپاد خودتان را با توان 5 وات شارژ کنید.

رقبای Nothing Phone (2)

گوشی Nothing Phone (2) با قیمت اولیه 600 دلار از مزیت رقابتی برخوردار است. از میان رقیبانش اولین تلفنی که به ذهن می‌رسد پیکسل 7 نسخه پایه است. این گوشی دارای دوربین‌های دوگانه مشابه در پشت، و نسخه خالص اندروید گوگل با ویژگی‌های دستیار اختصاصی، تبدیل گفتار به متن و پردازش پس زمینه دوربین است. اما پردازنده Nothing Phone (2) ممکن است در واقع سریعتر از Tensor G2 گوگل باشد و وقتی نوبت به طراحی می‌رسد کدام یک را انتخاب می‌کنید؟ همچنین، Nothing صفحه نمایش بزرگتری برای بازی در اختیار شما قرار می‌دهد.

گوشی دیگری که به ذهن می‌رسد آیفون 14 پلاس است. در حال حاضر این گوشی بسیار گران‌تر از گوشی Nothing Phone (2) است. اما این دو گوشی هر کدام طیف خاصی از کاربرانی را که خواهان یک گوشی هوشمند بدون حاشیه و صفحه نمایش بزرگ هستند راضی می‌کنند.  Nothing دارای صفحه نمایش 120 هرتز است، در حالی که آیفون هنوز فقط ProMotion را به مدل‌های Pro می‌دهد.

در مورد سامسونگ گلکسی S23 پلاس چطور؟ باز هم، ما در اینجا اندازه‌های مشابه و مشخصات صفحه‌نمایش مشابه نیز داریم. همچنین گلکسی دارای تنظیمات دوربین دقیق‌تر و پردازنده جدیدتر و سریع‌تر است. اگرچه قیمتش از 400 دلار بیشتر از Nothing Phone (2) شروع می‌شود.

به هر حال، به نظر می‌رسد Nothing Phone (2) در بازار موقعیت بسیار خوبی دارد و به راحتی می‌تواند رقبا را در محدوده قیمتی خود شکست بدهد. البته ویژگی‌های فوق‌العاده برخی از مدل‌های گران قیمت را ندارد اما طراحیش خاص و متفاوت است و هیچ چیز به وضوح در آن ضعیف به نظر نمی‌رسد. ویژگی‌های نمایشگر و Glyph را هم از یاد نبرید.

انتظارات از Nothing Phone (2)

در مجموع با توجه به معیارهای موجود، Nothing (2) انتظارات ما را برآورده می‌کند و آن را دوست داریم. Nothing Phone (1) با عملکرد قابل قبول، قیمت مناسب و طراحی جالب به راحتی قابل توصیه بود. دومین تلفن Nothing  به نظر می‌رسد که این کار را به نحوی آسان تر می‌کند. ما حدس می‌زنیم که این دستگاه همان چیزی است که می‌توانیم آن را موفق بنامیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH