بهترین تبلت‌های اندرویدی که می‌توانید از بازار تهیه کنید

اگر اخبار حوزه تکنولوژی را دنبال کرده باشید، قطعا با خبر افت و رکود بازار تبلت‌ها مواجه شدید. رکودی که به معنای واقعی کلمه با عرضه محصولات ناشناخته از برندهای کم‌تر شناخته شده گریبان‌گیر این بازار شده است. در این مطلب قصد داریم بهترین تبلت‌های اندرویدی را که می‌توانید از بازار تهیه کنید به شما همراهان عزیز آی‌تی‌رسان معرفی کنیم.

با آشفتگی حاضر در بازار، انتخاب یک تبلت مناسب که ارزش خرید بالایی داشته باشد کاری بس دشوار است اما اصلا نگران نباشید. ما اینجاییم تا بهترین گزینه‌های موجود را به شما پیشنهاد کنیم. پس با ادامه مطلب همراه باشید.

سامسونگ گلکسی تب S3

تبلت گلکسی تب S3 سامسونگ یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار است که هم‌اکنون می‌توانید آن را خریداری کنید. به لطف یک نمایشگر 9.7 اینچی سوپرامولد که طبق ادعای سامسونگ اولین پنل با HDR فعال در بین تمام تبلت‌های جهان است و البته وجود چهار اسپیکر استریو، گلکسی تب S3 را باید بهترین گزینه برای امور مالتی‌مدیا و سرگرمی در بین تمام تبلت‌ها دانست. به علاوه، حضور قلم S Pen کارایی و مزایای نمایش‌گر این دستگاه را دوچندان می‌کند. این قلم برای یادداشت‌برداری بسیار عالی بوده و البته باب میل هنرمندان است.

با این‌که تبلت گلکسی تب پرو با نمایشگر 12.2 اینچی‌اش در مقابل نمایشگر 9.7 اینچی این دیوایس برای رسم شکل و نوشتن مطلب مناسب‌تر است اما اگر گلکسی تب S3 گزینه اول هنرمندان و دیگر کاربران نباشد چیزی از ارزش‌هایش کم نخواهد شد. با وجود طراحی شیشه و فلزی (که آن را در کم‌تر تبلتی دیده بودیم) باید اندکی در مورد امنیت فیزیکی این دستگاه نگران شد. هرچند که طراحی نسبتا کم‌حاشیه آن حس خوبی به کاربر منتقل می‌کند.

تبلت مذکور از تراشه اسنپدراگون 820 به عنوان قلب تپنده خود بهره می‌برد. با آن‌که نمی‌توان این تراشه را با اسنپدراگون 835 مقایسه کرد اما چیپست اسنپدراگون 820 موجود در این تبلت آن‌قدر توانایی بالایی دارد که بتواند یک تجربه کاری روان را برای کاربر فراهم آورد. ذکر این نکته نیز لازم است که رابط کاربری اختصاصی سامسونگ مانند همیشه یکی از نقاط ضعف محصولات این کمپانی بوده و با استعدادی که در بروز لگ دارد می‌تواند کمی نگران‌کننده باشد هرچند که تعداد این لگ‌ها بسیار اندک است. پس نباید درباره گلکسی تب S3 نگرانی خاصی داشته باشید.

سامسونگ 32 گیگابایت حافظه داخلی را برای این تبلت در نظر گرفته است. ضمن آن‌که انرژی لازم برای فعالیت این دیوایس توسط یک باتری 6000 میلی‌آمپر ساعتی تامین می‌شود. این ظرفیت باتری نشان دهنده عمر متوسط رو به بالای باتری آن بوده؛ به این ترتیب که با یک بار شارژ کامل این باتری می‌توانید تا 7 ساعت و 30 دقیقه به تماشای فیلم بپردازید. به علاوه، می‌توان از تبلت گلکسی تب S3 در حالت 2 در 1 استفاده کرد؛ البته اگر کیبورد آن را به طور جداگانه خریداری و گزینه اتصال به کیبورد را فعال کرده باشید.

حدود قیمت: 3 میلیون و 200 هزار تومان

مزایا:

  1. نمایشگر زیبای سوپرامولد با قابلیت HDR-Ready
  2. طراحی بسیار ویژه و ظریف
  3. شامل قلم S Pen (در جعبه موجود است)
  4. مجهز به پورت USB Type-C

معایب:

  1. قیمت بالا
  2. مالتی‌تسکینگ (انجام همزمان چند کار) با آن‌که در سطح خوبی قرار دارد اما عالی نیست
  3. رابط کاربری سامسونگ مستعد بروز لگ است

هواوی مدیاپد M3 ( هشت اینچی)

هواوی مدیاپد M3 با تمرکز بر روی مالتی‌مدیا و با طراحی صاف و صیقلی تولید شده است. نمایشگر 8.4 اینچی این دیوایس رزولوشن 2560 در 1600 پیکسل دارد که اختصارا WQXGA نامیده می‌شود. این نمایشگر درون یک قاب باریک و فلزی قرار گرفته که در دو سمت آن حاشیه‌ها به حداقل رسیده است. با توجه به سایز و رزولوشنی که این نمایشگردارد، پنل IPS موجود در این دستگاه تراکم پیکسلی 359 را به ارمغان می‌آورد که برای یک تبلت رقمی بسیار عالی محسوب می‌شود. این تراکم پیکسلی لذت تماشای فیلم یا بازی کردن را دوچندان می‌کند؛ حتی اگر صورت خود را به نمایشگر بچسبانید!

قابلیت‌های مالتی‌مدیای تبلت مدیاپد M3 هنگامی بیش‌تر برجسته می‌شود که به لطف یک جفت اسپیکر استریوی باکیفیت ساخت هارمن کاردون صدایی بسیار فراتر از نیاز یک تبلت تولید می‌شود. در بخش سخت‌افزار نیز هواوی تصمیم گرفت که تبلت خود را به پردازنده اختصاصی هشت هسته‌ای کایرین 950 مجهز کند. در کنار حضور 4 گیگابایت رم از نوع LPDDR4 می‌توان ادعا کرد که در بیش‌تر اوقات تجربه روانی از کار با این تبلت خواهید داشت.

البته اگر اهل بازی‌های سنگین و گرافیکی هستید ممکن است که با این سخت‌افزار اندکی با مشکل مواجه شوید اما انجام امور روزانه به راحتی از عهده این تراشه برمی‌آید. این تبلت در دو نسخه 32 و 64 گیگابایتی عرضه می‌شود که فضای ذخیره‌سازی هر دوی آن‌ها را می‌توان با افزودن کارت حافظه‌هایی با حداکثر ظرفیت 128 گیگابایت افزایش داد. با توجه به رزولوشن بالای نمایشگر نمی‌توان از باتری 5100 میلی‌آمپر ساعتی این دستگاه  انتظار دوام چندان بالایی داشت اما قادر خواهید بود با یک بار شارژ حداقل 7 ساعت با ان فیلم‌هایی با کیفیت اچ‌دی تماشا کنید.

حدود قیمت: 1 میلیون و 800 هزار تومان

مزایا:

  1. طراحی باریک و وزن کم
  2. نمایشگر شارپ با رزولوشن 2560 در 1600 پیکسل (2K)
  3. مجهز به اسپیکرهای هارمن کاردون
  4. حافظه داخلی قابل ارتقا

معایب:

  1. دوربین کم‌کیفیت
  2. پردازنده برای بازی‌های سنگین و گرافیکی چندان مناسب نیست

ایسوس ذن‌پد 3S

در نگاه اول به نظر می‌رسد که این تبلت قیمتی بالاتر از آن‌چه در واقعیت دارد خواهد داشت. طراحی تمام فلزی، ضخامت 5.8 میلی‌متری که آن را در رده تبلت‌های فوق‌باریک قرار می‌دهد و نسبت نمایشگر به بدنه 78 درصدی همه و همه دست به دست هم داده‌اند تا انتظار قیمت بالایی از این محصول داشته باشیم. نمایشگر 9.7 اینجی IPS این تبلت رزولوشن 2048 در 1536 پیکسل (2K) داشته و با بهره‌مندی از دو اسپیکر بسیار باکیفیت 5 آهنربایی می‌توانید از تماشای فیلم و پخش موسیسقی در ذن‌پد 3S لذت ببرید.

ایسوس برای این محصولش از تراشه شش هسته‌ای اسنپدراگون 650 استفاده کرده و با در نظر گرفتن 4 گیگابایت رم سعی داشته تمام نیازهای کاربر را پوشش دهد. قطعا برای امور روزانه مانند مرور شبکه‌های اجتماعی، چک کردن ایمیل، پخش ویدیوهای اچ‌دی و حتی کارکردن همزمان با چند برنامه نیز این تراشه پاسخ‌گوی نیاز کاربر خواهد بود اما اگر به سمت استفاده از بازی‌های سنگین بروید ممکن است تبلت ایسوس نتواند لبخند بر لبانتان جاری کند. این تبلت در دو نسخه 32 و 64 گیگابایتی عرضه شده و انرژی مورد نیاز آن به وسیله یک باتری 5900 میلی‌آمپر ساعتی تامین می‌شود.

مشکل اصلی این تبلت را باید به بخش نرم‌افزاری و البته دوربین آن نسبت داد. به نظر نمی‌رسد کسی حاضر باشد این تبلت را به خاطر دوربینی بخرد که حتی استانداردهای لازم یک تبلت را نیز ندارد. دوربین این تبلت یکی از نقاط ضعف آن محسوب می‌شود. از طرف دیگر نباید رابط کاربری سفارشی ایسوس را هم فراموش کرد. این رابط کاربری درهم ریخته می‌تواند تجربه کاری شما را عذاب‌آور کند. البته این‌ها دلایلی نیست که بخواهید از خرید آن منصرف شوید. بسیاری از مشکلات این رابط کاربری با نصب یک لانچر مناسب قابل حل بوده و دوربین آن برای استفاده روزمره آن‌قدر هم بد نیست. پس هنوز هم می‌توان روی این تبلت حساب باز کرد.

حدود قیمت: 1 میلیون و 750 هزار تومان

مزایا:

  1. طراحی بسیار ویژه و وزن کم
  2. نمایشگر با کیفیت 2K
  3. اسپیکرهای با کیفیت
  4. حافظه قابل ارتقا

معایب:

  1. رابط کاربری اختصاصی ایسوس چنگی به دل نمی‌زد
  2. شارژ شدن کامل اندکی زمان‌بر است
  3. دوربین‌های کم‌کیفیت

لنوو یوگابوک

پیشنهاد آخر ما به شما تبلت لنوو یوگابوک است؛ مورد جالبی که شایستگی خریدن را دارد. با توجه به طراحی برجسته و تاشوی این تبلت می‌‌توانید آن را به دو صفحه باریک تبدیل کنید که قابلیت چرخش 360 درجه را فراهم می‌کند. این امر به لطف طراحی چشمگیر و لولاهای باکیفیتی محقق شده که امکان چرخش آزاد را به کیبورد و نمایشگر داده و تا وقتی که فشاری بر روی آن‌ها اعمال نشود، وضعیت خود را حفظ خواهند کرد. کیبورد این تبلت با هم‌نوعانش متفاوت است. این کیبورد قابلیت جداشدن از بدنه را ندارد و شامل کلیدهای خازنی است که در واقع در صفحه دوم این تبلت تعبیه شده‌اند.

می‌توانید یک ورق کاغذ را بالای کیبورد قرار دهید و با استفاده از قلم استایلوس از یادداشت‌ها و اشکال رسم شده خود کپی‌های دیجیتالی ایجاد کنید. متاسفانه علی‌رغم طراحی منحصربه فرد و بلند پروازانه این تبلت، شاهد سقوطی آزاد در یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن هستیم. نمایشگر 10.1 اینچی یوگابوک با رزولوشن 1920 در 1200 پیکسلی‌اش قابل مقایسه با موارد پیشنهاد شده در این مطلب نیست. البته این رزولوشن آن‌قدر بد نیست که آن را وحشتناک بخوانیم اما این دیوایس خاص می‌توانست نمایشگری با تراکم پیکسلی بالاتر داشته باشد.

در بخش پردازشی، ایسوس از تراشه چهار هسته‌ای Atom x5-Z8550 اینتل بهره برده که حداکثر فرکانس آن 2.4 گیگاهرتز است.ضمن آن‌که باید 4 گیگابایت رم و 64 گیگابابت حافظه داخلی قابل ارتقا را به مشخصات این دیوایس اضافه کنید. با این‌که این مشخصات روی کاغذ خوب به نظر می‌رسند اما در واقعیت مشخص می‌شود که نباید انتظار بالایی از این تبلت داشته باشید؛ هرچند که به اندازه کافی برای انجام امور روزانه خوب و مناسب است. باتری 8500 میلی‌آمپر ساعتی یوگابوک را باید نقطه عطف آن دانست که در واقعیت نیز در تست‌های انجام شده توانست تا بیش از 7 ساعت صفحه نمایش دستگاه را هنگام تماشای فیلم اچ‌دی روشن نگه دارد.

با توجه به آن چه درباره این محصول گفته شد، یوگابوک را باید با توجه به برچسب قیمتی‌اش یک انتخاب هیجان‌انگیز دانست که برخلاف گلکسی تب S3 و آی‌پد پرو، هم از کیبورد و هم از قلم برخوردار است. شاید در نگاه اول کیبورد خازنی آن را نپسندید اما باید بدانید که این کیبورد دیجیتایزر می‌تواند نظر شما را به خود جلب کند. اگر از قشر هنرمند جامعه بوده و به دنبال یک محصول کامل با قیمت مناسب و با ارزش خرید بالا هستید، باید بگوییم که لنوو یوگابوک بهترین گزینه پیش روی شماست.

حدود قیمت: 2 میلیون و 400 هزار تومان

مزایا:

  1. طراحی بسیار ویژه و جاه‌طلبانه
  2. بدنه تاشو و بسیار باریک
  3. مجهز به کیبورد و قلم
  4. قیمت بسیار مناسب

معایب:

  1. نمایشگر آن در مقایسه با دیگر محصولات لنوو اندکی ضعیف‌تر است
  2. پردازنده نه‌چندان عالی (هرچند قابل قبول است)
  3. کند بودن روند شارژ شدن

3 در مورد “بهترین تبلت‌های اندرویدی که می‌توانید از بازار تهیه کنید”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH